Κούκλες & Αξεσουάρ

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Κούκλες & Αξεσουάρ

20 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Ταξίδεψε στην παραλία Tutti Frutti μαζί με τα Κλαψουλίνια Cry Babies εκεί όπου όλοι οι χαρακτήρες φοράνε πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και έχουν το ίδιο φρουτένιο άρωμα! Γνώρισε την Ella που μοιάζει με μία κατακόκκινη φράουλα. Μυρίζει υπέροχα κι έχει ένα λουλούδι στην κουκούλα της. Κάθε κούκλα Cry Babies Tutti Frutti έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-93812
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Το Cry Baby Όνειρα Γλυκά Κόνι είναι ιδανική συντροφιά των παιδιών ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου! Αυτή η ειδική έκδοση των αγαπημένων Cry Babies με το μαλακό σώμα και τις απαλές πιτζάμες που είναι φτιαγμένα για αγκαλιές, τα βοηθάει να ηρεμήσουν και να νιώσουν ασφάλεια. Αν αφαιρέσεις την πιπίλα της θα αρχίσει να κλαίει με δάκρυα που λάμπουν και ρεαλιστικούς ήχους μωρού. Μόλις της την δώσεις πίσω, το πρόσωπό της θα φωτίσει! Όταν πιέσεις την κοιλίτσα της θα ακουστούν 5 όμορφα νανουρίσματα που βοηθούν το παιδί να κοιμηθεί. Όνειρα Γλυκά Κόνι! Χαρακτηριστικά: - Φωτιζόμενα LED δάκρυα - Φωτιζόμενο πρόσωπο που λειτουργεί και σαν φωτάκι νυκτός - 5 νανουρίσματα συνολικής διάρκειας 10 λεπτών - Μαλακό σώμα και απαλές πιτζάμες Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα.
cry babies
Κωδ.: 4104-93140
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
"Το Cry Baby Όνειρα Γλυκά Jenna συντροφεύει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ύπνου χάρη στις ειδικές λειτουργίες του. Έχει μαλακό σώμα και πολύ απαλές πιτζαμούλες. Αν αφαιρέσεις την πιπίλα της θα αρχίσει να κλαίει με φωτεινά δάκρυα και ρεαλιστικούς ήχους μωρού. Η κοιλίτσα της, όταν την πιέσεις, γίνεται φωτεινός projector και προβάλλει μικρά αστεράκια και ένα φεγγαράκι στο ταβάνι του δωματίου. Διαρκεί 11 λεπτά και καλύπτει έως και 12m². Ένας μαγικός έναστρος ουρανός δημιουργείται και ακούγονται 5 διαφορετικά νανουρίσματα με διάρκεια 30-45 δευτερόλεπτα το καθένα! Χαρακτηριστικά: - Φωτιζόμενα LED δάκρυα - Φωτεινός Projector - 5 νανουρίσματα συνολικής διάρκειας 10 λεπτών - Μαλακό σώμα και απαλές πιτζάμες Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. "
cry babies
Κωδ.: 4104-84070
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
"Η Κρίσταλ είναι αρρωστούλα. To Cry Baby σου χρειάζεται φροντίδα. Έχει ανεβάσει πυρετό, έχει κρυολογήσει και έχει βήχα ή κόλλησε ανεμοβλογιά; Δώσε της το σωστό φάρμακο και μερικές αγκαλιές για να νιώσει καλύτερα! Αν έχει βήχα, δώσε της σιρόπι. Αν έχει πυρετό βάλε κομπρέσες στο μέτωπό της. Αν έχει ανεμοβλογιά, θα χρειαστεί ένεση για να εξαφανιστεί. Περαστικά Κρίσταλ! Κάθε κούκλα Cry Babies Κρίσταλ περιλαμβάνει: - 1 πιπίλα - Πιτζάμες - Στηθοσκόπιο - Κομπρέσα - Σιρόπι - Θερμόμετρο - Ενεση. Όπως όλες τις διαδραστικές κούκλες Cry Babies, αν αφαιρέσεις την πιπίλα της, κλαίει με αληθινά δάκρυα και κάνει ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε της την πιπίλα και φρόντισέ της για να σταματήσει να κλαίνε."
