Ο κόσμος της AS

Φτιάχνουμε λοιπόν…Πρωτότυπα παιχνίδια, καινοτόμα διαχρονικά και στην καλύτερη τιμή

Η εταιρία

Η AS ιδρύθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και είναι μια ελληνική εταιρία με κύρια δραστηριότητα την δημιουργία και εμπορία παιχνιδιών ….και την δημιουργία πολλών παιδικών Χαμόγελων!! Συνεχίζουμε δυναμικά, θέτοντας πλάνα για το μέλλον, με τη δέσμευσή για την ανάπτυξη παιδικών προϊόντων απόλυτα ασφαλή, δημιουργικά και εκπαιδευτικά, τέτοια που τα επιλέγει όχι μόνο το παιδί αλλά και οι γονείς που ψάχνουν ό,τι καλύτερο για το παιδί τους. Με το βλέμμα στραμμένο τόσο στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς παιχνιδιού όσο και στις απαιτήσεις του έλληνα καταναλωτή, πραγματοποιούμε μία επιτυχημένη πορεία από το 1990, έως σήμερα, φέρνοντας πρωτοποριακά και διαχρονικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Τα σήματά μας είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και καλύπτουν όλο το φάσμα κατηγοριών παιχνιδιών.

Κοινωνική Ευθύνη

Για εμάς, η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της εταιρίας και την πορεία της μέχρι σήμερα. Οι αξίες αυτές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σε μια εταιρία που ασχολείται με το παιδί και την ψυχαγωγία του. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια μας διαθέτουν εγγύηση ασφάλειας και ποιότητας για να προσφέρουν ξέγνοιαστες ώρες ψυχαγωγίας και χαράς σε παιδιά και γονείς.

Καινοτόμα Προϊόντα

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε δικά μας επώνυμα προϊόντα μέσω του αυτόνομου τμήματος έρευνας και ανάπτυξης και του εξειδικευμένου τμήματος Marketing. Προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των παιδιών

Πληθώρα licensed προϊόντων

Συνεργαζόμαστε με φημισμένους κατασκευαστές και προμηθευτές παιχνιδιών διεθνώς, όπως οι: Clementoni, Famosa, HTI, Ty, Silverlit, IMC, κ.α. διανέμοντας αποκλειστικά τα προϊόντα τους.

Value for money

Διαθέτουμε ένα δίκτυο προϊόντων με περισσότερα από 1800 σημεία πώλησης, ενώ το υπερσύγχρονο logistics center 14.000 m2 που έχει τεθεί σε λειτουργία από το 2003. Προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας με χαμηλότερο κόστος

Η ίδρυση

AS Company Α.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1990 στη Θεσσαλονίκη, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία παιχνιδιών που προορίζονται για την ελληνική αγορά.

Η Επέκταση

Επέκταση της εταιρίας στην Αθήνα με τη δημιουργία υποκαταστήματος και εκθεσιακού χώρου

Η θέση στη αγορά

Λανσάρισμα στην Ελλάδα των Power Rangers. Καθιέρωση της AS στην αγορά.

Η AS στη Κίνα

Πρώτη ελληνική εταιρία στην αγορά της Κίνας.

Επανάσταση στα προϊόντα

Επανάσταση στα προϊόντα για παιδιά με τη σειρά «Computer για παιδιά».

Marketing & Design

Δημιουργία in-house τμήματος Marketing & Design

Συνεργασία με την The Walt Disney Company

Έναρξη συνεργασίας με την The Walt Disney Company. Ανάπτυξη licensed προϊόντων.

Είσοδος στο Χρηματιστήριο

Είσοδος της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004

Επίσημος διανομέας Παζλ & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών για την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Μετεγκατάσταση της έδρας

Μετεγκατάσταση της έδρας της εταιρίας σε νέα ιδιόκτητα γραφεία και state-of-the-art Logistics Center.

Είσοδος στη λιανική αγορά

Είσοδος στη λιανική αγορά με τα καταστήματα παιδικού ιταλικού ρούχου Idexe.

Εξαγωγές

Επέκταση των δραστηριοτήτων σε αγορές εκτός των ελληνικών συνόρων – Εξαγωγές.

Eκπαιδευτικό tablet

Κυκλοφορία του πρώτου εκπαιδευτικού tablet για παιδιά, το Clempad.

Δυναμική πορεία και μεγάλες συνεργασίες

Η AS συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, ενάντια στις οικονομικές συγκυρίες της αγοράς. Συνεχίζει να διατηρεί συνεργασίες αποκλειστικής διανομής προϊόντων με εταιρίες όπως οι: Clementoni, Famosa, HTI, Ty, Silverlit.

Αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη όλων των μεγάλων οίκων και αναπτύσσει Licensed προϊόντα για ήρωες όπως: όλοι οι ήρωες της Disney (Frozen, Minnie, Mickey, Cars, κ.α.), ο Spider-Man και οι Avengers,το Star Wars, τα Minions, η Peppa, τα Χελωνονιντζάκια, κ.α.

Εδραιώνει τις private label κατηγορίες προϊόντων της και αναπτύσσει νέες που να ανταποκρίνονται στις ταχείες και συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των παιδιών σήμερα.Επεκτείνει και σταθεροποιεί την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Στόχοι και ανάπτυξη

Η εταιρία στοχεύει στην διατήρηση της ηγετικής της θέσης στον τομέα δραστηριότητάς της. Συνεχίζει την ανάπτυξη και την εδραίωση νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ταχείες και συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των παιδιών σήμερα, αλλά και σε προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις δύσκολες οικονομικές απαιτήσεις των καιρών. Με γερές βάσεις στην Ελλάδα και με γνώμονα την επέκταση των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων, ωθεί τις δραστηριότητές της με στρατηγικό τρόπο.

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!