Μαθαίνω Και Δημιουργώ Action And Reaction Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Starter Set Για 8+

Ηλικία: 8 ετών +

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
20,00€

Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο του Action Reaction! Ένα πραγματικά μοναδικό επιστημονικό σετ που σου μαθαίνει τις αρχές της φυσικής με ένα εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο! Αυτό το παιχνίδι, με πολλά εξαρτήματα για να συνδέσεις, σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πολλές, διαφορετικές διαδρομές και να πειραματιστείς με τους νόμους της φυσικής, όπως η κίνηση, η ταχύτητα ή η επίδραση που προκαλείται από τη σύγκρουση δύο αντικειμένων.

Με δοκιμές, λάθη και όλο και πιο επικεντρωμένες προσπάθειες, θα γνωρίσεις τη θεμελιώδη αρχή της Δράσης - Αντίδρασης. Με τον επιταχυντή θα μπορείς να ωθείς τις μπάλες κατά μήκος των διαδρομών αψηφώντας τη δύναμη της βαρύτητας με απίστευτες τούμπες!

Περιλαμβάνεται εικονογραφημένο εγχειρίδιο με αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους συναρμολόγησης των διαφόρων εξαρτημάτων, καθώς και αυξανόμενα επίπεδα δυσκολίας στις πίστες και πάνω από 50 εξαρτήματα για να φτιάξεις απίθανες διαδρομές, να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να διασκεδάσεις δημιουργώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω

Η σειρά Action και Reaction προωθεί τα θέματα STEM (Science-Επιστήμες, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανική, Mathematics-Μαθηματικά) για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της γνώσης των παιδιών σε αυτούς τους τομείς. Κάνοντας πειράματα, τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και εισάγονται στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!

Κωδικός προϊόντος: 1026-63530
Χαρακτηριστικά
Ηλικία
8 ετών +
Φύλο
Κορίτσι,Κορίτσι
Διαστάσεις (cm)
Μ: 42 Π: 9.7 Υ: 28
Βάρος
1.1 kg
Barcode
8005125635306
ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • CE
  • 0-3
  • κάδος WEEE