Ρομπότ

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ρομπότ

21 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Robo Kombat Mega! Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά! Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88068
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Robo Kombat Viking! Τα αγαπημένα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά τώρα σε έκδοση Viking για ακόμα πιο σκληρή δοκιμασία! Αποσπώμενη πανοπλία. Δώσε την πιο δυνατή γροθιά σου για να αφαιρέσεις την πανοπλία του αντιπάλου σου. Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Μείνε όρθιος μέχρι το τέλος και βγες νικητής! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά - Αποσπώμενη πανοπλία 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία πρόκλησης (μάχη με Τεχνητή Νοημοσύνη) - Λειτουργία μάχης (παιχνίδι με φίλους) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 2 τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ - 2 χειριστήρια προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88059
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Kombat! Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά! Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την πραγματική μάχη. Μείνε όρθιος μέχρι το τέλος και βγες νικητής! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία πρόκλησης (μάχη με Τεχνητή Νοημοσύνη) - Λειτουργία μάχης (παιχνίδι με φίλους) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 2 τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ - 2 χειριστήρια προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88052
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo DR7! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ με 7 λειτουργίες. Λέει ιστορίες, οι κινήσεις του προγραμματίζονται, έχει πλήρη έλεγχο λειτουργίας, μιλάει, κάνει quiz, χορεύει και παίζει μουσική. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ Robo DR7 και ένα έξυπνο χειριστήριο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand. Όλες οι λειτουργίες και εντολές είναι στα ελληνικά!
silverlit
Κωδ.: 7530-88046
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Dackel Jr. το διαδραστικό ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο με την κίνηση του χεριού αλλά και αισθητήρα αφής! Κούνησε το χέρι σου κοντά στο Robo Dackel Jr. δεξιά ή αριστερά και θα γυρίσει προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Το σώμα του ρομπότ μακραίνει φτάνοντας έως και τα 26 εκ. Έρχεται με ένα Έξυπνο Μπαλάκι, μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι σου και το Robo Dackel Jr. θα σε ακολουθεί όπου και αν πας. Πέτα το Έξυπνο Μπαλάκι στο έδαφος και το ρομπότ θα το ακολουθήσει και θα σου το φέρει πίσω! Χάιδεψε το και δες πως αντιδράει! Προχώρα και θα σε ακολουθήσει. Γαβγίζει και περπατάει σαν αληθινό κουταβάκι με LED φωτιζόμενα μάτια και αληθινά ηχητικά εφέ! Είναι απίθανο σαν αληθινό σκυλάκι! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Έξυπνο μπαλάκι-Το κρατάς και το Robo Dackel Jr σε ακολουθάει παντού - Λειτουργία με την κίνηση του χεριού - Λειτουργία με αισθητήρα αφής - Σώμα που μακραίνει έως και 70% - LED φωτιζόμενα μάτια - Αληθινά ηχητικά εφέ Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 1 Robo Dackel Jr. - 1 έξυπνο μπαλάκι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88578
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Ηλεκτρονικό ρομπότ Maze Breaker με έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης μονοπατιού! Ένα μοναδικό ρομπότ με περισσότερα από 8 χαρακτηριστικά που ενισχύει τη φαντασία των παιδιών. Βάλε το στο λαβύρινθο και θα βρει το δρόμο για να βγει! Μπορεί να ακολουθήσει μια μαύρη γραμμή, να βγει από το λαβύρινθο ή να παραμείνει σε ένα κλειστό πλαίσιο μαύρης γραμμής. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται χάρτης διαδρομών. Αντιδρά σε ήχους και έχει λειτουργία εγγραφής και αναπαραγωγής φωνής. Χορεύει με διαφορετικά ηχητικά εφέ και μελωδίες. Διαφορετικά Mazebreaker μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Λειτουργία ανίχνευσης μονοπατιού - Λειτουργία ακολούθησης - Λειτουργία εγγραφής - Λειτουργία αναπαραγωγής - Λειτουργία χορού - Ηχητικά εφέ και μελωδίες - LED μάτια - Λειτουργία πολλαπλών παικτών Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88044
