Όλα τα προϊόντα

Φίλτρα
Έχετε επιλέξει:
Ηλικία
2+
 • Προβολή ως
  Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  Όλα τα προϊόντα

  Προϊόντα 1-24 από 37

  Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Κλασικά Παραμύθια είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες που έχουν μεγάλο μέγεθος, ώστε να πιάνονται εύκολα, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Παίζοντας θα ανακαλύψει τις πιο όμορφες παραμυθένιες ιστορίες, εξασκώντας ταυτόχρονα τις κινητικές του ικανότητες και αναπτύσσοντας τη λογική και την παρατηρητικότητά του. Το παιδί πρέπει να συναρμολογήσει τις εικόνες των καρτών χρησιμοποιώντας τα κομμάτια παζλ του ίδιου σχήματος. Βοηθήστε το να σχηματίσει τα πρώτα του παζλ, έως ότου καταφέρει να τα συνδυάζει μόνο του. Με τη συμπλήρωση κάθε παζλ, το παιδί διασκεδάζει, μαθαίνει τα κλασικά παραμύθια, εξασκεί την παρατηρητικότητά του και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Ανάπτυξη λογικής και παρατηρητικότητας - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση σχημάτων - Εκμάθηση χρωμάτων - Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης - Δημιουργικότητα και φαντασία Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 4 μεγάλες κάρτες παζλ με παραμύθια - 8 κομμάτια παζλ με ήρωες και αντικείμενα Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63249
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Το Μιλώ με το πρόσωπό μου βοηθά τα μικρά παιδιά να αναγνωρίζουν τις εκφράσεις του προσώπου και να τις συσχετίζουν με τα συναισθήματα. Επίσης, ακονίζει τη χειρωνακτική επιδεξιότητα, τις λογικές δεξιότητες, τις ικανότητες παρατήρησης και τη γλωσσική ανάπτυξη, ενώ αυξάνει τα επίπεδα συναισθηματικής και κοινωνικής επίγνωσης. Αφαιρέστε το πλαίσιο από χαρτόνι γύρω από τις μεγάλες κάρτες και παρατηρήστε τα 6 πρόσωπα: το καθένα δείχνει ένα συναίσθημα. Βοηθήστε το παιδί να ονομάσει το καθένα, μετατρέποντάς το σε ένα παιχνίδι, όπου προσπαθείτε να μιμηθείτε τις εκφράσεις με τα δικά σας πρόσωπα. Έπειτα, σπάστε τα παζλ και ζητήστε από το παιδί να ενώσει ξανά κάθε πρόσωπο μέσα στην κάρτα του. Χρησιμοποιήστε το χρώμα του φόντου και τη μικρή φατσούλα κοντά στη λέξη ως οδηγό. Τέλος, απολαύστε τη δημιουργία αστείων προσώπων συνδυάζοντας τα μάτια, το στόμα και τα μαλλιά από τα διάφορα πρόσωπα. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται με αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες: - Εμπλουτισμός λεξιλογίου - Γλωσσική ανάπτυξη Κινητικές δεξιότητες: - Συντονισμός ματιού - χεριού - Χειρωνακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες Κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες: - Συναισθηματική ωρίμανση - Φαντασία - Ταύτιση με άλλους Μέθοδοι μάθησης. Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού και ανάλυση των εικόνων. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού και τοποθέτηση των παζλ στις οπές. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Περιεχόμενα: - 6 παζλ με 3 τεμάχια το καθένα - 6 μεγάλες κάρτες για κάθε συναίσθημα Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63253
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τη Frozen για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. - Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος - Βάση με αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση - Υλικά κατασκευής: Ατσάλι, PVC & PP
  as company
  Κωδ.: 5004-50240
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
  Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τον Sonic για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. - Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος - Βάση με αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση - Υλικά κατασκευής: Ατσάλι, PVC & PP
