Μη τοξικά & ασφαλή τουβλάκια

Τα τουβλάκια Clemmy διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού, ενώ παράλληλα το εξοικειώνουν με τον κόσμο των χρωμάτων, των σχημάτων και των μεγεθών. Είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά, ασφαλή & ανθεκτικά υλικά και λόγω του καινοτόμου και μοναδικού τους σχεδιασμού, πλένονται εύκολα χωρίς να φθείρονται. Βοηθούν το παιδί να αναπτύξει τόσο την παρατηρητικότητα, όσο και την οπτική και απτική του αντίληψη. Τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά όπως το ευχάριστο διακριτικό άρωμά τους, η ευκολία στη χρήση και το μαλακό τους υλικό, τους δίνει επάξια τον τίτλο του καλύτερου βρεφικού παιχνιδιού στην κατηγορία του. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα δημιουργικό, ποιοτικό και ασφαλές παιχνίδι.

Τα τουβλάκια Clemmy θα διεγείρουντην φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού, το εντάξουν στον κόσμο των χρωμάτων, των σχημάτων και των μεγεθών.


Eίναι σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 18 μηνών. Τα τουβλάκια clemmy Plus είναι ο διάδοχος των Clemmy Baby καθώς είναι ιδανικά για ηλικίες από 18 έως 36 μηνών.


Οι γονείς μπορούν να είναι ήσυχοι καθώς είναι μη τοξικά και ασφαλή. Χάρη στον καινοτόμο και μοναδικό τους σχεδιασμό, διατηρούν την ευλυγισία τους ακόμη και μετά το πλύσιμο.


Μάθε περισσότερα

Δείτε περισσότερα Clemmy

Δες όλα τα προϊόντα

Shop online

Αγοράσε online τα προϊόντα Baby Clementoni

Πρόσφατα Προϊόντα

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!