Ηλεκτρονικά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ηλεκτρονικά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Προϊόντα 1-24 από 34

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Μια χαριτωμένη πολυθρόνα πολλαπλών δραστηριοτήτων και διαδραστικής μουσικής για ατέλειωτη διασκέδαση! Το παιδί μπορεί να παίξει, να ξεκουραστεί και να τραγουδήσει μαθαίνοντας νέες λέξεις, αριθμούς και χρώματα. Εξοπλισμένη με μουσικά όργανα όπως ντραμς, μαρακές και πιάνο, αλλά και μια μίνι κονσόλα με κουμπιά αφής και φωτεινή οθόνη. Ο αισθητήρας καθίσματος αναγνωρίζει όταν καθίσει το παιδί προσφέροντάς του διασκεδαστική μουσική. Γεμάτη λειτουργίες για αλληλεπίδραση με ήχους, μουσική, τραγουδια και λέξεις αλλά και πολλές μηχανικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. - 4 διαδραστικά κουμπιά: χορός, τραγούδι, μουσική, χαλάρωση - Διαδραστικά μουσικά πλήκτρα - Εφέ φωτισμού - Διαδραστικό κάθισμα: διαθέτει αισθητήρα για να αναγνωρίζει πότε το παιδί κάθεται και σηκώνεται! - Μαράκα και μπαγκέτα - Συνοδεύει την ανάπτυξη του παιδιού - Ενθαρρύνει το παιδί να παίξει διατηρώντας τα ερεθίσματα συνεχώς νέα και συναρπαστικά - Αναπτύσσει δεξιότητες ακρόασης, υπομονής και λογικής - Ενθαρρύνει τις πρώτες λέξεις, το βάβισμα και το τραγούδι - Εξασκεί την επιδεξιότητα, τον συντονισμό και την αίσθηση του ρυθμού Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στην Ιταλία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63384
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 69,99 €
Το Τζενάκι το Μονοκεράκι είναι η πιο γλυκιά παρεούλα για ασταμάτητες αγκαλιές ! Μαλακό λούτρινο με 5 διαδραστικά κουμπιά για να μάθει το παιδί τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα. Το Τζενάκι το Μονοκεράκι βοηθάει το παιδί να αναγνωρίσει πολλές νέες λέξεις χάρη στα χαρούμενα τραγουδάκια και τα αστεία ποιηματάκια. 5 διαδραστικά κουμπιά: Μαθαίνει τα πρώτα γράμματα, τους πρώτους αριθμούς, τα σχήματα και τα χρώματα Μουσική: Το παιδί ακούει πολλά χαρούμενα τραγουδάκια μαθαίνοντας καινούργιες λέξεις ενώ διασκεδάζει Ασφάλεια: Μαλακό, μη τοξικό ύφασμα, για ασφαλείς αγκαλιές! Εφέ φωτισμού: Το κέρας και τα μάγουλα φωτίζονται! Αισθητηριακή ανάπτυξη: Η γλυκιά φωνή από το Τζενάκι προσελκύει την προσοχή του παιδιού τονώνοντας την ακουστική του αντίληψη με πολλά τραγουδάκια και αστείους ήχους. Η εικόνα στα κουμπιά, με τα λαμπερά χρώματα από τα ζωάκια, ενθαρρύνει την ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης Ψυχοκινητική ανάπτυξη: Τα πολλά διαδραστικά κουμπιά βοηθούν το παιδί να ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ αιτίας-αποτελέσματος, ενθαρρύνοντας το να κάνει όλο και πιο ελεγχόμενες και συνειδητές κινήσεις και να αναπτύξει το συντονισμό ματιών-χεριών Γνωστική ανάπτυξη: Ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο ερέθισμα για να αναπτύξει τη γλώσσα μέσα από τραγούδια και ποιηματάκια Συναισθηματική ανάπτυξη: Το Τζενάκι εμπλέκει το παιδί ενθαρρύνοντάς το να παίξει μαζί του, να πατήσει ένα κουμπί ή να την αγκαλιάσει Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63633