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Robo Beats?, το Μουσικό και Χορευτικό ρομπότ με τις 2 διαφορετικές λειτουργίες και το κουμπί αφής στο κεφάλι του! Αγγιξε το κεφάλι του στη Λειτουργία Μουσικής και θα αρχίσει να χορεύει στις 2 διαφορετικές μελωδίες που περιλαμβάνονται! Με τη λειτουργία DJ μπορείς να κάνεις εκπληκτικές ρομποτικές μίξεις αγγίζοντας το κεφάλι του για να αναμίξει διαφορετικά ηχητικά εφέ με τη μουσική που περιλαμβάνεται, ακριβώς όπως ένας αληθινός DJ! 2 Λειτουργίες Παιχνιδιού - Λειτουργία Χορού: Αγγιξε το κεφάλι του και θα αρχίσει να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής! - Λειτουργία DJ: Αγγιξε το κεφάλι του και θα μιξάρει διαφορετικά ηχητικά εφέ με τη μουσική που περιλαμβάνεται. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Ηχείο για ηχητικά εφέ και μουσική - 2 μελωδίες περιλαμβάνονται - LED μάτια - Κουμπί αφής Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88587
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. -Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο:Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. - Χρώματα : Λευκό, Μαύρο - Μπαταρίες Ρομπότ : 4 x AA (δεν περιλαμβάνονται) - Μπαταρίες Χειριστηρίου : 3 x AAA (δεν περιλαμβάνονται) - Ηλικία : 5+
silverlit
Κωδ.: 7530-88097
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Blast One! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ που εκτοξεύει! Ετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση και ενθουσιασμό με το ROBO BLAST ONE! Τηλεκατευθυνόμενο, με εργονομικό μέγεθος. Ισχυρή μηχανική εκτόξευση με το πάτημα ενός κουμπιού στον βραχίονα. - Περιλαμβάνονται 3 βέλη στη συσκευασία - Διατίθεται σε 2 Χρώματα: Μαύρο ή Λευκό - Διαθέτει τηλεχειριστήριο με έλεγχο 4 κατευθύνσεων Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88589
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Dino Heads Up, είναι ένας διαδραστικός δεινόσαυρος που πηγαίνει μπρος/πίσω με ένα μόλις άγγιγμα! Πίεσε το κεφάλι του προς τα κάτω, θα βρυχηθεί και θα πάει μπροστά! Ανασήκωσέ το, θα βρυχηθεί και θα πάει πίσω! - Διαθέσιμο σε 2 στυλ, Τ-Ρεξ και Στεγόσαυρο - Ζωηροί Ήχοι και LED Μάτια - Μπαταρίες : 2 x AAA ( δεν περιλαμβάνονται) Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88592
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. - Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο: Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88061
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Ηλεκτρονικό Ρομπότ Ruffy. Ρεαλιστικά ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο αφής. Με ένα άγγιγμα στο κεφάλι κάνει διαφορετικές κινήσεις και με ένα άγγιγμα στο κάτω μέρος κάνει αστείες πόζες. Ο Ruffy είναι ένα σκυλάκι που κάνει ρεαλιστικούς ήχους γαβγίσματος. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88567
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ηλεκτρονικό ρομπότ με περισσότερα από έξι χαρακτηριστικά, διαθέσιμο σε δύο σχέδια και έξι χρώματα. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής φωνής και διάφορων κινήσεων χάρη στους αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει εφαρμογή για το κινητό, αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα ρομπότ της σειράς και διαθέτει φωτιζόμενο πρόσωπο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88529
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το Robo Heads Up? είναι ένα ηλεκτρονικό διαδραστικό ρομπότ που φεύγει και έρχεται με ένα άγγιγμα! Πίεσε το κεφάλι του προς τα κάτω, θα γαβγίσει και θα πάει μπροστά! Πίεσε το κεφάλι του προς τα πάνω, θα γαβγίσει και θα πάει πίσω! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Διαδραστικό ρομποτικό ζωάκι με λειτουργία αφής - Λειτουργία κίνησης προς τα εμπρός με πίεση του κεφαλιού προς τα κάτω - Λειτουργία κίνησης προς τα πίσω με πίεση του κεφαλιού προς τα πάνω - Λειτουργία γαβγίσματος με άγγιγμα του κεφαλιού - Ηχείο για αληθινά ηχητικά εφέ - LED μάτια - Διαθέσιμο σε 2 σχέδια - Χαριτωμένο κουταβάκι - Μαγικός μονόκερος Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88523
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ο νέος Robo Alive Στεγόσαυρος είναι έτοιμος για τη μάχη των δεινοσαύρων! Ο Στεγόσαυρος Dino Wars κινείται και περπατάει σαν αληθινός δεινόσαυρος, βρυχάται και έχει ρεαλιστικά μάτια. Με μεγάλα πτερύγια που φωτίζουν στην πλάτη του, πανοπλία και μεγάλο όπλο εκτόξευσης, ο Στευγόσαυρος είναι απαραίτητος για την επόμενη μάχη. Ας ξεκινήσουν τα Dino Wars!
