Ζωγραφική

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ζωγραφική

Προϊόντα 1-24 από 79

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στον ονειρικό κόσμο των μονόκερων. Μάσκα, στέκα και χνουδωτό ζωάκι μονόκερος, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 headband - 1 μονόκερο-κουκλάκι (stuffed animal) - 1 μασκα μονοκερος *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31001
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στο μαγευτικό κόσμο των πριγκιπισσών. Στέμμα, μαγικό ραβδί και κάπα πριγκίπισσας, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 στέμμα - 1 μαγικό ραβδί - 1 κάπα πριγκίπισσας *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31002
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στο μαγικό κόσμο του βυθού. Γοργόνα, θαλάσσιο παλάτι, στέμμα και κοκαλάκι με γοργονό-μαλλιά, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 γοργόνα - 1 θαλάσσιο παλάτι - 1 στέμμα - 1 κοκαλάκι με γοργονό-μαλλιά *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31003
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και ζήστε στην εποχή των δεινοσαύρων. Κοστούμι με καπέλο, ουρά και πόδια δεινοσαύρου, μάσκα και αυτοκόλλητα απολιθώματα δεινοσαύρων, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 κοστούμι με καπέλο - 1 ουρά και πόδια δεινοσαύρου - 1 μάσκα και αυτοκόλλητα απολιθώματα δεινοσαύρων *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31004
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και νιώστε πραγματικός σεφ στην κουζίνα σας. Καπέλο σεφ, donut σουβέρ και λαχταριστό burger, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 καπέλο σεφ - 2 donut σουβέρ - 1 λαχταριστό burger *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31007
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στη ζούγκλα με τα άγρια ζώα. Κουστούμι με ουρά και πόδια λιονταριού, μάσκα λιονταριού και κορνίζα τίγρης, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 κουστούμι με ουρά και πόδια λιονταριού - 1 μάσκα λιονταριού - 1 κορνίζα τίγρης *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31006
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Φτιάξτε τις δικές σας κατασκευές και μπείτε στον κόσμο της δράσης. Επιδαπέδιος δρόμος, οχήματα αστυνομίας και πυροσβεστικής, καπέλα αστυνομικού και πυροσβέστη, ειδικά σχεδιασμένα από μαλακά και ασφαλή υλικά για δημιουργική κατασκευή από παιδιά. Χειροτεχνίες DIY: - 1 επιδαπέδιος δρόμος - 1 όχημα αστυνομίας - 1 όχημα πυροσβεστικής - 1 καπέλο αστυνομικού - 1 καπέλο πυροσβέστη *Όλα τα AS Craft έχουν έντονο το στοιχείο του role play καθώς όλα περιλαμβάνουν κατασκευές που μόλις το παιδί τις ολοκληρώσει, μπορεί να τις φορέσει.
as company
Κωδ.: 1038-31005
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Το Paint & Frame Ζωγραφίζω Με Αριθμούς Mythical Mermaid, περιλαμβάνει μία προτυπωμένη καρτολίνα που κάθε σημείο της έχει έναν αριθμό ο οποίος ανταποκρίνεται σε ένα χρώμα. Το παιδί βλέπει ποιο χρώμα αντιστοιχεί στην κάθε περιοχή και την ζωγραφίζει αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό καθώς ο χρωματισμός της καρτολίνας είναι καθοδηγούμενος. Η νέα σειρά Paint & Frame Ζωγραφικής της AS είναι η τέλεια επιλογή για πραγματικά έργα τέχνης! Διακόσμησε το δωμάτιό σου με το δικό σου έργο