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Ο κόσμος των ενηλίκων αποκτά νόημα και ενδιαφέρον! Τα παιδιά μιμούνται τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των γονιών τους μέσα από το laptop που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτά! Τα εφέ φωτισμού, η οθόνη-καθρέπτης , οι τυπικοί ήχοι στον κόσμο των υπολογιστών και ο σχεδιασμός ενός πραγματικού φορητού υπολογιστή απελευθερώνουν τη φαντασία του παιδιού! Με 5 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες μπορεί να πραγματοποιήσει μια βιντεοκλήση με τους φίλους του τα ζωάκια, να ακούσει μουσική, να κοιτάξει εικόνες και να κάνει υπολογισμούς σε μια αριθμομηχανή. Ελαφρύ για να το έχετε πάντα μαζί σας! Διδάσκει στο παιδί τα πρώτα γράμματα, σχήματα, αριθμούς και χρώματα εικονογραφημένων φρούτων, αλλά και μικρές λέξεις χάρη στα αστεία ποιηματάκια και τραγούδια. - Ενισχύει την ανάπτυξη της γλώσσας: πατώντας τα μεγάλα πλήκτρα και κουμπιά αφής, το παιδί μπορεί να ακούσει τραγούδια και ποιηματάκια που το βοηθούν να μάθει γράμματα, αριθμούς, σχήματα και χρώματα. Το προσεγμένο και γεμάτο ζωντάνια ηχητικό περιεχόμενο υποστηρίζει την ανάπτυξη της γλώσσας του παιδιού. - Διασκεδαστικό και ελκυστικό: οι δραστηριότητες του φορητού υπολογιστή προσελκύουν το παιδί με μουσική και τραγούδια. Το παιδί μπορεί επίσης να πειραματιστεί με διαφορετικές εκφράσεις του προσώπου χάρη στον άθραυστο καθρέφτη στην οθόνη. - Διεγείρει το παιχνίδι φαντασίας: το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει το Baby Laptop για να προσποιηθεί ότι δουλεύει ακριβώς όπως η μαμά και ο μπαμπάς! Είναι το δικό του laptop φτιαγμένο ειδικά για αυτό με μουσική, φως, ήχους και δραστηριότητες που στοχεύουν στη διέγερση της περιέργειάς του και στηρίζουν την ανάπτυξή του. - Ενισχύει τη σωματική και αισθητηριακή ανάπτυξη: το Baby Laptop βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής και αισθητηριακής ανάπτυξης με τα εφέ φωτισμού, το πληκτρολόγιο αφής και τα ανάγλυφα σύμβολα, τους ήχους και τη μουσική του. Υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν διαφορετικές κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου και προσφέρει διαφορετικά ερεθίσματα για κάθε δραστηριότητα. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63375
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ένα πολύχρωμο εκπαιδευτικό βιβλιαράκι με διαδραστικές εικόνες αφής. Διδάσκει τα πρώτα χρώματα, τα σχήματα, τα ονόματα των ζώων παρέα με όμορφα τραγουδάκια και ποιηματάκια. Διεγείρει τη γλωσσική ανάπτυξη και βοηθά στην κατανόηση αιτίας και αποτελέσματος. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63367
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Καλώς ήρθατε στο πάρκο διασκέδασης με ζωάκια, ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό τραπέζι με πολλές εκπλήξεις! Επισκεφτείτε τον διασκεδαστικό κόσμο του πάρκου και συναντήστε ξεχωριστούς φίλους για να ξεκινήσετε την περιπέτεια. Ανακαλύψτε μαζί τους αμέτρητες δραστηριότητες με φωτάκια, ήχους και κινήσεις! Η περιοχή ταξινόμησης των σχημάτων επιβραβεύει το παιδί με χρωματιστούς φωτισμούς, μελωδίες και ήχους που κάνουν τα ζωάκια. Πατώντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ο σκύλος και η γάτα πηδούν από χαρά και παίζουν με την μπάλα. Το μπαλάκι ακολουθεί μια συναρπαστική πορεία με τσουλήθρες και περιστρεφόμενα στοιχεία, καταλήγοντας στα πόδια του τραπεζιού. Με τη βοήθεια του τραπεζιού, το παιδί στηρίζεται για να παίξει και μαθαίνει να σταθεί όρθιο, αποκτά καλύτερη ισορροπία και εξασκείται στο να σκύβει και να ξανασηκώνεται ρίχνοντας την μπαλίτσα στην τσουλήθρα και ξαναρχίζοντας από την αρχή. Το καρουζέλ περιστρέφεται χάρη στα κινούμενα γρανάζια. 