  as company
  Κωδ.: 5004-50260
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
  Το Σχήματα και Χρώματα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες και γεωμετρικά σχήματα σε μεγάλο μέγεθος. Τα περιεχόμενα είναι ασφαλή, με ειδικό σχήμα ώστε να πιάνονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Παίζοντας θα ανακαλύψει τα σημαντικότερα γεωμετρικά σχήματα και θα εξοικειωθεί με τα χρώματα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οπτικές και διανοητικές του ικανότητες. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση αντικειμένων και καταστάσεων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση σχημάτων - Εκμάθηση χρωμάτων Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63259
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Τα παιδιά μεταξύ 2 και 3 ετών, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι κυρίαρχοι του εαυτού τους σε σχέση με τους γονείς τους. Αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη δική τους προσωπικότητα,την έννοια του εγώ και τείνουν να φτάσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανεξαρτησίας, προσπαθώντας να κάνουν πράγματα μόνα τους. Το παιχνίδι αυτό περιγράφει μερικές πράξεις τις οποίες τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν μόνα τους από την ηλικία των 2 ετών και αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της παρατηρητικότητας, της λογικής, της μνήμης όπως και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Αφαιρέστε τα πλαίσια γύρω από κάθε παζλ και μαζί με το παιδί, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο κάθε εικόνα απεικονίζει μια διαφορετική πράξη σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία. Έπειτα, βοηθήστε το παιδί να δώσει στην κάθε πράξη μια ονομασία. Αποσυναρμολογήστε ένα παζλ τη φορά και βοηθήστε το παιδί να συνθέσει ξανά τα 4 κομμάτια με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των καρτών-παζλ και του χρώματος του περιγράμματος. Μόλις το παιδί εξοικειωθεί με το παιχνίδι, μπορείτε να ανακατέψετε τα κομμάτια και από τα 6 παζλ και να βοηθήσετε το παιδί να αναγνωρίσει τα 4 κομμάτια της κάθε εικόνας και να τα συνδέσει σωστά μεταξύ τους. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γλώσσα - Εκμάθηση χρωμάτων και σχημάτων Αισθητηριακή ανάπτυξη - Οπτική αντίληψη - Απτική αντίληψη Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία - Ενσυναίσθηση Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63250
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Τα μέρη του σώματος διαφόρων ζώων είναι ανακατεμένα. Θα μπορέσεις να τα βάλεις σε μια σειρά; Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Μιξ και Μαξ είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες σε μεγάλο μέγεθος ώστε να πιάνονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Ο τρόπος ένωσης των καρτών εξασφαλίζει τη δημιουργία ομοιόμορφων εικόνων και μέσα από απεριόριστους συνδυασμούς το παιδί μαθαίνει να δημιουργεί χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Παίζοντας μαθαίνει τα ζώα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οπτικές και διανοητικές του ικανότητες. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση ζώων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γνώσεις για τα ζώα - Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης - Δημιουργικότητα και φαντασία - Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63255