as company
Κωδ.: 1863-27131
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ο Robo Alive T-Rex είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη των δεινοσαύρων. Ο T-Rex Dino Wars τρέχει και κινείται σαν αληθινός δεινόσαυρος. Δαγκώνει και βρυχάται κι έχει ρεαλιστικά μάτια. Τώρα, με πανοπλία και όπλο εκτόξευσης, και χαρακτηριστικά που φωτίζουν και του επιτρέπουν και τρέχει και να κυνηγάει στο σκοτάδι, Ο T-Rex δεν μπορεί να λείπει από την επόμενη μάχη. Ας ξεκινήσουν τα Dino Wars!
as company
Κωδ.: 1863-27132
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Robo Kombat RC ρομπότ μάχης με LED μάτια, ηχητικά εφέ και τεχνολογία AI. Περιλαμβάνεται εκπαιδευτικό bot. 3 Συναρπαστικά επίπεδα παιχνιδιού - Versus mode - Challenge mode - Training Ένα πακέτο περιλαμβάνει - 2 robos - 2 πομπούς Είναι υπέρυθρα ελεγχόμενα Υπάρχουν 5 δράσεις - Εμπρός - Εμπρός αριστερά - Εμπρός δεξιά - 2 κινήσεις γροθιάς Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Αναβοσβήνουν τα μάτια τους - Κάθε φορά που χτυπούν, υπάρχει ένα ηχητικό εφέ διάτρησης - Μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση έως και 5 μέτρα περίπου Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88054
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Ηλεκτρονικό ρομπότ ζωάκι Teksta Micropet. 3 ζωάκια ρομπότ με επιλογή ανάμεσα σε σκυλάκι, γατούλα και δεινοσαυράκι. Με 4 συναρπαστικές λειτουργίες - Ξέρει πότε του μιλάς ή το χαϊδεύεις - Βγάζει διασκεδαστικούς ήχους - Αλληλεπιδρά με το παιδί ή με άλλα Micropets - Ανταποκρίνεται με ήχους ή περπατά (τα πόδια κινούνται πίσω-μπρος όταν το ζωάκι πηγαίνει μπροστά ή πίσω)
as company
Κωδ.: 1030-51316
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Μίνι ηλεκτρονικό ρομπότ με χειριστήριο και φωτιζόμενα μάτια που κινείται σε 2 κατευθύνσεις. Διαθέσιμο σε 2 σχέδια. Σε διάφανη συσκευασία. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88058
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο, προγραμματιζόμενο ρομπότ Robo Up με δυνατότητα να σηκώνει και να μετακινεί αντικείμενα! Περιλαμβάνονται 4 παιχνίδια. Ζήτησέ του να ισορροπήσει ή να καθίσει με το SmartControl. Χρησιμοποίησε το Flex-Tray? για να σηκώσεις και να μεταφέρεις το χάρτινο κιβώτιο. 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία δίσκου: Τοποθέτησε αντικείμενα επάνω του και δες το να τον χρησιμοποιεί και να ισορροπεί περπατώντας προς τα μπροστά - Λειτουργία γάτζου: Κρέμασε και τράβηξε αντικείμενα. Δες το να τα μεταφέρει 2 χαρτοκιβώτια περιλαμβάνονται Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Προγραμματιζόμενο έως και 50 βήματα - Αμεσες λειτουργίες - Παιχνίδι ανύψωσης αντικειμένων - 2 τρόποι μεταφοράς με το Flex-Tray - Παιχνίδι μεταφοράς αντικειμένων - Κάθεται και ισορροπεί όρθιο με το SmartControl - Λειτουργία Ακολούθησε Με - Λειτουργία Ισορροπίας - LED μάτια με 3 χρώματα - Ζωντανά ηχητικά εφέ Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88050
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Robo Kombat! Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ μαχητής με τη δυνατή γροθιά τώρα σε μοναδική συσκευασία προπόνησης! Προπονήσου μόνος σου με το σάκο προπόνησης για να είσαι έτοιμος για την πραγματική μάχη. Εξασκήσου με το Σάκο Προπόνησης και προετοιμάσου για την αληθινή μάχη! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά 3 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία προπόνησης σε ειδικό σάκο προπόνησης - Λειτουργία πρόκλησης (χρειάζεται τουλάχιστον επιπλέον 1 Robo Kombat για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία) - Λειτουργία μάχης (χρειάζεται τουλάχιστον επιπλέον 1 Robo Kombat για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ - 1 χειριστήριο - 1 σάκο προπόνησης - 1 βάση για το σάκο προπόνησης προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!