3 διαφορετικές περιοχές Σχήματα Τσουλήθρα Καρουζέλ Πολλές δραστηριότητες που απασχολούν και διασκεδάζουν το παιδί όπως κουμπάκια, γρανάζια και μπάλες Διεγείρει τις χειρωνακτικές δεξιότητες, την οπτική αντίληψη και βοηθά στην αναγνώριση της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος Ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης για το παιδί Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι! Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17300
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Με τον Ελεφαντούλη Μαεστρούλη, το καλύτερο φιλαράκι του παιδιού, η μάθηση γίνεται παιχνίδι! Το παιδί παίζει και μαθαίνει την αλφαβήτα, τους αριθμούς, τα χρώματα, τα ζωάκια και τις πρώτες λεξούλες στα Αγγλικά με τον πιο διασκεδαστικό μουσικό φίλο. Το παιδί μπορεί να παίζει με τα 2 τύμπανα στα αυτιά, ενώ ακόμα μπορεί να ακούσει 4 τραγουδάκια και 4 είδη μουσικής, αλλάζοντας τον ήχο των οργάνων σύμφωνα με το είδος της μουσικής που ακούγεται. Με 3 επιλογές παιχνιδιού: Ελληνικά, Αγγλικά και Μουσική. Αλφαβήτα: Παίζοντας με τα πιατίνια και τον Ελεφαντούλη Μαεστρούλη, το παιδί έρχεται σε επαφή με την αλφαβήτα μέσα από 3 ποιηματάκια Αριθμοί και ζώα: Τα 5 πλήκτρα του αρμονίου μαθαίνουν στο παιδί τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 5, τα χρώματα, τα ζωάκια και τους ήχους τους Μουσικό κέντρο δραστηριοτήτων: Το παιδί διασκεδάζει παίζοντας διαφορετικά όργανα: αρμόνιο, πιατίνια, 2 τύμπανα (στα αυτιά) και κουδουνίστρα Επιλογή μουσικής: Πατώντας το κουμπί της μουσικής, το παιδί μπορεί να ακούσει τραγούδια και να επιλέξει 4 μουσικά είδη: ο ήχος κάθε μουσικού οργάνου αλλάζει ανάλογα με τον τύπο της μουσικής που επιλέχθηκε (Classic, Rock, Pop, Disco) Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63518
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Ένα ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό βιβλίο που μιλάει για μάθηση με συντροφιά από ζώα της φάρμας!​ Γυρνώντας τις σελίδες και πατώντας το κουμπί με το φως στην οροφή του φάρμας, το παιδί μπορεί να γνωρίσει τα ζώα και τους ήχους τους, να ανακαλύψει τα πρώτα γράμματα, τους αριθμούς και τα σχήματα.​ Ένα βιβλίο γεμάτο διασκεδαστικούς ήχους, τραγούδια και πολύχρωμες ζωγραφιές σε θέμα "φάρμα".​ Το φως διδάσκει επίσης τα παιδιά, να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ 'on' και 'off'.​ Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63723
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Το πρώτο εκπαιδευτικό smartphone που επιτρέπει στο παιδί να τηλεφωνεί όπως η μαμά και ο μπαμπάς! Αποτελεί ένα πραγματικό κέντρο δραστηριοτήτων που βοηθά το παιδί να μάθει τα ζωάκια, τα χρώματα και τα σχήματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η εκπαιδευτική αυτή διαδικασία καθιστά τη μάθηση ένα παιχνίδι, προτρέποντας το παιδί να επαναλάβει τα τραγουδάκια αναπτύσσοντας έτσι την δημιουργικότητά του. Με 13 πλήκτρα αφής τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οπτικής, ακουστικής και απτικής του ικανότητας. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63722