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Μεγάλα πολύχρωμα παζλ που διεγείρουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και την αντιληπτική ικανότητα του παιδιού. Χάρη στις χαρούμενες εικόνες που ακολουθούν τη μέθοδο της αυτοδιόρθωσης, το παιδί αναγνωρίζει τα ζωάκια και συσχετίζει με τη μαμά τους. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες - Εκμάθηση των ονομάτων των ζώων Γνωστικές δεξιότητες - Προσοχή, παρατήρηση, συσχέτιση Κινητικές δεξιότητες - Συντονισμός ματιού-χεριού - Χειρονακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες Μέθοδοι μάθησης - Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού και ανάλυση των εικόνων. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού και τοποθέτηση των παζλ στις οπές. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Διαμοιρασμός: Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Περιεχόμενα: - 8 κάρτες παζλ με 2 κομμάτια Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί απο ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Η σειρά καλύπτει μία μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63257
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Ένα διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες καρτέλες/ παζλ αυξανόμενης δυσκολίας με διάφορα ζωάκια. Συναρμολογώντας τις εικόνες των ζώων και με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των παζλ, το παιδί μπορεί να αναπτύξει και να εξασκήσει την παρατηρητικότητα όπως και τις κινητικές και λογικές του δεξιότητες. Οι μεγάλες και ανθεκτικές καρτέλες προσφέρονται για ασφαλές παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Oπτική αντίληψη - Aπτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Eκμάθηση σχημάτων - Eκμάθηση χρωμάτων - Eκμάθηση φύσης - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63262
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Το Bluey's Mini Kitchen θα δημιουργήσει ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς θαυμαστές του Bluey. Το σετ παιχνιδιού κουζίνας διαθέτει πολλά αξεσουάρ για την πλήρη εμπειρία μαγειρικής με ρόλους. Τα αντικείμενα μπορούν να πλυθούν στο νεροχύτη για να προσομοιώσουν τον καθαρισμό και για το πλήρες γαστρονομικό αποτέλεσμα υπάρχουν διαδραστικοί ήχοι μαγειρέματος, ανοιγόμενη πόρτα φούρνου και τοστιέρα με τοστ! Περιλαμβάνει: - Νεροχύτης με βρύση - Κουζίνα - Φούρνος με ανοιγόμενη πόρτα Παρέχεται με: - 2 κούπες - 2 πιάτα - Τηγάνι - Σπάτουλα - Μαχαιροπήρουνα - Θήκες αλατιού και πιπεριού - Τοστιέρα
  as company
  Κωδ.: 1000-49351
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
  Ο κουμπαράς Bluey βοηθά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων μέτρησης με 10 διαφορετικά κέρματα για να τα τοποθετήσετε στον κουμπαρά του Bluey. Ακούστε τα διαφορετικά ηχητικά εφέ να παίζουν καθώς τοποθετείτε κάθε κέρμα και πανηγυρίστε καθώς εξοικονομείτε χρήματα! Ανοίξτε τον κουμπαρά του Bluey για να ξεκινήσετε από την αρχή για ατελείωτη διασκέδαση. Πατήστε τη μύτη του για να ακούσετε την κλασική μελωδία του Bluey. - Περιλαμβάνει 10 αριθμημένα νομίσματα. - Τοποθετήστε τα κέρματα για να ακούσετε διαφορετικά ηχητικά εφέ και ήχους χαρακτήρων. - Απλώς ανοίξτε τον κουμπαρά για να ανακτήσετε τα νομίσματα και ξεκινήστε από την αρχή!
  as company
  Κωδ.: 1000-49311
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