τέχνης! Ζωγραφική με αριθμούς χρησιμοποιώντας έτοιμα ακρυλικά χρώματα. Με το Paint & Frame, που βασίζεται στην τεχνική ζωγραφικής χρωματισμού με αριθμούς, μαθαίνεις να χρωματίζεις με λεπτομέρεια όλα τα σημεία της προτυπωμένης κάρτας σου, βελτιώνοντας έτσι το καλλιτεχνικό σου ταλέντο και αναπτύσσοντας τη λεπτή σου κινητικότητα. Το τελικό αποτέλεσμα θα σου δημιουργήσει μία έντονη αίσθηση χαράς, υπερηφάνειας και ικανοποίησης! Νιώσε περήφανος για το αριστούργημά σου, τοποθέτησέ το στο καδράκι του και στόλισε με αυτό το δωμάτιό σου. ​ Το σετ περιλαμβάνει: - 1 προτυπωμένη καρτολίνα με σχέδιο σκυλάκι - 13 ακρυλικά χρώματα σε πλαστικά βαζάκια - 1 πλαστικό frame - 1 πινέλο - Glitter - Θέμα: Mythical Mermaid
as company
Κωδ.: 1038-41018
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Το Paint & Frame Ζωγραφίζω Με Αριθμούς Fairytale Unicorn, περιλαμβάνει μία προτυπωμένη καρτολίνα που κάθε σημείο της έχει έναν αριθμό ο οποίος ανταποκρίνεται σε ένα χρώμα. Το παιδί βλέπει ποιο χρώμα αντιστοιχεί στην κάθε περιοχή και την ζωγραφίζει αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό καθώς ο χρωματισμός της καρτολίνας είναι καθοδηγούμενος. Η νέα σειρά Paint & Frame Ζωγραφικής της AS είναι η τέλεια επιλογή για πραγματικά έργα τέχνης! Διακόσμησε το δωμάτιό σου με το δικό σου έργο τέχνης! Ζωγραφική με αριθμούς χρησιμοποιώντας έτοιμα ακρυλικά χρώματα. Με το Paint & Frame, που βασίζεται στην τεχνική ζωγραφικής χρωματισμού με αριθμούς, μαθαίνεις να χρωματίζεις με λεπτομέρεια όλα τα σημεία της προτυπωμένης κάρτας σου, βελτιώνοντας έτσι το καλλιτεχνικό σου ταλέντο και αναπτύσσοντας τη λεπτή σου κινητικότητα. Το τελικό αποτέλεσμα θα σου δημιουργήσει μία έντονη αίσθηση χαράς, υπερηφάνειας και ικανοποίησης! Νιώσε περήφανος για το αριστούργημά σου, τοποθέτησέ το στο καδράκι του και στόλισε με αυτό το δωμάτιό σου. ​ Το σετ περιλαμβάνει: - 1 προτυπωμένη καρτολίνα με σχέδιο σκυλάκι - 9 ακρυλικά χρώματα σε πλαστικά βαζάκια - 1 πλαστικό frame - 1 πινέλο - Glitter - Θέμα: Fairytale Unicorn
as company
Κωδ.: 1038-41017
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Παλετίνα λαμπερή για τη ζωγραφική, είναι φανταστική, ΠΑΛΕΤΙΝΑ! Έχει σχήμα από καρδιά για σούπερ ζωγραφιές και πούδρες μαγικές! Χρώματα, πινέλα, glitter κόλλα, λαμπερά confetti, αυτοκόλλητα gems, μπλοκ ζωγραφικής και glitter stencils για υπέροχα σχέδια, περιμένουν το παιδί για ασταμάτητη ζωγραφική. Φτιάξτε μονόκερους, αστέρια, καρδιές, μουσικά σύμβολα και άλλα μαγικά σχέδια με τις πούδρες ζωγραφικής και στολίστε τα με glitter και αυτοκόλλητα. Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει! Και δώρο, ένα βραχιόλι με glitter για να λάμπετε όταν ζωγραφίζετε. Περιλαμβάνει: - 1 παλέτα ζωγραφικής σε σχήμα καρδιάς με glitter - 6 χρώματα πούδρας - 6 πινέλα- σφουγγαράκια - 6 φύλλα stencils - 5 μαρκαδόρους (glitter και color) - 2 lipstick μαρκαδόρους - 2 βαζάκια glitter κόλλα - Μπλοκ ζωγραφικής - Αυτοκόλλητα gems - 1 βαζάκι με confetti - 1 κόλλα - 1 glitter βραχιόλι Το αγαπημένο προϊόν των 90s είναι κοντά μας ανανεωμένο, ακόμα πιο λαμπερό και έτοιμο να το αγαπήσουν και οι νεότερες γενιές! Ιδανική επιλογή για δώρο, καθώς δίνει αμέτρητες επιλογές στο παιδί να εξασκήσει τη δημιουργικότητά του με διάφορες τεχνικές ζωγραφικής, αναπτύσσοντας παράλληλα τη φαντασία του.