cry babies
Κωδ.: 4104-98206
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 59,99 €
Ειδική έκδοση Disney Χρυσό Σπιτάκι Cry Babies Magic Tears. Τα αγαπημένα σου Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα γίνονται χρυσά και ακόμα πιο λαμπερά. Κατοικούν σε χρυσό σπιτάκι που έχει σχήμα Mini. Διάλεξε τον αγαπημένο σου χαρακτήρα και δες ποια αξεσουάρ τον συνοδεύουν. Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με αληθινά δάκρυα. Κάθε Disney Χρυσό Σπιτάκι Cry Babies Magic Tears περιλαμβάνει: - 1 φιγούρα - 4 βασικά αξεσουάρ - 3 αποκλειστικά αξεσουάρ σε κάθε φιγούρα *Σύλλεξε και τους 6 χρυσαφένιους χαρακτήρες!
cry babies
Κωδ.: 1013-82663
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το Cry Baby Όνειρα Γλυκά Dreamy είναι ιδανική συντροφιά των παιδιών ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου! Αυτή η ειδική έκδοση των αγαπημένων Cry Babies με το μαλακό σώμα και τις απαλές πιτζάμες που είναι φτιαγμένα για αγκαλιές, τα βοηθάει να ηρεμήσουν και να νιώσουν ασφάλεια. Αν αφαιρέσεις την πιπίλα της θα αρχίσει να κλαίει με δάκρυα που λάμπουν και ρεαλιστικούς ήχους μωρού. Μόλις της την δώσεις πίσω, το πρόσωπό της θα φωτίσει! Όταν πιέσεις την κοιλίτσα της θα ακουστούν 5 όμορφα νανουρίσματα που βοηθούν το παιδί να κοιμηθεί. Όνειρα Γλυκά Dreamy! Χαρακτηριστικά: - Φωτιζόμενα LED δάκρυα Φωτιζόμενο πρόσωπο που λειτουργεί και σαν φωτάκι νυκτός - 5 νανουρίσματα συνολικής διάρκειας 10 λεπτών και προτζέκτορας με 5 διαφορετικές εικόνες - Μαλακό σώμα και απαλές πιτζάμες *Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-91412
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
Ανακάλυψε όλους τους χαρακτήρες Cry Babies Dressy Fantasy! Τώρα οι κύριοι χαρακτήρες του φανταστικού κόσμου των Cry babies Magic Tears, έρχονται με trendy ρούχα, παπούτσια και ταιριαστές πιπίλες. Έχουν αληθινά μαλλιά και γυάλινα μάτια. Με 10+ πραγματικούς βρεφικούς ήχους! - Η Bruny - Η Jenna - Η Hannah Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-90413
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Γνωρίστε τα νέα χαριτωμένα Cry Babies Tiny Cuddles Λαγουδάκια, τη πιο μαλακή έκδοση των αγαπημένων μας Cry Babies! Έχουν μαλακό και ελαφρύ σώμα που τα καθιστά ιδανικές για αγκαλιές! Υπάρχουν 4 διαφορετικοί χαρακτήρες για να συλλέξεις: - Honey - Lily - Brooks - Lola *Όλες κλαίνε αληθινά δάκρυα και συνοδεύονται από μια ασορτί πιπίλα.
cry babies
Κωδ.: 4104-90853
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Η CB BFF είναι μια συλλεκτική κούκλα μόδας η οποία σε βοηθάει να εκφράσεις τον εαυτό σου, να παίξεις με την μόδα και να ταυτιστείς απόλυτα, με τον πλέον έφηβο, αγαπημένο σου χαρακτήρα Magic Tear. Είναι χαριτωμένοι, φιλικοί και περιπετειώδης χαρακτήρες που έχουν ομαδικό πνεύμα, ενσυναίσθηση και αναδεικνύουν την διαφορετικότητα. Στη Σειρά 1 μπορείς να διαλέξεις την αγαπημένη σου BFF, στριφογυρίζοντας τους κυλίνδρους της συσκευασίας ώστε να εμφανιστεί ο χαρακτήρας. Χαρακτηριστικά: - Ύψος 20cm - 6 αρθρωτά μέρη - 15cm Μαλλιά Μοναδικό περιεχόμενο για να παρακολουθήσεις στο κανάλι του youtube. *5 για να συλλέξεις με Trendy ρούχα κι αξεσουάρ.