  Ένα παιχνίδι για την τόνωση της λογικής, του ορθολογισμού, της αυτοεκτίμησης και των συναισθημάτων, χάρη σε μια διασκεδαστική και διαισθητική μηχανική παιχνιδιού, που περιλαμβάνει την τοποθέτηση αντικειμένων σε διαφορετικές καρτέλες, με θέματα οικεία στο παιδί. Οι κάρτες που ταιριάζουν στην κάθε καρτέλα είναι κατασκευασμένα από εύχρηστο χαρτόνι. Οι εικονογραφήσεις είναι γεμάτες λεπτομέρειες που διεγείρουν τη γλώσσα του παιδιού. Το "Που είναι η θέση τους;" είναι ένα παιχνίδι συσχέτισης στο οποίο το παιδί πρέπει να ταξινομήσει διάφορα αντικείμενα και να τα τοποθετήσει στο σωστό περιβάλλον. Οι λεπτομερείς απεικονίσεις και τα εύχρηστα σχήματα ενθαρρύνουν το παιδί να αναπτύξει τη λογική και τις χειρονακτικές δεξιότητες καθώς μαθαίνει να διατηρεί το χώρο του τακτοποιημένο. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: - Γλωσσικός τομέας: εμπλουτισμός λεξιλογίου - Γνωστικές δεξιότητες: παρατήρηση, συσχέτιση, μνήμη και συλλογισμός - Λογικο-μαθηματικές δεξιότητες: παρατήρηση - Κινητικές δεξιότητες: χωρική οργάνωση, δεξιοτεχνία Μέθοδοι μάθησης - Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού, εστίαση στις λεπτομέρειες, αναγνώριση των επιμέρουςστοιχείων και επαφή με τις έννοειες της χωρικότητας. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού, συσχέτιση των περιβαλλόντων με τα αντίστοιχα αποσπώμενα αντικείμενα μέσω των κατάλληλων οπών. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Διαμοιρασμός: Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Το κουτί περιέχει: - 6 χάρτινες καρτέλες - 30 αποσπώμενα αντικείμενα - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63245
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Έτοιμοι για ψάρεμα; Βουτήξτε τα καλάμια ψαρέματος στο βυθό του Magnet Box Θαλάσσια Ζωάκια και ψαρέψτε όσα περισσότερα ζωάκια της θάλασσας μπορείτε! Το σετ αποτελεί ιδανική επιλογή για ατομικό παιχνίδι ή παιχνίδι σε ζευγάρια, αφού περιλαμβάνει 12 ξύλινους μαγνήτες θαλάσσιων ζώων και 2 καλάμια σε 2 διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας ουσιαστικά 2 ομάδες παιχνιδιού. Ποιο καλάμι θα ψαρέψει τα περισσότερα θαλάσσια ζωάκια; Ενθαρρύνετε το παιδί σας για παιχνίδι με τα αδέρφια και τους φίλους του στο βυθό του Magnet Box. Το παιδί μαθαίνει να συνδυάζει αντικείμενα με κοινά χαρακτηριστικά κι έτσι ενισχύεται τόσο ο συντονισμός ματιού-χεριού όσο και η κριτική του ικανότητα. Είναι κατάλληλο για παιδιά 2 ετών και άνω, αφού οι μαγνήτες του είναι ειδικά σχεδιασμένοι σε μεγάλο μέγεθος, ώστε να βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν την απτική τους ικανότητα. Τι είναι τα AS Magnet Box; Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
  as company
  Κωδ.: 1029-64064
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
  Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τον Spiderman για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. Το τιμόνι έχει ρυθμιζόμενο ύψος και η βάση έχει αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση. Υλικά κατασκευής: - Ατσάλι - PVC - PP
  as company
  Κωδ.: 5004-50241
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
  Scooter με 3 ρόδες με ήρωα τη Minnie για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. Το τιμόνι έχει ρυθμιζόμενο ύψος και η βάση έχει αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση. Υλικά κατασκευής: - Ατσάλι - PVC - PP
  as company
  Κωδ.: 5004-50239
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
  Scooter με 3 ρόδες με θέμα Jurassic World για απίθανες βόλτες! Το scooter είναι για ηλικίες 2-5 ετών και βάρος έως και 20 κιλά. Το τιμόνι έχει ρυθμιζόμενο ύψος και η βάση έχει αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη οδήγηση. Υλικά κατασκευής: Ατσάλι,PVC & PP.
  as company
  Κωδ.: 5004-50242
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
  Νέα κουβαροζωάκια σε διαφορετικά χρώματα με ακομά πιο μαλακό τρίχωμα σαν αληθινά! Βρες τα κουβαράκια και κάνε τα ζωάκια! Πλύνε τα, στέγνωσέ τα, χτένισέ τα κι ανακάλυψέ τα! Περιλαμβάνονται αξεσουάρ και πιστοποιητικό υιοθεσίας. Έχεις σκυλάκι, γατάκι ή λαγουδάκι; Υιοθέτησέ τα όλα!