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Συρόμενο μονόκερος. Ένας γλυκός διαδραστικός μονόκερος. Το παιδί μπορεί να ακούσει αληθινούς ήχους και πολλές μελωδίες πατώντας το πλήκτρο στη σέλα. Ακόμη, μπορεί να σύρει τον μονόκερο από το κορδόνι. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17813
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Η Peppa, ο George και ο αγαπημένος του δεινόσαυρος πηγαίνουν σε μια περιπέτεια με αυτό το συρόμενο παιχνίδι. Τράβηξε το κορδόνι, άκουσε την Peppa και τον George να τραγουδούν, αλλά και τον βρηχυθμό του δεινόσαυρου. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73527
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Ξεκινήστε το ταξίδι σας στον κόσμο της μάθησης γνωρίζοντας τον Μάκη Αυτοκινητάκη! Αυτό το διασκεδαστικό αυτοκίνητο είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο δραστηριοτήτων. Έχει 3 διαδραστικά κουμπιά και 4 χρωματιστά σχήματα. Πατώντας τα κουμπιά στην οροφή του αυτοκινήτου ή τοποθετώντας τα σχήματα στις εσοχές, το παιδί μαθαίνει τα γράμματα, τα σχήματα και τα χρώματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Το προσαρμοσμένο κορδόνι επιτρέπει στο παιδί να το σύρει και να κάνει τις πρώτες του βόλτες, ενώ τα διαδραστικά κουμπιά κάνουν τη μάθηση παιχνίδι! Καθώς κάθεται και παίζει, μπουσουλάει, περπατάει και τραβάει το αυτοκινητάκι. Ο χώρος αποσκευών ανοίγει ώστε το παιδί να μπορεί να πάρει τα σχήματα και να ξεκινήσει πάλι! Πολλές δραστηριότητες που απασχολούν και διασκεδάζουν το παιδί όπως κουμπάκια, σχήματα και τροχοί: - Διεγείρει τις χειρωνακτικές δεξιότητες και την οπτική αντίληψη - Αναπτύσσει τη φαντασία και την αφήγηση ιστοριών - Ενθαρρύνει την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη - Ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης για το παιδί Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63265
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το βραβευμένο John Deere Τρακτεράκι Φτιάξε τον Τζόνι διαθέτει δύο υπέροχους τρόπους παιχνιδιού! Αυτό το παιχνίδι κατασκευής συνοδεύεται από ένα τρυπάνι και δύο μύτες που επιτρέπουν στα παιδιά να χωρίσουν τον Τζόνι και να τον ξανασυνδέσουν. Κατασκευασμένο από ογκώδη εξαρτήματα για συναρμολογείται εύκολα από τα μικρά χεράκια
as company
Κωδ.: 1000-46655
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το τέλειο πρώτο ραδιοχειριστήριο για μικρά παιδιά! Διαθέτοντας ένα απλό χειριστήριο με δύο κουμπιά, τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν να οδηγούν τον Τζόνι ενώ τον κάνουν να γυρίζειι και να στρίβει. Είναι αρκετά ανθεκτικός ώστε να δέχεται χτυπήματα και αναπηδήσεις, αλλά και αρκετά μαλακός ώστε να μην σημαδεύει τοίχους ή έπιπλα. Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση μπαταριών.
as company
Κωδ.: 1000-42946
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό με επιφάνειες απαλής αφής και στρογγυλεμένες άκρες για ασφαλές παιχνίδι. Το Τρακτεράκι Τζόνι Push & Roll διαθέτει ένα μεγάλο κουμπί στην οροφή της καμπίνας που όταν πατηθεί το τρακτεράκι θα κυλήσει μόνο του!! Ιδανικό για να ενθαρρυνθεί το παιδί να μπουσουλήσει ή να περπατήσει.
