Τα παιχνίδια Μαθαίνω & Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά όλων των Επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, δηλαδή το STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics). Η σειρά κατέχει κορυφαία θέση στα επιστημονικά παιχνίδια, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό και αναλυτικές οδηγίες για ασφαλή πειράματα και εντυπωσιακές κατασκευές ώστε να ανακαλύψουν τα παιδιά τη φυσική, τη χημεία, τη μηχανική, τη ρομποτική, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς και άλλα πολλά φυσικά φαινόμενα.

Τα Μαθαίνω & Δημιουργώ μια σειρά επιστημονικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών που συνοδεύουν εδώ και χρόνια τα παιδιά στο ταξίδι της γνώσης.

Αποτελείται από μια ευρεία γκάμα δημιουργικών παιχνιδιών μελετημένα από ειδικούς και ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

 

Το φάσμα της θεματολογίας που καλύπτει η σειρά είναι μεγάλο και έτσι είναι σε θέση να ικανοποιεί τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των μικρών μας εξερευνητών.

Έχεις αγοράσει ξανά

Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!