  as company
  Κωδ.: 1863-30145
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
  Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της φάρμας των ζώων. Τοποθετώντας τις κάρτες στους χώρους όπου ανήκουν, το παιδί μαθαίνει για τα αντικείμενα και τα ζώα που ζουν σε αυτούς. Αφού ταξινομήσει τα στοιχεία και εντοπίσει τα σχήματα, το παιδί μπορεί να τα τοποθετήσει στο περιβάλλον όπου ανήκουν και στη συνέχεια να ενώσει όλα τα περιβάλλοντα για να χτίσει ολόκληρη τη φάρμα. Το παιδί μπορεί να παίξει ελεύθερα ή να κάνει τις πρώτες του ταξινομήσεις στα τέσσερα περιβάλλοντα: στάβλος, λαχανόκηπος, αυλή και στάνη. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Περιεχόμενα: - 6 μεγάλες καρτέλες με περιβάλλοντα - 30 κάρτες-παζλ - 1 οδηγό με προτάσεις παιχνιδιών Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63383
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Το Πού ταιριάζει είναι ένα παιχνίδι που αποτελείται από 4 μεγάλα ταμπλό και 20 εικονογραφημένες κάρτες. Το κάθε ταμπλό αποτελείται από 5 εσοχές στις οποίες ταιριάζουν 5 κάρτες με αντικείμενα ίδιου σχήματος. Τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να παίζουν απλά παρατηρώντας τις εικόνες στις κάρτες και τοποθετώντας τις στα ταμπλό όπου ταιριάζουν. Όσο εξοικειώνονται με το παιχνίδι, μπορούν να εξασκηθούν προσπαθώντας να αναγνωρίσουν τις κάρτες, ενώ είναι γυρισμένες με την όψη προς τα κάτω, απλά παρατηρώντας προσεκτικά το σχήμα τους. Τέλος, μπορούν να διασκεδάσουν παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, παίζοντας με τις κάρτες ένα παιχνίδι Μπίνγκο. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63881
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
  Τα παιδιά μεταξύ 2 και 3 ετών, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι κυρίαρχοι του εαυτού τους σε σχέση με τους γονείς τους. Αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη δική τους προσωπικότητα,την έννοια του εγώ και τείνουν να φτάσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανεξαρτησίας, προσπαθώντας να κάνουν πράγματα μόνα τους. Το παιχνίδι αυτό περιγράφει μερικές πράξεις τις οποίες τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν μόνα τους από την ηλικία των 2 ετών και αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της παρατηρητικότητας, της λογικής, της μνήμης όπως και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Αφαιρέστε τα πλαίσια γύρω από κάθε παζλ και μαζί με το παιδί, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο κάθε εικόνα απεικονίζει μια διαφορετική πράξη σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία. Έπειτα, βοηθήστε το παιδί να δώσει στην κάθε πράξη μια ονομασία. Αποσυναρμολογήστε ένα παζλ τη φορά και βοηθήστε το παιδί να συνθέσει ξανά τα 4 κομμάτια με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των καρτών-παζλ και του χρώματος του περιγράμματος. Μόλις το παιδί εξοικειωθεί με το παιχνίδι, μπορείτε να ανακατέψετε τα κομμάτια και από τα 6 παζλ και να βοηθήσετε το παιδί να αναγνωρίσει τα 4 κομμάτια της κάθε εικόνας και να τα συνδέσει σωστά μεταξύ τους. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γλώσσα - Εκμάθηση χρωμάτων και σχημάτων - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Οπτική αντίληψη - Απτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία - Ενσυναίσθηση Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
  Εξυπνούλης
  Κωδ.: 1024-63877
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
  Ένα συναρπαστικό αγωνιστικό ραλάκι με τηλεχειριστήριο υπερύθρων. Το ολοκαίνουργιο εργονομικό χειριστήριο διαθέτει λεβιέ για να κάνει την οδήγηση του οχήματος ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Το διαδραστικό ραλάκι θα βοηθήσει το παιδί να μάθει τους αριθμούς και πολλές νέες λέξεις. Απλά πιέστε το κράνος του οδηγού και ακολουθήστε τον σε ένα αγώνα ακούγοντας τα ηχητικά εφέ που προσομοιώνουν τους θορύβους ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Διεγείρει την ανάπτυξη της χωροταξικής αντίληψης και του κινητικού συντονισμού. - Εκπαιδευτικό: το παιχνίδι διδάσκει στο παιδί τους πρώτους αριθμούς, πολλές νέες λέξεις και βοηθά στην ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού και της αντίληψης του χώρου - Τηλεχειριστήριο: χάρη στο απλοποιημένο τηλεχειριστήριο, το παιδί διασκεδάζει μαθαίνοντας να οδηγεί το αυτοκίνητο και ζει πολλές διασκεδαστικές περιπέτειες! - Λειτουργία Αυτόματος πιλότος: το παιδί μπορεί να παίξει με το αυτοκίνητο και χωρίς το τηλεχειριστήριο, πιέζοντας το κράνος ή το κουμπί στο καπό. Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την πορεία του κάνοντας ελιγμούς Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
  baby clementoni
  Κωδ.: 1000-63374
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
  Σελίδα
  ανά σελίδα
  Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
  και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!