Τρόποι αποστολής

Αποστολές Προϊόντων

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier SPEEDEX. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο. Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, μηχανοκίνητα οχήματα κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3,5kgr, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 3-6 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.


Εσφαλμένες αποστολές

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε δεν είναι σωστά με βάση την επιβεβαιωμένη παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών στο 2311993900 ή με email στο cancellations@astoys.gr, αναφέροντας απαραίτητα τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά από συνεννόηση, τα προϊόντα θα πρέπει μας αποστέλλονται πίσω, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς τους. Η χρέωση της επιστροφής τους καλύπτεται από την εταιρεία. Εσείς θα πρέπει απλά να συμπληρώσετε το «Έντυπο Επιστροφής» και να καλέσετε για την παραλαβή τους την εταιρεία courier SPEEDEX στο τηλέφωνο 801-11-000-11. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε το κόστος της αποστολής της σωστής παραγγελίας κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής στην εταιρία της λανθασμένης, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα των αντίστοιχων προϊόντων κατά το χρόνο εκτέλεσης.


Περιοχές Εξυπηρέτησης

Το κατάστημά μας δέχεται και εκτελεί παραγγελίες για όλη την ελληνική επικράτεια. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα αποστολών των προϊόντων μας και σε άλλες χώρες.


Κόστος Παράδοσης

Το www.astoys.gr σας προσφέρει δωρεάν τα βασικά μεταφορικά για αγορές άνω των 35€ στον ελλαδικό χώρο. Στην περίπτωση που η μέθοδος πληρωμής είναι μετρητά στην παράδοση, τότε τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται σε 1,90€ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει επιβάρυνση € 3,00 Για αγορές κάτω των 35€, το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή αποστολής της παραγγελίας, εμφανίζεται πριν τη συνολική αξία της και προστίθεται σε αυτήν πριν την καταχώρησή της.

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

ascompany

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές