Βρεφικά Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Βρεφικά Παιχνίδια

Προϊόντα 1-24 από 124

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Μια χαριτωμένη πολυθρόνα πολλαπλών δραστηριοτήτων και διαδραστικής μουσικής για ατέλειωτη διασκέδαση! Το παιδί μπορεί να παίξει, να ξεκουραστεί και να τραγουδήσει μαθαίνοντας νέες λέξεις, αριθμούς και χρώματα. Εξοπλισμένη με μουσικά όργανα όπως ντραμς, μαρακές και πιάνο, αλλά και μια μίνι κονσόλα με κουμπιά αφής και φωτεινή οθόνη. Ο αισθητήρας καθίσματος αναγνωρίζει όταν καθίσει το παιδί προσφέροντάς του διασκεδαστική μουσική. Γεμάτη λειτουργίες για αλληλεπίδραση με ήχους, μουσική, τραγουδια και λέξεις αλλά και πολλές μηχανικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. - 4 διαδραστικά κουμπιά: χορός, τραγούδι, μουσική, χαλάρωση - Διαδραστικά μουσικά πλήκτρα - Εφέ φωτισμού - Διαδραστικό κάθισμα: διαθέτει αισθητήρα για να αναγνωρίζει πότε το παιδί κάθεται και σηκώνεται! - Μαράκα και μπαγκέτα - Συνοδεύει την ανάπτυξη του παιδιού - Ενθαρρύνει το παιδί να παίξει διατηρώντας τα ερεθίσματα συνεχώς νέα και συναρπαστικά - Αναπτύσσει δεξιότητες ακρόασης, υπομονής και λογικής - Ενθαρρύνει τις πρώτες λέξεις, το βάβισμα και το τραγούδι - Εξασκεί την επιδεξιότητα, τον συντονισμό και την αίσθηση του ρυθμού Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στην Ιταλία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63384
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 69,99 €
Η Ρίνα είναι η ονειρεμένη φίλη των μικρών κοριτσιών! Ένας χαριτωμένος μονόκερος με πολλές δραστηριότητες παιχνιδιού για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, ο οποίος λειτουργεί και σαν κέντρο δραστηριοτήτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κουνιστός μονόκερος ή στράτα. Με εργονομική σέλα και 4 ανθεκτικούς τροχούς για τη μέγιστη αντοχή στο βάρος του παιδιού. Διαθέτει πλήκτρο ΑΒΓ, πλήκτρο ζώων, περιστρεφόμενος κύλινδρος 123, αισθητήρας αφής και κίνησης κάνοντας το παιχνίδι μοναδικό! Η ηλεκτρονική χαίτη αποτελεί ένα εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων που αναπτύσσει τη φαντασία! Aγγιξε το διαδραστικό αστέρι και δες πώς φωτίζεται με ένα μόνο άγγιγμα. Ας παίξουμε μαζί: Η εκπαιδευτική χαίτη μαθαίνει στο παιδί τα πρώτα γράμματα, τους αριθμούς, τα χρώματα, τα ζώα και τους ήχους τους και πολλά ακόμη, μέσα από διασκεδαστικά ποιηματάκια και τραγουδάκια Ας παίξουμε στα Αγγλικά: Το παιδί μαθαίνει τα ζωάκια, τα χρώματα και πολλές νέες λέξεις στα αγγλικά Φρόντισέ με!: Παίζοντας το παιδί αναπτύσσει τη φαντασία και ικανοποιεί την ανάγκη μίμησης, ενώ διασκεδάζει χαϊδεύοντας και φροντίζοντας τον χαριτωμένο μονόκερο Αισθητήρας κίνησης: Ο μονόκερος αντιλαμβάνεται τη κίνηση και ενεργοποιεί αληθινούς ήχους και μελωδίες! Αισθητηριακή ανάπτυξη: Διεγείρει την οπτική, ακουστική και απτική αντίληψη Γνωστική ανάπτυξη: Βοηθά στην κατανόηση της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος και προάγει τη μάθηση Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Διεγείρει το συντονισμό των κινήσεων Συναισθηματική ανάπτυξη: Παίζοντας με το μονόκερο και φροντίζοντάς τον, το παιδί διεγείρει το αίσθημα στοργής και τη φαντασία Μέγιστο βάρος 20 κιλά Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63370
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 64,99 €
Τώρα μαθαίνουμε ποδόσφαιρο με τον Γκολάκια! Διαδραστική εστία που μιλά και εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων. Με αισθητήρες που αναγνωρίζουν τα γκολ και με 4 διαδραστικά κουμπιά, 3 επιλογές παιχνιδιού, φώτα και ήχους για περισσότερη διασκέδαση! Χάρη στους αισθητήρες, ο Γκολάκιας αναγνωρίζει το πέρασμα της μπάλας και καταλαβαίνει όταν μπαίνει γκολ! Το παιδί μαθαίνει τους αριθμούς, τα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα, ενώ ακόμα μετράει μαζί του όταν σκοράρει. Τα φώτα και τα τραγουδάκια ενθαρρύνουν το παιδί ώστε να νιώσει ότι έχει υποστήριξη σε κάθε προσπάθεια! Κουμπιά ΑΒΓ: Μαθαίνουν στο παιδί τα γράμματα, καινούργιες λέξεις και τρία διασκεδαστικά τραγουδάκια Κουμπί 12345: Μαθαίνει τους αριθμούς από το 1 έως το 5, μετρώντας μαζί με διασκεδαστικά τραγουδάκια Μηχανικές δραστηριότητες: Το κύπελλο και οι τροχοί κινούνται όταν τους αγγίζει το παιδί, διεγείροντας το συντονισμό ματιού-χεριού 3 επιλογές παιχνιδιού: Ελληνικά, Αγγλικά ή Μουσική Φιγούρες παικτών που βοηθούν το παιδί να βάλει γκολ ή όχι! Περιλαμβάνει μαλακή λαστιχένια μπάλα Αποτελείται από σταθερό πολύχρωμο πλαστικό με εύκολη συναρμολόγηση Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63511
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Ο Λέλος είναι το πιο γλυκό λαγουδάκι για τρυφερές αγκαλιές! Με απαλό ύφασμα, 4 διαδραστικά κουμπιά και ένα μαγνητικό καρότο για να διδάξει τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα, τα ζωάκια και τους ήχους τους. Λέει επίσης διασκεδαστικά τραγουδάκια και χαριτωμένα ποιηματάκια. Διαθέτει 2 λειτουργίες παιχνιδιού: με το καρότο ή χωρίς. 4 διαδραστικά κουμπιά: Για να μάθει το παιδί τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα, τα ζωάκια και τους ήχους που κάνουν Οι φίλοι τα ζωάκια: Πολλά διασκεδαστικά τραγουδάκια και ποιηματάκια με τον Λέλο και τους φίλους τα ζωάκια Διαδραστικό καρότο: Όταν ο Λέλος πεινάσει, ζητάει να φάει το καρότο! Ασφάλεια: Μαλακό, μη τοξικό ύφασμα για ασφαλείς και γλυκές αγκαλιές Αισθητηριακή ανάπτυξη: Η γλυκιά φωνή του Λέλου προσελκύει την προσοχή του παιδιού τονώνοντας την ακουστική του αντίληψη, ενώ οι εικόνες στα κουμπιά, με τα λαμπερά χρώματα των ζώων, ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Τα πολλά διαδραστικά κουμπιά βοηθούν το παιδί να ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ αιτίας-αποτελέσματος, ενθαρρύνοντας το να κάνει όλο και πιο ελεγχόμενες και συνειδητές κινήσεις και να αναπτύξει το συντονισμό ματιών-χεριών Γνωστική ανάπτυξη: Ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο ερέθισμα για να αναπτύξει τη γλώσσα μέσα από τραγούδια και ποιηματάκια Συναισθηματική ανάπτυξη: Ο Λέλος εμπλέκει το παιδί ενθαρρύνοντάς το να παίξει μαζί του, να πατήσει ένα κουμπί ή να τον αγκαλιάσει Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63565
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Ο κόσμος των ενηλίκων αποκτά νόημα και ενδιαφέρον! Τα παιδιά μιμούνται τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των γονιών τους μέσα από το laptop που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτά! Τα εφέ φωτισμού, η οθόνη-καθρέπτης , οι τυπικοί ήχοι στον κόσμο των υπολογιστών και ο σχεδιασμός ενός πραγματικού φορητού υπολογιστή απελευθερώνουν τη φαντασία του παιδιού! Με 5 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες μπορεί να πραγματοποιήσει μια βιντεοκλήση με τους φίλους του τα ζωάκια, να ακούσει μουσική, να κοιτάξει εικόνες και να κάνει υπολογισμούς σε μια αριθμομηχανή. Ελαφρύ για να το έχετε πάντα μαζί σας! Διδάσκει στο παιδί τα πρώτα γράμματα, σχήματα, αριθμούς και χρώματα εικονογραφημένων φρούτων, αλλά και μικρές λέξεις χάρη στα αστεία ποιηματάκια και τραγούδια. - Ενισχύει την ανάπτυξη της γλώσσας: πατώντας τα μεγάλα πλήκτρα και κουμπιά αφής, το παιδί μπορεί να ακούσει τραγούδια και ποιηματάκια που το βοηθούν να μάθει γράμματα, αριθμούς, σχήματα και χρώματα. Το προσεγμένο και γεμάτο ζωντάνια ηχητικό περιεχόμενο υποστηρίζει την ανάπτυξη της γλώσσας του παιδιού. - Διασκεδαστικό και ελκυστικό: οι δραστηριότητες του φορητού υπολογιστή προσελκύουν το παιδί με μουσική και τραγούδια. Το παιδί μπορεί επίσης να πειραματιστεί με διαφορετικές εκφράσεις του προσώπου χάρη στον άθραυστο καθρέφτη στην οθόνη. - Διεγείρει το παιχνίδι φαντασίας: το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει το Baby Laptop για να προσποιηθεί ότι δουλεύει ακριβώς όπως η μαμά και ο μπαμπάς! Είναι το δικό του laptop φτιαγμένο ειδικά για αυτό με μουσική, φως, ήχους και δραστηριότητες που στοχεύουν στη διέγερση της περιέργειάς του και στηρίζουν την ανάπτυξή του. - Ενισχύει τη σωματική και αισθητηριακή ανάπτυξη: το Baby Laptop βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής και αισθητηριακής ανάπτυξης με τα εφέ φωτισμού, το πληκτρολόγιο αφής και τα ανάγλυφα σύμβολα, τους ήχους και τη μουσική του. Υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν διαφορετικές κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου και προσφέρει διαφορετικά ερεθίσματα για κάθε δραστηριότητα. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63375
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το μαλακό γυμναστήριο Παίξε μαζί μου περιλαμβάνει μία ηλεκτρονική βάση και πολλές χειρωνακτικές δραστηριότητες με πλαστικά και λούτρινα αξεσουάρ, που προωθούν την πολυαισθητηριακή ανάπτυξη και ενθαρρύνουν την ελευθερία των κινήσεων. Κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ψυχαγωγεί και να διεγείρει το παιδί, καθώς και να υποστηρίζει την αλληλεπίδρασή του με το γονέα. Tα προϊόντα της σειράς Baby Clementoni For You, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα χρώματα, οι διαφορετικοί ήχοι, η υφή και η μουσική των παιχνιδιών προκαλούν έντονα το ενδιαφέρον του μωρού. Κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και το βοηθούν να ανακαλύπτει τον κόσμο, να νιώθει ασφάλεια και οικειότητα στον χώρο του, αλλά και να ηρεμεί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni For You, αποτελούν εργαλεία που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών και του παιδιού, και παρέχουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού στη χρήση διαφορετικών υλικών και λειτουργιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Ένα πρωτότυπο αισθητηριακό αυτοκίνητο με υφές όπως τα αυθεντικά Clemmy τουβλάκια για μια εμπειρία παιχνιδιού και αισθήσεων. Το παιδί μπορεί να αγγίξει και να ανακαλύψει τις διαφορετικές υφές και σχήματα. Το αυτοκίνητο τη Clemmy έχει μαλακά αντικείμενα να εξερευνήσει και να αγγίξει , για να ανακαλύψει τι διαφορετικές μορφές και τις ανάγλυφες υφές. Περιλαμβάνει ένα σετ από ζωάκια και ένα βιβλιαράκι με 10 μαλακά premium τουβλάκια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17174
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Ένα ωραίο μικρόφωνο με ήχους, σχεδιασμένο να διεγείρει τη δημιουργικότητα και να συνοδεύει το παιδί στις πρώτες του εμπειρίες με τη μουσική και το τραγούδι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17913
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Ένα ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό βιβλίο που μιλάει για μάθηση με συντροφιά από ζώα της φάρμας!​ Γυρνώντας τις σελίδες και πατώντας το κουμπί με το φως στην οροφή του φάρμας, το παιδί μπορεί να γνωρίσει τα ζώα και τους ήχους τους, να ανακαλύψει τα πρώτα γράμματα, τους αριθμούς και τα σχήματα.​ Ένα βιβλίο γεμάτο διασκεδαστικούς ήχους, τραγούδια και πολύχρωμες ζωγραφιές σε θέμα "φάρμα".​ Το φως διδάσκει επίσης τα παιδιά, να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ 'on' και 'off'.​ Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63723
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Σκυλάκι με αισθητηριακές υφές, καπάκι με εγκοπές τεμαχίων και 4 μαλακά τουβλάκια.​ Οι δραστηριότητες αυτές βοηθούν στην ανάπτυξη των λογικών συνδέσεων, της επιδεξιότητας και του συντονισμού ματιού-χεριού. Επίσης, οι ανάγλυφες υφές διεγείρουν την ανάπτυξη της αφής.​ Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
as company
Κωδ.: 1033-17904
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Υπέροχο περιστρεφόμενο με πολλά γλυκά και μαλακά κρεμαστά φιλαράκια. Το συννεφάκι τα κάνει να περιστρέφονται αργά, παίζοντας γλυκές μελωδίες ύπνου, ήχους της φύσης και λευκούς ήχους για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί το μωρό. Ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει την επιλογή μέχρι και 20 λεπτά μελωδίας. Εύκολο κλείδωμα στην κούνια. Το σύννεφο γίνεται και φορητή μουσική μονάδα. - Διάρκεια μελωδίας: 10 λεπτά - 15 λεπτά - 20 λεπτά - Διαθέτει Ονειρικό Φωτισμό - Τα μαλακά Παιχνίδια είναι αποσπώμενα - Κρεμαστό παιχνίδι - Ιδανικό για ταξίδια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17710
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Μαλακό σπιράλ για να το κρεμάσετε γύρο από το τιμόνι του καροτσιού ή της κούνιας. Πολλά διασκεδαστικά ζωάκια με διαφορετικά σχήματα, χρώματα, υλικά και λειτουργίες για να εξερευνήσει το παιδί. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17909
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο, γεμάτο με χαρούμενους ήχους και μουσική. Βοηθά στην ανάπτυξη των χειρονακτικών δεξιοτήτων και στο συντονισμό χεριών-ματιών. Η βεντούζα στον πάτο διευκολύνει την ασφάλεια του παιχνιδιού επάνω στο τραπέζι. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17915
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το πρώτο εκπαιδευτικό smartphone που επιτρέπει στο παιδί να τηλεφωνεί όπως η μαμά και ο μπαμπάς! Αποτελεί ένα πραγματικό κέντρο δραστηριοτήτων που βοηθά το παιδί να μάθει τα ζωάκια, τα χρώματα και τα σχήματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η εκπαιδευτική αυτή διαδικασία καθιστά τη μάθηση ένα παιχνίδι, προτρέποντας το παιδί να επαναλάβει τα τραγουδάκια αναπτύσσοντας έτσι την δημιουργικότητά του. Με 13 πλήκτρα αφής τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οπτικής, ακουστικής και απτικής του ικανότητας. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63722
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Μαλακό, χαριτωμένο λούτρινο γατάκι, ιδανικό για αγκαλιές. Η ειδικά διαμορφωμένη δόνησή του μιμείται το γουργουρητό της γάτας, προάγοντας την ηρεμία και τη χαλάρωση. Η κλασική μουσική, οι γλυκές μελωδίες και οι ήχοι της φύσης βοηθούν τα παιδιά να αποκοιμηθούν. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17771
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Συρόμενο μονόκερος. Ένας γλυκός διαδραστικός μονόκερος. Το παιδί μπορεί να ακούσει αληθινούς ήχους και πολλές μελωδίες πατώντας το πλήκτρο στη σέλα. Ακόμη, μπορεί να σύρει τον μονόκερο από το κορδόνι. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17813
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Η Peppa, ο George και ο αγαπημένος του δεινόσαυρος πηγαίνουν σε μια περιπέτεια με αυτό το συρόμενο παιχνίδι. Τράβηξε το κορδόνι, άκουσε την Peppa και τον George να τραγουδούν, αλλά και τον βρηχυθμό του δεινόσαυρου. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73527
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Ξεκινήστε το ταξίδι σας στον κόσμο της μάθησης γνωρίζοντας τον Μάκη Αυτοκινητάκη! Αυτό το διασκεδαστικό αυτοκίνητο είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο δραστηριοτήτων. Έχει 3 διαδραστικά κουμπιά και 4 χρωματιστά σχήματα. Πατώντας τα κουμπιά στην οροφή του αυτοκινήτου ή τοποθετώντας τα σχήματα στις εσοχές, το παιδί μαθαίνει τα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Το προσαρμοσμένο κορδόνι επιτρέπει στο παιδί να το σύρει και να κάνει τις πρώτες του βόλτες, ενώ τα διαδραστικά κουμπιά κάνουν τη μάθηση παιχνίδι! Καθώς κάθεται και παίζει, μπουσουλάει, περπατάει και τραβάει το αυτοκινητάκι. Ο χώρος αποσκευών ανοίγει ώστε το παιδί να μπορεί να πάρει τα σχήματα και να ξεκινήσει πάλι! Πολλές δραστηριότητες που απασχολούν και διασκεδάζουν το παιδί όπως κουμπάκια, σχήματα και τροχοί: - Διεγείρει τις χειρωνακτικές δεξιότητες και την οπτική αντίληψη - Αναπτύσσει τη φαντασία και την αφήγηση ιστοριών - Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη - Ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης για το παιδί Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63265
