Τα παζλ της Clementoni είναι σχεδιασμένα για όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι ενήλικες! Ο σχεδιασμός τους ακολουθεί συνέχεια τις τάσεις της αγοράς, επεκτείνοντας συνεχώς την κατηγορία με καινοτόμες ιδέες και ενδιαφέροντα θέματα. Κατασκευάζονται στην Ιταλία, πληρώντας όλα τα κριτήρια αυστηρών ελέγχων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων και η εξαιρετική ποιότητα, που έχουν ως αποτέλεσμα την αναπαράσταση εικόνων υψηλής ανάλυσης που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και συνοδεύουν τις επόμενες γενιές!
Puzzles παιδικά  Μία μεγάλη ποικιλία σε παιδικά puzzles με όμορφες παραστάσεις από  χάρτες, ζώα, αριθμούς και γράμματα.  Αναπτύσσουν στα παιδιά τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, το συντονισμό χεριού ματιού και τα μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα σχήματα. Λύνοντας puzzle τα παιδιά αποκτούν υπομονή, επιμένουν μέχρι να επιτύχουν το στόχο τους καθώς επίσης τα βοηθά να διαχειρίζονται καλύτερα του το άγχος τους.
Adult Puzzles Πολλά τα οφέλη των puzzles και για τους ενήλικες. Βοηθούν να βελτιώσουμε τη μνήμη μας,  μειώνουν την εγκεφαλική βλάβη σε ασθενείς με Alzheimer, βελτιώνουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Η επίλυση ενός puzzle απαιτεί διαφορετικές προσεγγίσεις, κι έτσι μαθαίνουμε να δοκιμάζουμε νέες μεθόδους.  Ενδυναμώνουν την οπτική και χωρική λογική. Επιπλέον βοηθούν  και στην οδηγική συμπεριφορά. Βελτιώνουν τη διάθεση και ενισχύουν τη βαθμολογία του IQ. Η ενασχόληση με τα puzzles για τουλάχιστον 25 λεπτά την ημέρα μπορεί να ανεβάσει τη βαθμολογία του ΙQ κατά 4 μονάδες. Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από puzzles με διάφορες θεματολογίες.
Eco Puzzles Tο παιχνίδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού και κατ’επέκταση της δημιουργίας υπεύθυνων ενηλίκων του Αύριο. Σήμερα το Περιβάλλον χρήζει περισσότερης φροντίδας και προστασίας από ποτέ, έτσι η εταιρία Clementoni, με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον, εντάσσει στη στρατηγική της πρωτοβουλίες για Παραγωγή Υπεύθυνων Προϊόντων λανσάροντας στην αγορά προϊόντα 100% βιώσιμα. Τα ECO puzzles της σειράς PLAY FOR FUTURE είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα.
Έχεις αγοράσει ξανά

Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!