Αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν τη μάθηση των παιδιών. Κύριος σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν μια συγκεκριμένη δεξιότητα ή να διδαχθούν ένα εκπαιδευτικό θέμα. Πολλές φορές, μιμούνται δραστηριότητες και εργαλεία του κόσμου των ενηλίκων, σε ένα είδος μικρογραφίας, με απλοποιημένο και εύκολα κατανοητό τρόπο. Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι έχει σκοπό να διδάξει και να προωθήσει τη λογική, συναισθηματική και κινητική ανάπτυξη, με τρόπο διασκεδαστικό και κατάλληλο για την κάθε ηλικιακή ομάδα, όπως και ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης του κάθε παιδιού.

Τα παιχνίδια STEM συνδυάζουν τα πεδία των Επιστημών (Science), της Τεχνολογίας (Technology), της Μηχανικής (Engineering), των Μαθηματικών (Mathematics), είναι ιδανικά για να αποκτήσουν τα παιδιά δεξιότητες και να έρθουν σε άμεση επαφή με το μέλλον της εκπαίδευσης. Μέσα από τα παιχνίδια STEM τα παιδιά ανακαλύπτουν και μαθαίνουν να αγαπούν την επιστήμη και την τεχνολογία ενώ διασκεδάζουν παίζοντας. Παράλληλα, αποκτούν εμπιστοσύνη στις ικανότητες και προοπτικές τους και κερδίζουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία για το μέλλον.

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!