Εξυπνούλης Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Αλφαβητάριο Για 3+ Χρονών

Ηλικία: 3 ετών +

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
6,99€

Αυτό το διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι διδάσκει στο παιδί τα γράμματα της αλφαβήτου. Με 52 εικονογραφημένες κάρτες, το παιδί θα μάθει να συσχετίζει τα γράμματα της αλφαβήτου με τα αντικείμενα και τα γεγονότα που είναι μέρος της ημέρας του. Η διδασκαλία των γραμμάτων της αλφαβήτου είναι απαραίτητη για να μάθουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε.

Για να παρουσιάσουμε τα γράμματα, μπορούμε να ξεκινήσουμε πρώτα με τους ήχους τους. Για τα παιδιά, ακόμη και για τα πιο μικρά παιδιά, αυτή είναι σίγουρα μια διασκεδαστική δραστηριότητα και είναι ακόμη ευκολότερο για αυτά να δοκιμάσουν εάν μπορούν φυσικά και συναισθηματικά να σχετιστούν με τις προτεινόμενες λέξεις.

Αυτό είναι που κάνει το Αλφαβητάριο τόσο ξεχωριστό: Φ για το φιλάκι που μου δίνει η μαμά, E σαν τον ελέφαντα που ζωγράφισα στο σχολείο, Π για τον πατέρα που με μεταφέρει στους ώμους του. Πολλές γλυκές εικόνες που απεικονίζουν οικογενειακά και καθημερινά σενάρια, για να αντιστοιχηθούν με γράμματα της αλφαβήτου.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Κωδικός προϊόντος: 1024-63217
Χαρακτηριστικά
Ηλικία
3 ετών +
Φύλο
Unisex,Κορίτσι
Διαστάσεις (cm)
Μ: 18.3 Π: 7.4 Υ: 23.3
Βάρος
0.55 kg
Barcode
8005125632176