cry babies
Κωδ.: 4104-84346
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Τα VIP Pets είναι τα πιο μοδάτα κατοικίδια με απίστευτα μακριά μαλλιά. Έρχονται σε νεα ανανεωμένη συσκευασία που βλέπεις ποιον χαρακτήρα θα πάρεις. Χρησιμοποίησε φιόγκους, κορδέλες κι άλλα υπέροχα αξεσουάρ για να δημιουργήσεις τα πιο ωραία χτενίσματα σαν αληθινή κομμώτρια! Υπάρχουν 6 για να συλλέξεις. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 VIP pet - 1 Βούρτσα - 1 Κορδέλα - 1 Αξεσουάρ Φροντίδας Μαλλιών - 1 Διακοσμητικό Αξεσουάρ - 1 Ζευγάρι Γυαλιά Ηλίου - 1 Τιάρα - 1 Φυλλάδιο
as company
Κωδ.: 1013-71496
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Γνωρίστε τη σειρά Πλατσουλίνια Shimmer Mermaids! Ανακαλύφθηκαν βαθιά στον ωκεανό, αυτές οι όμορφες γοργόνες έχουν διάφανες ουρές γεμάτες αστραφτερά κοχύλια! Δείτε τα κοχύλια να κινούνται όταν γεμίζετε την ουρά τους με νερό. Τα Shimmer Mermaids έχουν μαλακά πλαστικά σώματα και όταν τα πιέζετε απαλά, εκτοξεύουν νερό και φυσούν φυσαλίδες. - Συλλέξτε και τις 4 Shimmer Mermaids - Έχουν διάφανες ουρές γεμάτες κοχύλια - Δείτε τις χαμογελαστές εκφράσεις του προσώπου τους - Τραβούν νερό και φυσούν φυσαλίδες όταν τις πιέζετε
as company
Κωδ.: 4104-96774
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Ανακάλυψε τα Cry Babies Magic Tears - Σειρά Beach Babies !Τα Μίνι Κλαψουλίνια Μαγικά Δάκρυα ζούνε που ζουνε στο Tropical Island, φοράνε για πρώτη φορά μαγιό με σωσίβια και μπρατσάκια! Τάισε τα με το μαγικό μπιμπερό, πίεσε την κοιλίτσα τους και δες τα να κλαίνε με αληθινά δάκρυα, ακριβώς όπως στα επεισόδια. Έρχονται σε νέα συσκευασία blister για να διαλέξεις τον αγαπημένο σου χαρακτήρα. 12 χαρακτήρες για να συλλέξεις! Σύλλεξε τα όλα και ντύσε το Κλαψουλίνι σου! Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 χαρακτήρα Cry Babies Magic Tears Beach Babies - 1 μαγικό μπιμπερό - 1 πιπίλα - 1 ζευγάρι μπρατσάκια - 1 σωσίβιο
cry babies
Κωδ.: 1013-91609
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Γνωρίστε τα Cry Babies Tiny Cuddles, τη πιο μαλακή έκδοση των αγαπημένων μας Cry Babies! Έχουν μαλακό και ελαφρύ σώμα που τα καθιστά ιδανικές για αγκαλιές! Υπάρχουν 5 διαφορετικοί χαρακτήρες για να συλλέξεις: Tina, Bruny, Dotty, Lady και Fancy! Όλες κλαίνε αληθινά δάκρυα και συνοδεύονται από μια ασορτί πιπίλα. Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-83042
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Τα VIP Pets είναι τα πιο μοδάτα κατοικίδια με απίστευτα μακριά μαλλιά. Έρχονται στην πιο cool συσκευασία σαμπουάν. Γύρισε το πάνω μέρος του σαμπουάν σου για να ανακαλύψεις τον χαρακτήρα. Πρόσθεσε το color boost και δες τα VIP Pets να μεταμορφώνονται και τα μαλλιά τους να αλλάζουν χρώμα! Δημιούργησε τα πιο ωραία χτενίσματα σαν αληθινή κομμώτρια! Υπάρχουν 12+ για να συλλέξεις. Θα βρεις τη σπάνια Kiara; Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 VIP pet - 4 βασικά αξεσουάρ - 2 μοναδικά αξεσουάρ - Καρέκλα κομμωτηρίου - Ενημερωτικό φυλλάδιο Unbox it και ανακάλυψε το χαρακτήρα που κρύβεται μέσα!
as company
Κωδ.: 1013-71200
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Γνώρισε τη Daisy, το αγαπημένο Κλαψουλίνι από την Κοιλάδα των Μπιμπερό! Η Daisy είναι διάσημη! Όλοι αγαπούν τις συναυλίες της και τη θαυμάζουν! Φορώντας τις αγαπημένες της πιτζαμούλες με τα ροζ αυτάκια με καρδούλες, θυμίζει μία πανέμορφη γατούλα! Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-91658
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
"Ανακάλυψε όλους τους χαρακτήρες Cry Babies! Η Violet, η πεταλουδίτσα, με τις πανέμορφες μωβ πιτζαμούλες αγαπάει τον ύπνο και της αρέσει πολύ να μιλάει για τα όνειρα της. Οι φουντωτές κεραίες της είναι αξιολάτρευτες! Η Zena, η χαριτωμένη ζέβρα, αγαπάει τα αθλήματα αλλά πιο πολυ το χόκεϊ. Όταν δεν παίζει, βλέπει στην τηλεόραση αγώνες φορώντας τις ζεβρέ πιτζάμες της. Τι όμορφη χαίτη! Η Lala είναι το αξιαγάπητο ποντικάκι που χαίρεται να κάνει τους φίλους της να γελάνε. Οι καρδούλες στις πιτζάμες της την κάνουν ακόμα πιο γλυκιά! Κάθε κούκλα Cry Babies έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν ζωάκια και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε."
