Κούκλες Nenuco

Οι κούκλες Nenuco είναι τρυφερές, μαλακές, απλά ακαταμάχητες! Υπάρχουν κούκλες για διάφορα στάδια ηλικιών που ξεκινάνε από ενός και φτάνουν έως και έξι ετών. Θέλουν φροντίδα σαν ένα πραγματικό μωρό! Τα παιδιά μπορούν να τις ταΐσουν με κρεμούλα, να τις κάνουν μπανάκι, να τις γιατρέψουν και να πάνε μαζί βόλτα. Απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί τους σαν αληθινές μαμάδες. Οι κούκλες Nenuco έχουν αξιοσημείωτη παικτική αξία και διαθέτουν πλήθος αξεσουάρ. Εκτός από διασκέδαση προσφέρουν εκπαιδευτικές αξίες που προωθούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων και κινήσεων, τη συναισθηματική ανάπτυξη, την κοινωνικότητα, τη γνωστική αντίληψη και την επικοινωνία των παιδιών. Οι κούκλες Nenuco είναι γνωστές για την ποιότητα, την ασφάλεια, την αξιοπιστία και αποτελούν πρώτη επιλογή όλων των γονιών εδώ και χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα nenuco.gr

Η κυκλοφορία της πρώτης κούκλας Nenuco έγινε το 1977 και υπήρξε ορόσημο στην αγορά. Πρόκειται για κούκλες οι οποίες αντικατοπτρίζουν τον πραγματικό κόσμο των μωρών.


Είναι τρυφερές, μαλακές, ακαταμάχητες και κατάλληλες για παιδιά από 12 μηνών έως 7 ετών. Αφορά τις ηλικίες από 2 έως 4 ετών, ενώ από 4 έως 6 ετών το παιχνίδι με τις Nenuco γίνεται ακόμη πιο εξελιγμένο.


Οι κούκλες Nenuco και τα διάφορα αξεσουάρ έχουν σημαντική παικτική αξία και πολλά θέματα, βοηθούν στην βελτίωση των ικανοτήτων, καθώς και στην τόνωση της πνευματικής και της σωματικής καλλιέργειας.


Πρόσφατα Προϊόντα

Μάθε περισσότερα

Δείτε περισσότερα Nenuco

Δες όλα τα προϊόντα

Shop online

Αγοράσε online τα προϊόντα Baby Clementoni

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!