as company
Κωδ.: 1023-56359
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Η αγαπημένη σου ηρωίδα Minnie σε περιμένει να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου το στυλάτο και μοδάτο σακίδιο πλάτης στις βόλτες σου, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε την Minnie, το φιόγκο της, καρδούλες και λουλουδάκια, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους σου. Στη συνέχεια κάνε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ζωγραφιές σου προσθέτοντας σε αυτές αυτοκόλλητα που θα βρεις στο σακίδιό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 20 φύλλα ζωγραφικής - 2 φύλλα στένσιλ - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - 6 μαρκαδόρους - 6 κηρομπογιές - 1 χάρτινη φιγούρα ζωγραφικής Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τα σακίδια πλάτης με σετ ζωγραφικής της - Σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες.
as company
Κωδ.: 1023-68101
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις τον φανταστικό κόσμο του αγαπημένου σου ήρωα Spiderman, δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε διάφορες σκηνές της δράσης του Spiderman, όπου αγωνίζεται να προστατέψει τους ανθρώπους από τους αντιπάλους της πόλης τους. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με τον Spiderman, τον ιστό του, τη στολή του και τους αντιπάλους του, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 8 κηρομπογιές - 1 πινέλο - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62752
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις το αγαπημένο σου Jurassic World και να τα χρωματίσεις με όμορφα χρώματα, κάνοντάς τα να μοιάζουν αληθινά. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισέ τα σε διάφορες σκηνές. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα του Jurassic World, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 8 κηρομπογιές - 1 πινέλο - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62753
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις το φανταστικό κόσμο της αγαπημένης σου Minnie δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε τη Minnie, τη Daisy, το Mickey, τον Goofy σε διάφορες σκηνές της καθημερινότητάς τους όπου μαστορεύουν, μαγειρεύουν παίζουν και κάνουν βόλτες. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθεσε αυτοκόλλητα της Minnie, των φίλων της και των αγαπημένων της αξεσουάρ, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη πληθώρα αυτοκολλήτων. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 8 κηρομπογιές - 1 πινέλο - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62749
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις τον φανταστικό κόσμο των αγαπημένων σου ηρωίδων Frozen, Έλσα και Αννα, δίνοντάς τους ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε διάφορες σκηνές της ζωής της Έλσας και της Αννας, από τότε που ήταν μικρές αλλά και όταν μεγάλωσαν, παρέα με τους φίλους τους Όλαφ και Κριστόφ. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με στοιχεία από τον παγωμένο κόσμο τους και τα όμορφα φορέματά τους, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη πληθώρα αυτοκολλήτων. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 8 κηρομπογιές - 1 πινέλο - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62750
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ποιο παιδί δεν αγαπά τους μονόκερους; Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να μπεις στον κόσμο μοναδικών μονόκερων και να τους χρωματίσεις με όμορφα χρώματα, κάνοντάς τους να μοιάζουν αληθινοί. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε το μαγικό τους κέρατο, τη χαίτη τους, τις ουρές τους, ουράνια τόξα και πολλές άλλες εικόνες από το μαγικό τους κόσμο. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθεσε αυτοκόλλητα μονόκερων και άλλων μοναδικών στοιχείων του μαγικού τους κόσμου, διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 8 κηρομπογιές - 1 πινέλο - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62754
