Η μίμηση των μεγάλων

Οι κούκλες είναι το αγαπημένο παιχνίδι των κοριτσιών καθώς αποτελεί το πιο απλό μέσο έκφρασης των συναισθημάτων τους. Αναπτύσσουν τη φαντασία, τη γλώσσα και την επικοινωνία, μιας και τα παιδιά συνηθίζουν να μιλάνε στις κούκλες, δημιουργώντας ένα φανταστικό κόσμο γύρω από αυτές. Τα βοηθούν να χτίσουν ισχυρότερη συναισθηματική ανάπτυξη και να βελτιώσουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Αγαπούν ακόμα να ντύνονται, να περιποιούνται και να συμπεριφέρονται σαν τους ενήλικες, γι’ αυτό τα παιχνίδια μίμησης και ρόλων είναι ιδανικά για αυτό το σκοπό.

Τα χνουδωτά και τα λούτρινα είναι λατρεία για όλες τις ηλικίες! Είναι μαλακά και ασφαλή για τα παιδιά και βοηθούν στην ανάπτυξη της τρυφερότητας & της φαντασίας τους. Υπάρχουν πολλά είδη χνουδωτών, σε διάφορα μεγέθη, διαδραστικά και μη, που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες τους. Αποτελούν την ιδανική συντροφιά στα πρώτα χρόνια των παιδιών και ένα σπουδαίο μέσο για την έκφραση των συναισθημάτων τους!

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!