cry babies
Κωδ.: 4104-10347
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Γνωρίστε την Fancy, που όπως ακριβώς το όνομά της είναι πολύ φανταχτερή! Κλαίει αληθινά δάκρυα και κάνει ρεαλιστικούς ήχους μωρού όταν της αφαιρείς την πιπίλα! Δώστε της γλυκές αγκαλιές ή ξαπλώστε την απαλά για να σταματήσει να κλαίει. Φοράει πιτζάμες σαν φλαμίνγκο! Τα Cry Babies είναι τόσο διασκεδαστικά και προωθούν το ευφάνταστο παιχνίδι! - Γνωρίστε τα Cry Babies! Κλαίνε αληθινά δάκρυα και βγάζουν ρεαλιστικούς ήχους μωρού όταν τους αφαιρείς την πιπίλα! - Κάνουν ρεαλιστικούς θορύβους μωρών! Βγάλτε τους την πιπίλα και θα αρχίσουν να κλαίνε σαν αληθινό μωρά! - Ηρεμήστε το Cry Baby σας. Βοηθήστε τα κλαψουλίνια να ηρεμίσουν βάζοντας την πιπίλα στο στόμα τους ή ξαπλώνοντάς τα απαλά και θα σταματήσουν να κλαίνε - Μοιραστείτε το κλαψουλίνι σας με φίλους! Τα Cry Babies έρχονται σε πολλά διαφορετικά στυλ και ρούχα. Συλλέξτε τα και μοιραστείτε τη διασκέδαση με τους φίλους σας!
cry babies
Κωδ.: 4104-97056
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Τα κλασσικά Cry Babies, από την κοιλάδα των μπιμπερό, που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους. Η Pandy, το χαριτωμένο πάντα, κλαίει με αληθινά δάκρυα και κάνει ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε της την πιπίλα της και φρόντισέ την για να σταματήσει να κλαίει. Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε.
cry babies
Κωδ.: 4104-98213
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
"Ταξίδεψε στην παραλία Tutti Frutti μαζί με τα Κλαψουλίνια Cry Babies εκεί όπου όλοι οι χαρακτήρες φοράνε πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και έχουν το ίδιο φρουτένιο άρωμα! H Ella μοιάζει με μία κατακόκκινη φράουλα, η Pia με γλυκύτατος ανανάς και η Mel με δροσερό καρπούζι. Μυρίζουν όλες υπέροχα κι έχουν ένα λουλούδι στην κουκούλα τους. Δύσκολο να διαλέξεις την αγαπημένη σου! Κάθε κούκλα Cry Babies Tutti Frutti έρχεται με πολύχρωμες πιτζάμες που θυμίζουν φρούτα και 1 πιπίλα. Απλά πρόσθεσε νερό και θα κλάψει με πραγματικά δάκρυα! Τα Cry Babies είναι διαδραστικές κούκλες μωρά που αν αφαιρέσεις την πιπίλα τους, κλαίνε με αληθινά δάκρυα και κάνουν ήχους σαν αληθινό μωρό! Δώσε τους την πιπίλα τους και φρόντισέ τα για να σταματήσουν να κλαίνε."
cry babies
Κωδ.: 4104-93799
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 37,99 €
Τα Πλατσουλίνια είναι οι καλύτεροι φίλοι για το μπάνιο για τα παιδιά και τώρα είναι Γοργόνες! Έχουν κρυφά τατουάζ! Eρχονται σε μαργαριταρένια και λαμπερά χρώματα με ουρά, σχέδια και ωραίες εξατομικευμένες τιάρες. Έχουν μαλακό πλαστικό σώμα, οπότε όταν πιέζετε την κοιλιά τους ρίχνουν νερό και βγάζουν φυσαλίδες! Οι ουρές τους από γκλίτερ αλλάζουν χρώμα κάτω από ζεστό νερό! Η Lovely, η Luna, η Flowy και η Sweety σας περιμένουν να παίξετε!
as company
Κωδ.: 4104-96776
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!