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Το Εργαστήριο Ζωγραφικής Aκρυλικό είναι το ιδανικό σετ για να μάθει το παιδί να ζωγραφίζει με την τεχνική του ακρυλικού. Σχεδιάστε πίνακες σε καμβά επάνω στο ξύλινο καβαλέτο που περιλαμβάνεται και δώστε ζωή στα προτυπωμένα σχέδια. Είναι κατάλληλο για παιδιά που έχουν την πρώτη τους εμπειρία με την τεχνική του ακρυλικού, καθώς περιέχει εικονογραφημένο αναλυτικό οδηγό που καθοδηγεί βήμα - βήμα το παιδί στην πρώτη του επαφή και την εξοικείωσή του με την τεχνική. Επιπλέον, είναι εξίσου κατάλληλο και για παιδιά που έχουν ήδη αποκτήσει εμπειρία, καθώς το πλούσιο περιεχόμενό του τους δίνει τη δυνατότητα να χρωματίσουν προ-τυπωμένες καρτολίνες, να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα από την αρχή σε λευκό καμβά χρησιμοποιώντας τα stencils που περιλαμβάνονται, αλλά και να εξασκήσουν περαιτέρω τη φαντασία και το ταλέντο τους σε ελεύθερο σχέδιο. Το σετ περιλαμβάνει 1 ξύλινο καβαλέτο 36x20cm 1 παλέτα 2 καμβάδες ( 27x20cm,1 προτυπωμένο και 1 λευκό) 4 καρτολίνες σε 2 μεγέθη (3 προτυπωμένες και 1 λευκή) 10 ακρυλικά χρώματα (1 μαύρο, 2 κόκκινα, 2 κίτρινα, 2 μπλε, 3 άσπρα) 2 διαφορετικά πινέλα 3 φύλλα stencils Διαθέσιμο σε δύο σχέδια. Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής AS είναι μια σειρά εκπαιδευτικών σετ ζωγραφικής που οδηγούν το παιδί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος. Ανάμεσα στα Εργαστήρια Ζωγραφικής θα βρείτε πολλές επιλογές θεματολογίας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια. Τόσο το πλούσιο ζωγραφικό τους περιεχόμενο, όσο και η πληθώρα χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών που περιλαμβάνουν για τα πρώτα βήματά σας στη ζωγραφική, θα φέρουν το παιδί όλο και πιο κοντά στην τέχνη αυτή, βοηθώντας το να καλλιεργήσει τις ικανότητές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η σειρά συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητάς τους αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού κατά τη χρήση των πινέλων.
as company
Κωδ.: 1038-11026
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το Εργαστήριο Ζωγραφικής Aκουαρέλα είναι το ιδανικό σετ για να μάθει το παιδί να ζωγραφίζει με την τεχνική της ακουαρέλας. Στήστε το καβαλέτο σας και τοποθετήστε μια από τις έξι προ-τυπωμένες καρτολίνες με τα περιγράμματα κεριού. Η τεχνική αυτή θα σας βοηθήσει να χρωματίζετε άφοβα και ελεύθερα σε προ-τυπωμένα σχέδια, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όταν νιώσετε πιο άνετοι, αρχίστε να ζωγραφίζετε στον καμβά σχέδια της φαντασίας σας, κάνοντας διάφορες μίξεις χρωμάτων. Ο αναλυτικός εικονογραφημένος οδηγός θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας και να αναμιγνύετε τα χρώματα δημιουργώντας νέα. Το σετ περιλαμβάνει: 1 ξύλινο καβαλέτο 36x20cm 1 παλέτα 10 χρώματα ακουαρέλας (μπλε, μαύρο, μωβ, ροζ, γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο x2) 1 καμβά λευκό 6 προ-τυπωμένες καρτολίνες σε 2 μεγέθη 2 διαφορετικά πινέλα 1 δοσομετρητή 1 κυπελάκι καθαρισμού πινέλων Διαθέσιμο σε δύο σχέδια Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής AS είναι μια σειρά εκπαιδευτικών σετ ζωγραφικής που οδηγούν το παιδί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος. Ανάμεσα στα Εργαστήρια Ζωγραφικής θα βρείτε πολλές επιλογές θεματολογίας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια. Τόσο το πλούσιο ζωγραφικό τους περιεχόμενο, όσο και η πληθώρα χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών που περιλαμβάνουν για τα πρώτα βήματά σας στη ζωγραφική, θα φέρουν το παιδί όλο και πιο κοντά στην τέχνη αυτή, βοηθώντας το να καλλιεργήσει τις ικανότητές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η σειρά συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητάς τους αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού κατά τη χρήση των πινέλων.