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το βραβευμένο John Deere Τρακτεράκι Φτιάξε τον Τζόνι διαθέτει δύο υπέροχους τρόπους παιχνιδιού! Αυτό το παιχνίδι κατασκευής συνοδεύεται από ένα τρυπάνι και δύο μύτες που επιτρέπουν στα παιδιά να χωρίσουν τον Τζόνι και να τον ξανασυνδέσουν. Κατασκευασμένο από ογκώδη εξαρτήματα για συναρμολογείται εύκολα από τα μικρά χεράκια
as company
Κωδ.: 1000-46655
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το τέλειο πρώτο ραδιοχειριστήριο για μικρά παιδιά! Διαθέτοντας ένα απλό χειριστήριο με δύο κουμπιά, τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν να οδηγούν τον Τζόνι ενώ τον κάνουν να γυρίζειι και να στρίβει. Είναι αρκετά ανθεκτικός ώστε να δέχεται χτυπήματα και αναπηδήσεις, αλλά και αρκετά μαλακός ώστε να μην σημαδεύει τοίχους ή έπιπλα. Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση μπαταριών.
as company
Κωδ.: 1000-42946
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Εκπαιδευτικό διπλό παιχνίδι!!! 6 διαφορετικά αυγά με 6 αστείες εκφράσεις προσώπου. Το νήπιο ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους για να μην το βαριέται ποτέ το νήπιο. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73560
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που αποτελείται από 6 διαφορετικά αυγά με 6 αστείες εκφράσεις προσώπου. Το παιδί ανακαλύπτει και ταιριάζει χρώματα και σχήματα. Είναι ένα παιχνίδι μάθησης που ενθαρρύνει την αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων. Κάθε αυγό έχει το δικό του διαφορετικό κέλυφος που το νήπιο προσπαθεί να το ταιριάξει. Όταν πιέζει το αυγό τότε ένα χαρούμενο cheep-cheep ακούγεται. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με πολλούς τρόπους και το παιδί δεν βαριέται ποτέ! Χάρη στο σύστημα αλληλασφάλισης και το συμπαγές του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Τέλειο δώρο για μικρά παιδιά και ιδανικό για να κρατήσει το ενδιαφέρον του παιδιού σε μεγάλα οικογενειακά ταξίδια. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73563
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ενα παιχνίδι για τη μικρή ηλικία που προωθεί την εκμάθηση σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Το μωρό θα διεγείρει τις αισθήσεις του και θα αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες. Ένα ιδανικό παιχνίδι συντονισμού και λογικής, για χρήση στο δωμάτιο ή στο μπάνιο .Ένα παιχνίδι πρώιμης εκμάθησης που βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τη λογική του μωρού. Ο συντονισμός χεριού-ματιού διεγείρεται όταν το μωρό πρέπει να φωλιάσει αυγά. Ένα τέλειο παιχνίδι για να δουλέψει το παιδί στην αναγνώρισή του χρωμάτων και σχημάτων. Το μωρό μπορεί να το χρησιμοποιήσει και κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Κάθε αστείο κοχύλι έχει διαφορετικές τρύπες για να ρέει ένα ρεύμα νερού. Ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να βοηθήσετε το μωρό να μάθει για το νερό. Αποτελείται από 5 διαφορετικά χρωματιστά αυγά. Πατώντας στο κεφάλι ενός από τα αστεία αυγά, εκπέμπεται ένας μικρός ήχος. Το μωρό θα αφυπνίσει την ηχητική του οξύτητα ενώ θα κατανοήσει τις συνέπειες των συνεπειών της πράξης του. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73564
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 8,99 €
Ένα σετ από κύπελλα με χαρακτήρες Bluey που μπορούν να στοιβάζονται, να τοποθετούνται και να παίζονται μεμονωμένα. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73622
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!