as company
Κωδ.: 1000-42925
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Αυτό το διασκεδαστικό σετ περιλαμβάνει ένα φορτηγό με ράμπα που ανεβοκατεβαίνει, διευκολύνοντας το τρακτέρ να κυλήσει . Το φορτηγό ρυμουλκούμενο διαθέτει φώτα και ήχους για επιπλέον διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά άλλων οχημάτων Τρακτεράκι Τζόνι. Και τα δύο παιχνίδια διαθέτουν τροχούς ελεύθερης κύλισης για αρκετή ώθηση και διασκέδαση.
as company
Κωδ.: 1000-47207
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
H Dixi είναι ένα ωραίο,διαδραστικό και πλούσιο σε περιεχόμενο gadget-φιλαράκι! Τα 4 πλήκτρα βοηθούν στην εκμάθηση του καιρού, των χρωμάτων, των ζώων και στίχων και διεγείρουν την ανάπτυξη της γλώσσας με ομοιοκαταληξίες και νέες λέξεις. Ο ρυθμός και η διασκέδαση δεν λείπουν χάρη στα τραγούδια και τα διαφορετικά μουσικά είδη! Η Dixi αντιδρά στη φωνή του παιδιού μέσω του μικροφώνου. Τα πολύχρωμα εφέ φωτός κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ελκυστικό και ρεαλιστικό και τραβούν το ενδιαφέρον του. Τα ακουστικά είναι μια πρακτική λαβή για να έχετε την Dixi πάντα μαζί σας. Αναπτύσσει την ακοή, τις πρώτες λέξεις, την αίσθηση του ρυθμού: 4 πλήκτρα πλούσια σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Μηνύματα από τη δασκάλα του τραγουδιού, από το δάσκαλο του χορού και τα ζωάκια της φάρμας. Χαρούμενες ρίμες για τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το ουράνιο τόξο. Μαθαίνει τα ζωάκια και τα χρώματα με διασκεδαστικά ποιηματάκια. Τραγούδια και μελωδίες που διεγείρουν την αίσθηση του ρυθμού, του τραγουδιού και της κίνησης με διαφορετικά είδη μουσικής. Διαδραστικό και συναρπαστικό, διεγείρει τις γλωσσικές δεξιότητες: Χάρη στο μικρόφωνο, τα παιδιά μπορούν επίσης να αλληλοεπιδράσουν με την Dixi,με τη φωνή τους ή με χειροκροτήματα. Αυτό τα προσκαλεί να μιλήσουν και όταν τα φώτα αναβοσβήσουν με μπλε χρώμα το παιχνίδι ακούει, αναγνωρίζει ήχους και ενεργοποιείται, προσφέροντας πολύ διασκεδαστικό περιεχόμενο. Είναι βασισμένο στη λογική των έξυπνων συσκευών που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Εφέ φωτός: Κατά τη διάρκεια των δριαστηριοτήτων, η Dixi ανάβει με πολύχρωμα εφέ, σαν ένα πραγματικό έξυπνο ηχείο, τραβώντας την προσοχή των παιδιών. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63263
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ηλεκτρονική μουσική κουδουνίστρα με πολύχρωμα εφέ φωτισμού. Διαθέτει 3 παιχνίδια σε 1, καθώς κάθε κλειδί έχει τη δική του λειτουργία για να διεγείρει την ακοή, το άγγιγμα και την επιδεξιότητα. Υπάρχουν και μαλακά μέρη κατάλληλα για οδοντοφυία. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17460
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Χόρεψε μαζί με το πιγκουινάκι στον ρυθμό της μουσικής, χτύπα παλαμάκια και δες πώς αντιδρά! Μέσα από το παιχνίδι, το παιδί θα μάθει τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα και λέξεις που σχετίζονται με αυτά, διασκεδάζοντας με τα αστεία τραγουδάκια και εφέ φωτισμού. Χτυπήστε τα χέρια σας και δείτε τι θα συμβεί! Ο πιγκουίνος θα αρχίσει να κινείται και να χορεύει, καλώντας το παιδί να τον ακολουθήσει. Ένα παιχνίδι που διεγείρει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της