as company
Κωδ.: 1038-11025
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το Εργαστήριο Ζωγραφικής Junior είναι το ιδανικό σετ για να γνωρίσει το παιδί την τέχνη της ζωγραφικής και να εξοικειωθεί με τη χρήση πινέλων, χρωμάτων, stencils και άλλων αξεσουάρ από μικρή ηλικία. Χρωματίστε έτοιμα σχέδια από τις προτυπωμένες σελίδες του μπλοκ που περιλαμβάνεται, ακολουθώντας τις οδηγίες του εικονογραφημένου οδηγού, αλλά και δημιουργήστε τα δικά του πρώτα έργα τέχνης με σχέδια βγαλμένα από τη φαντασία του. Το παιδί φοράει την ποδιά του και νιώθει αμέσως ένας αληθινός ζωγράφος έτοιμος να αναμίξει τα χρώματά του στην παλέτα του και να κάνει όμορφα σχέδια βουτώντας σε αυτά τα σφουγγαράκια, τα ρολά αλλά και τα πινέλα του. Μαθαίνει να χρησιμοποιεί τα stencils και να δημιουργεί νέα σχέδια, χρωματίζοντάς τα στη συνέχεια με τα χρώματα νερομπογιάς που περιλαμβάνονται. Ο εικονογραφημένος αναλυτικός οδηγός του σετ βοηθάει το παιδί στα πρώτα του βήματα στη ζωγραφική, δίνοντάς του βασικές οδηγίες και υλικό έμπνευσης για να αναπτύξει περαιτέρω τη φαντασία του. Περιλαμβάνει - Ποδιά - Παλέτα - 4 σφουγγαράκια προ-κομμένα σε διάφορα σχέδια - 2 paint rollers - 4 φύλλα stencils - 4 νερομπογιές σε διαφορετικά χρώματα - 2 προτυπωμένες καρτολίνες ακουαρέλας - Μπλοκ ζωγραφικής με 15 φύλλα ακουαρέλας (5 προτυπωμένα & 10 λευκά) - Αναλυτικός οδηγός ζωγραφικής με οδηγίες Διαθέσιμο σε δύο σχέδια. Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής AS είναι μια σειρά εκπαιδευτικών σετ ζωγραφικής που οδηγούν το παιδί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος. Ανάμεσα στα Εργαστήρια Ζωγραφικής θα βρείτε πολλές επιλογές θεματολογίας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια. Τόσο το πλούσιο ζωγραφικό τους περιεχόμενο, όσο και η πληθώρα χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών που περιλαμβάνουν για τα πρώτα βήματά σας στη ζωγραφική, θα φέρουν το παιδί όλο και πιο κοντά στην τέχνη αυτή, βοηθώντας το να καλλιεργήσει τις ικανότητές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η σειρά συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητάς τους αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού κατά τη χρήση των πινέλων.
as company
Κωδ.: 1038-11039
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Ο Spiderman και οι κακοί από την αγαπημένη σου ταινία Spiderman σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου το στυλάτο και μοδάτο σακίδιο πλάτης στις βόλτες σου, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε τον αγαπημένο σου ήρωα αλλά και σκηνές δράσης του χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους σου. Στη συνέχεια κάνε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ζωγραφιές σου προσθέτοντας σε αυτές αυτοκόλλητα που θα βρεις στο σακίδιό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 20 φύλλα ζωγραφικής - 2 φύλλα στένσιλ - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - 6 μαρκαδόρους - 6 κηρομπογιές - 1 χάρτινη φιγούρα ζωγραφικής Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τα σακίδια πλάτης με σετ ζωγραφικής της - Σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες.
as company
Κωδ.: 1023-68103
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Ένα σετ με όλα όσο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις τον φανταστικό κόσμο του αγαπημένου σου σκαντζόχοιρου Sonic, δίνοντάς του ζωή μέσα από τις ζωγραφιές σου. Διάλεξε ένα χρώμα από τις κηρομπογιές, ή τους μαρκαδόρους, ή ανάμιξε τα χρώματα νερομπογιάς που θέλεις και χρωμάτισε διάφορες σκηνές της δράσης του Sonic, του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου.Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προσθεσε αυτοκόλλητα με τον Sonic, τον Tails, τον Knuckles, την Amy και τον Doctor Eggman,διαλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Κάθε σετ περιλαμβάνει: - 1 Μπλοκ με 25 προτυπωμένες σελίδες με σχέδια του κάθε ήρωα - 5 νερομπογιές - 5 μαρκαδόρους - 1 πινέλο - 8 κηρομπογιές - 1 φύλλο με αυτοκόλλητα Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν μικρό ζωγράφο! Το AS Giga Block της AS αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα ενός μεγάλου μπλοκ ζωγραφικής, μεγαλύτερου από τα συνηθισμένα, για ξεχωριστές ζωγραφιές. Μέσα από τη ζωγραφική με το AS Giga Block το παιδί θα μπει στον κόσμο των αγαπημένων του ηρώων, χρωματίζοντάς τους χρησιμοποιώντας τα πολλά διαφορετικά είδη χρωμάτων. Ιδανικό για την ανάπτυξη της φαντασίας αλλά και της αυτοέκφρασης του παιδιού μέσα από μια δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-62748
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ζωγράφισε, χρωμάτισε και δημιούργησε όπου κι αν βρίσκεσαι με το Art Case Sonic The Hedgehog της AS. Σχεδίασε ένα σκίτσο με το μολύβι σου και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα από τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές ή τις κηρομπογιές Sonic και χρωμάτισέ το, κάνοντάς το να μοιάζει αληθινό. Το σετ περιλαμβάνει: - 12 κηρομπογιές - 12 μαρκαδόρους - 6 ξυλομπογιές - 1 χάρακα - 1 μολύβι - 1 γόμα - 1 ξύστρα *Όλα αυτά σε μια υπέροχη θήκη με τον αγαπημένο σου ήρωα Sonic The Hedgehog. Το Art Case της σειράς Art Greco της AS αποτελεί μια θήκη με ζωγραφικά αξεσουάρ και διαφορετικά χρώματα, η οποία μεταφέρεται άνετα και εύκολα όπου κι αν βρίσκεται το παιδί, χάρη στο πρακτικό μέγεθός της. Κάθε Art Case είναι ειδικά σχεδιασμένο με αγαπημένους ήρωες και φιγούρες των παιδιών, ώστε να νιώθουν ότι ζωγραφίζουν μαζί τους. Ιδανική επιλογή για δώρο γενεθλίων αλλά και για οικογενειακές διακοπές καθώς κρατά το παιδί απασχολημένο δημιουργικά, μακριά από οθόνες.
as company
Κωδ.: 1023-66231
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Η Έλσα, η Αννα και ο Όλαφ από την αγαπημένη σου ταινία Frozen σε περιμένουν να ζωγραφίσετε μαζί, όπου κι αν βρίσκεσαι. Πάρε μαζί σου το στυλάτο και μοδάτο σακίδιο πλάτης στις βόλτες σου, στο αυτοκίνητο, στις εκδρομές σου και ζωγράφισε την Έλσα, την Αννα, τον Όλαφ, αλλά και διάφορα άλλα παγωμένα σχέδια βγαλμένα από την ταινία Frozen, χρησιμοποιώντας τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους σου. Στη συνέχεια κάνε ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ζωγραφιές σου προσθέτοντας σε αυτές αυτοκόλλητα που θα βρεις στο σακίδιό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 20 φύλλα ζωγραφικής - 2 φύλλα στένσιλ - 2 φύλλα με αυτοκόλλητα - 6 μαρκαδόρους - 6 κηρομπογιές - 1 χάρτινη φιγούρα ζωγραφικής Κάθε παιδί που αγαπάει τη ζωγραφική, θέλει να ζωγραφίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τα σακίδια πλάτης με σετ ζωγραφικής της - Σειράς Art Greco της AS αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για ζωγραφική πάντα και παντού, χάρη στο πρακτικό μέγεθός τους και τον ειδικό σχεδιασμό τους, ώστε το παιδί να μπορεί να τις παίρνει μαζί όπου κι αν πάει. Έτσι μπορεί να απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας τη φαντασία και την αυτοέκφρασή του, μακριά από οθόνες. Αποτελούν επίσης ένα στυλάτο αξεσουάρ για κάθε παιδί, με τους αγαπημένους του ήρωες.
as company
Κωδ.: 1023-68102
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,99 €
Όσα - Χρώματα κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά για τη ζωγραφική σου! Στην κασετίνα deluxe My World θα βρεις 50 αξεσουάρ για να ζωγραφίσεις τα αγαπημένα σου σχέδια και να μυηθείς σε διάφορες τεχνικές. Και όλα αυτά σε μία θήκη με χερούλι που μπορείς να την παίρνεις παντού μαζί σου! Περιλαμβάνει: - 10 πλενόμενους μαρκαδόρους - 10 ξυλομπογιές - 8 νερομπογιές - 18 φύλλα ζωγραφικής - 1 μολύβι σχεδίου - 1 πινέλο - 1 σβήστρα - 1 ξύστρα
as company
Κωδ.: 1038-82053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!