Παιχνίδια Κατασκευής

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια Κατασκευής

18 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ένα πρωτότυπο αισθητηριακό αυτοκίνητο με υφές όπως τα αυθεντικά Clemmy τουβλάκια για μια εμπειρία παιχνιδιού και αισθήσεων. Το παιδί μπορεί να αγγίξει και να ανακαλύψει τις διαφορετικές υφές και σχήματα. Το αυτοκίνητο τη Clemmy έχει μαλακά αντικείμενα να εξερευνήσει και να αγγίξει , για να ανακαλύψει τι διαφορετικές μορφές και τις ανάγλυφες υφές. Περιλαμβάνει ένα σετ από ζωάκια και ένα βιβλιαράκι με 10 μαλακά premium τουβλάκια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17174
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα! Αυτά τα τουβλάκια είναι από τα πιο ασφαλή και κατάλληλα για μικρά παιδιά επειδή είναι ευέλικτα: το παιδί μπορεί επομένως να τα δαγκώσει, να τα ζουλήξει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια. Το σετ περιέχει 12 μαλακά τουβλάκια. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-14706
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 10,99 €
Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού. Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα! Αυτά τα τουβλάκια είναι από τα πιο ασφαλή και κατάλληλα για μικρά παιδιά επειδή είναι ευέλικτα: το παιδί μπορεί επομένως να τα δαγκώσει, να τα ζουλήξει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια. Το σετ περιέχει 20 μαλακά τουβλάκια σε πρακτικό πλαστικό κουβαδάκι για να τα αποθηκεύετε και να τα μεταφέρετε μαζί σας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-63087
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 28 τεμάχια χάντρες και αξεσουάρ σε ένα όμορφο τσαντάκι
as company
Κωδ.: 1000-86152
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 36 τεμάχια χάντρες και αξεσουάρ
as company
Κωδ.: 1000-86090
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει Ένα πίνακα παιχνιδιού με 20 τεμάχια χάντρες Πολλές διαφορετικές καρτέλες δραστηριοτήτων για ατέλειωτο παιχνίδι
as company
Κωδ.: 1000-86150
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Σκυλάκι με αισθητηριακές υφές, καπάκι με εγκοπές τεμαχίων και 4 μαλακά τουβλάκια.​ Οι δραστηριότητες αυτές βοηθούν στην ανάπτυξη των λογικών συνδέσεων, της επιδεξιότητας και του συντονισμού ματιού-χεριού. Επίσης, οι ανάγλυφες υφές διεγείρουν την ανάπτυξη της αφής.​ Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
as company
Κωδ.: 1033-17904
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα πλούσιο σετ παιχνιδιού Clemmy με τους χαρακτήρες της Disney Simba και Dumbo και ένα πολύχρωμο βιβλίο γεμάτο εικόνες με τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους. Περιλαμβάνει 6 μαλακά τουβλάκια Clemmy με τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες με απόλυτη ασφάλεια. Το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φαντασία τους και να επιτρέπει στο παιδί να δημιουργήσει πολλές ιστορίες. Τα πολλά φωτεινά χρώματα βοηθούν την οπτική αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17817
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ένα πλούσιο σετ παιχνιδιού Clemmy με δύο από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Πριγκίπισσας της Disney και ένα πολύχρωμο βιβλίο γεμάτο εικόνες με τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους. Περιλαμβάνει 6 μαλακά τουβλάκια Clemmy με τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες με απόλυτη ασφάλεια. Το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φαντασία τους και να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πολλές από τις δικές τους ιστορίες. Τα πολλά φωτεινά χρώματα βοηθούν την οπτική αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17843
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ένα πλούσιο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για αισθητηριακή ανάπτυξη, χάρη στις ανάγλυφες επιφάνειες και τα μαλακά μέρη. Το σπιτάκι φτιάχνει ένα εύχρηστο δοχείο για μαλακά τουβλάκια και η σχισμή στην οροφή είναι ιδανική για να πέφτουν μέσα. Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες, υπάρχει ο καταπέλτης που κάνει τα τουβλάκια Clemmy να «πηδούν», ενώ τα γρανάζια γυρίζουν το καρουζέλ στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν τα τουβλάκια. Το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υποδοχές για να αφήσει τα τουβλάκια Clemmy να πέσουν στις κοιλότητες των ποδιών του τραπεζιού και στη συνέχεια να τα ανακτήσει. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το «μαλακό» σφυρί για να παίξει με τον καταπέλτη ή να εισάγει τα τουβλάκια Clemmy στις υποδοχές πιο εύκολα. Ιδανικό για να παίζει το παιδί ακόμα και όρθιο, να ασκήσει την ισορροπία του και να αναπτύξει τις κινητικές του δεξιότητες. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17704
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Ολόκληρος ο κόσμος της Clemmy σε μία μπάλα! Η απαλότητα και η τρυφερότητα των Clemmy σε ένα άμεσο, απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Με 4 πλευρές διαφορετικού χρώματος και υφής για την τόνωση της όρασης και της αφής του παιδιού. Περιλαμβάνονται, επίσης, τουβλάκια Clemmy που μπορεί το παιδί να τα τοποθετήσει μέσα στην μπάλα από το διάτρητο τμήμα. Ιδανικό για την ανάπτυξη των αισθήσεων, της επιδεξιότητας και του κινητικού συντονισμού του παιδιού. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-17689
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει Ένα μίνι κύβο με 8 τεμάχια χάντρες και αξεσουάρ
as company
Κωδ.: 1000-86161
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού. Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα! Αυτά τα τουβλάκια είναι από τα πιο ασφαλή και κατάλληλα για μικρά παιδιά επειδή είναι ευέλικτα: το παιδί μπορεί επομένως να τα δαγκώσει, να τα ζουλήξει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια. Το σετ περιέχει 24 μαλακά τουβλάκια σε πρακτικό σακουλάκι με φερμουάρ που μεταφέρεται εύκολα για να το έχετε παντού μαζί σας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Ο μαλακός, πολύχρωμος κόσμος της Clemmy είναι εδώ για να παίξει και να διασκεδάσει το παιδί σας με ασφάλεια. Κατά τους πρώτους μήνες, τα μαλακά τουβλάκια Soft Clemmy, είναι ιδανικά μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικίες από 6 έως 36 μηνών. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, αποκλειστική πατέντα της Clementoni, διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.
baby clementoni
Κωδ.: 1033-14889
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 5 καμάρες 4 χάντρες
as company
Κωδ.: 1000-86153
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 18,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 48 τεμάχια χάντρες Λουλούδια 2 βελόνες
as company
Κωδ.: 1000-86129
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 2 μπάλες αφής 4 χάντρες
as company
Κωδ.: 1000-86151
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 18,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει Έναν κύλινδρο ήχου βροχής 7 τεμάχια χάντρες & αξεσουάρ
as company
Κωδ.: 1000-86163
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Τα Lalaboom είναι μία όμορφη καινοτόμα εμπειρία. Καθώς το παιδί εξερευνεί τις διάφορες υφές, τα ζωντανά χρώματα και ξεβιδώνει τις χάντρες αναπτύσσοντας τις αισθήσεις του. Το σετ περιλαμβάνει 24 τεμάχια χάντρες και αξεσουάρ σε έναν όμορφο κύλινδρο
as company
Κωδ.: 1000-86089
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!