γλώσσας και της σχέσης αιτίας-αποτελέσματος. - Ενθαρρύνει την ψυχοκινητική ανάπτυξη: χάρη στο χορό και το τραγούδι του Πιγκουίνου, το παιδί συμμετέχει σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κίνησης. Ο Πιγκουίνος προτρέπει το παιδί να τον μιμιθεί, εξασκώντας τις αδρές κινητικές του ικανότητες (εκείνες που απαιτούνται για την κίνηση ολόκληρου του σώματος) και την ισορροπία. - Βοηθά στην ανάπτυξη χειροκίνητης επιδεξιότητας: τα διαδραστικά κουμπιά, το παιχνίδι με τα φώτα και η απαλότητα του βελούδινου παιχνιδιού ενθαρρύνουν την απτική εξερεύνηση, το συντονισμό χεριού-ματιού και τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. - Ενισχύει την ανάπτυξη της γλώσσας: πολλά τραγούδια βασισμένα σε απλές και κατανοητές έννοιες, επαναλαμβανόμενες συλλαβές και λέξεις που διεγείρουν το βάβισμα, τη γλώσσα και την αίσθηση του ρυθμού. Διδάσκει επίσης τους πρώτους αριθμούς, τα πρώτα γράμματα και πολλές νέες λέξεις. - Διεγείρει την περιέργεια: ο Πιγκουίνος Χορευτούλης είναι ένας γλυκός και διαδραστικός φίλος: χτυπώντας παλαμάκια ενεργοποιείται η κίνηση, η μουσική και τα εφέ φωτισμού, ενώ σηκώνοντάς τον, ο πιγκουίνος ζητά μια αγκαλιά σε ένα παιχνίδι που διεγείρει τη συναισθηματική ανάπτυξη και την κατανόηση της σχέσης μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63373
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Εκπαιδευτικό μικρόφωνο που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας τραγουδιστές! Με φωτάκια και 2 πολύχρωμα πλήκτρα, μελωδίες, ηχητικά εφέ και λειτουργία ενίσχυσης της φωνής. Πατήστε το κουμπί που ενισχύει τη φωνή και θα ακούσετε τη φωνή σας σαν σε πραγματικό μικρόφωνο! Το φως ανάβει όταν το μικρόφωνο ανιχνεύσει υψηλότερο τόνο! Διεγείρει την ανάπτυξη της γλώσσας, της οπτικής και ακουστικής αντίληψης και των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17181
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Ένα χαρούμενο διαδραστικό τύμπανο γεμάτο μελωδίες, ήχους και εφέ φωτισμού στο ρυθμό της μουσικής. Προσφέρει διασκέδαση σαν ένα πραγματικό τύμπανο, ενώ το παιδί μπορεί να το περιστρέψει για να επιταχύνει τη μουσική, να πιέσει το κουμπί ή να παίξει με τα κρεμαστά αξεσουάρ. Διασκεδαστικό και πολύχρωμο, το διαδραστικό τύμπανο συνοδεύει το παιδί στην ανακάλυψη της μουσικής με έναν εύκολο και διαισθητικό τρόπο! Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17409
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 22,99 €
Ένα κέντρο δραστηριοτήτων σε μορφή ραδιοφώνου ώστε το παιδί να παίζει μουσική με τους φίλους τα ζωάκια. Πατήστε ένα από τα 4 κουμπιά για να επιλέξετε τον σταθμό και να ακούσετε διαφορετικά είδη μουσικής. Με πολύχρωμα φωτιζόμενα κουμπιά που ενεργοποιούν διαφορετικές μελωδίες και καθοδηγούν το μωράκι σε ένα διαδραστικό παιχνίδι! Εκτός από τις μελωδίες και τους ήχους, διάφορα εφέ φωτισμού τραβούν την προσοχή του παιδιού. Κάθε κουμπί και κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να κάνει το παιχνίδι εύκολο στη χρήση και ελκυστικό. Κάθε ζώο συνδέεται με ένα μουσικό στυλ για να εξοικειώσει το μωράκι με μια ποικιλία ρυθμών: ποπ στυλ για τον σκύλο, ροκ για τον κόκορα, ραπ για τη γάτα και χαλαρωτικούς ήχους για το πουλάκι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17459
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
Γνωρίστε το Baby Ρομποτάκι, ένα χαριτωμένο ρομποτάκι που μιλάει, τραγουδάει και κινείται στο διάστημα! Τραβώντας τον μοχλό, τα μεγάλα εκφραστικά μάτια από το ρομποτάκι αλλάζουν 3 διαφορετικές εκφράσεις για 3 λειτουργίες παιχνιδιού (παιχνίδι, κουίζ και χαλάρωση). Η διασκέδαση κρατά όλη μέρα! Πατώντας τα μεγάλα εκπαιδευτικά κουμπιά, ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, το παιδί μαθαίνει τα ζωάκια και τους ήχους τους, τα χρώματα και πολλές νέες λέξεις! Επιλέγοντας τη λειτουργία κουίζ, το ρομπότ λέει απλά αινίγματα για να λύσει το παιδί, ενισχύοντας τις γνώσεις του. Με πολλές ηλεκτρονικές και μηχανικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τις χειρωνακτικές δεξιότητες. Κινητική ανάπτυξη: Πατώντας το μεγάλο μπλε κουμπί, το ρομποτάκι τρέχει παρακινώντας το παιδί να μπουσουλήσει, να περπατήσει ή να τρέξει κι αυτό! Επίσης, το ρομποτάκι κινείται στο χώρο σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής, παρακινώντας το παιδί να χορέψει μαζί του Αισθητηριακή ανάπτυξη: 15 δραστηριότητες με διαδραστικά κουμπιά, εφέ φωτισμού και μηχανικά παιχνίδια για την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων Γλωσσική ανάπτυξη: με περισσότερα από 100 τραγούδια, ποιηματάκια, ηχητικά και φωτεινά εφέ, το ρομποτάκι διδάσκει τα ζωάκια και τους ήχους τους, τους αριθμούς, τα χρώματα και πολλές νέες λεξούλες Γνωστική ανάπτυξη: κάθε δραστηριότητα αντιστοιχεί σε μια μηχανική αντίδραση ή σε ένα ήχο. Τα κουίζ βοηθούν το παιδί να σχηματίσει λογικές συνδέσεις και να κατανοήσει τη σχέση αιτίας-αποτελέσματος Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-63330
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 36,99 €
Μια μαλακή και χρωματιστή ηλεκτρονική μπάλα για να γνωρίσει το παιδί τους ήχους των ζώων. Φτιαγμένη από διαφορετικά υλικά και υφές, είναι ιδανική για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της απτικής αντίληψης. Με ρεαλιστικούς ήχους, πολλά ηχητικά εφέ και γλυκές μελωδίες. Διεγείρει τις χειρωνακτικές δεξιότητες αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού. Μετά τους 6 μήνες (όταν το μωρό αρχίσει να μπουσουλάει), είναι ιδανική για να ενισχύσει το μπουσούλημά του. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17464
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
Μια πολύχρωμη κάμερα για να ακούτε χαριτωμένα τραγούδια ή αστείους στίχους με ζωάκια με κάθε λήψη. Κέντρο δραστηριοτήτων: Πολλά πολύχρωμα κουμπιά που ενεργοποιούν ήχους ή τραγούδια και καθοδηγούν το παιδί σε διαδραστικό παιχνίδι και ενδιαφέρουσες εμπειρίες χάρη στα νέα ερεθίσματα. Εκπαιδευτικό παιχνίδι: Ηχοι, τραγούδια και φλας που τραβούν την προσοχή του παιδιού. Αναπτύσσονται οι σωματικές ικανότητες, οι γνωστικές δεξιότητες και οι λεπτές κινητικές δεξιότητες του μωρού. Κάθε κουμπί, δραστηριότητα και υλικό που χρησιμοποιείται μελετάται για να κάνει τη χρήση του παιχνιδιού εύκολη και ευχάριστη για το παιδί. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
baby clementoni
Κωδ.: 1000-17461
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 13,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!