Παιχνίδια Μπάνιου

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Παιχνίδια Μπάνιου

10 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Η Peppa και η οικογένειά της απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Χρωματιστές και μαλακές φιγούρες χαρακτήρων Peppa Pig σχεδιασμένες για μικρά παιδιά. Βουτήξτε τις κάτω από το νερό, πιέστε απαλά για να γεμίσουν με νερό και αφού τις βγάλετε πιέστε ξανά για να ψεκάσετε! Τα έντονα χρώματα τους βοηθούν στην αισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού, ενώ η κίνηση ψεκασμού αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες και τη κατανόηση αιτίας-αποτελέσματος. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73105
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Η Peppa και ο George απολαμβάνουν το παιχνίδι στο νερό! Τα φουσκωτά τους σωσίβια επιπλέουν! Γεμίστε τον δεινόσαυρο ή τον μονόκερο με νερό και στη συνέχεια αφήστε το νερό να στραγγίξει από το κάτω μέρος ή γείρετε για να ρίξετε το νερό από το στόμα. Πιέστε τις φιγούρες της Peppa και του George για να γεμίσουν με νερό και μετά ψεκάστε στις περιστρεφόμενες τροχαλίες του σωσίβιου. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73106
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα από τα δημοφιλέστερα προιόντα από την οικογένεια Toomies, τα Octopals λατρεύουν την ώρα του μπάνιου. Αυτό το σετ παιχνιδιού που αποτελείται από 10 μέρη περιλαμβάνει ένα πλωτό νησί, οκτώ πολύχρωμους χαρακτήρες και τη μαμά Τάλα το χταπόδι στη μέση. Γυρίστε την ανάποδα και λειτουργεί ως φλιτζάνι χυμού με μια συναρπαστική λειτουργία ντους, ιδανική για παιχνίδι με νερό. Κάθε ένα από τα Octopals έχει ένα διαφορετικό χαρούμενο πρόσωπο με το οποίο θα ασχοληθούν τα μωρά. Βουτήξτε οποιοδήποτε από αυτά στη μπανιέρα, πιέστε το μαλακό, εύκαμπτο υλικό και μετατρέπεται σε εκτοξευτή νερού. Οι βάσεις τους διαθέτουν βεντούζα για να μπορείτε να τις κολλήσετε στα πλαϊνά του μπάνιου, σε πλακάκια τοίχου ή σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Μέσα ή έξω από το μπάνιο, αυτό το παιχνίδι θα προσφέρει ώρες διασκέδασης με μια επιλογή από παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι αντιστοίχισης αριθμών καθώς κάθε μωρό Octopal έχει έναν αριθμό στην πλάτη τους που αντιστοιχεί στον χώρο τους στο νησί. Εύκολα στο χειρισμό, κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, τα Octopals θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της επιδεξιότητας και της αυτοπεποίθησης του παιδιού σας στο νερό. Πολλαπλοί τρόποι παιχνιδιού: Το Octopals είναι ένα πολύχρωμο πλωτό νησί που έχει πολλά παιχνίδια μπάνιου σε ένα Παιχνίδια με νερό: Το χταπόδι μούμια στη μέση μετατρέπεται σε κόσκινο για διασκέδαση με νερό, ιδανικό για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο νερό Βεντούζες και ψεκαστήρες: Τα 8 μικρά Octopals ρίχνουν νερό και έχουν βεντούζες για να μπορούν να κολλήσουν στα πλαϊνά της μπανιέρας ή στα πλακάκια τοίχου Διασκέδαση αντιστοίχισης αριθμού: Κάθε μωρό με αστεία όψη έχει έναν αριθμό που αντιστοιχεί σε ένα χώρο στο νησί Παιχνίδι ρόλων: Βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας, του συντονισμού και των κινητικών δεξιοτήτων Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω Δεν απαιτούνται μπαταρίες Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-27562
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Πίεσε την κοιλίτσα του ελέφαντα και αυτός θα πιτσιλίσει νερό και θα τραγουδήσει. Διαθέτει 6 τραγούδια! Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72815
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Μαμά χελώνα με 4 χαριτωμένα χελωνάκια. Τα παιδάκια της χελώνας βρίσκονται πάνω στο καβούκι της μαμάς χελώνας! Ρίχνουν επίσης νερό για να προσθέσουν διασκέδαση στο μπάνιο. Αφαιρέστε το κέλυφος της μαμάς χελώνας για να ανακαλύψετε τα 4 πόδια κυπελάκια σε έντονα χρώματα. Αφαιρέστε τα πόδια για να ρίξετε νερό στο ντους για να διασκεδάσετε και μετά ταξινομήστε τα ξανά στη θέση τους! Το Turtle Tots Bath Time Fun δίνει στα παιδιά σας πολλούς τρόπους να παίξουν στο μπάνιο Παίξτε παιχνίδια αντιστοίχισης χρωμάτων, συνδυάζοντας τα πολύχρωμα Tots σε κάθε γωνία Σηκώστε το γιγάντιο κέλυφος για να αφαιρέσετε τα έντονα χρώματα των ποδιών Υπάρχει διασκεδαστική ταξινόμηση σχημάτων: κάθε πόδι τοποθετείται προσεκτικά στην ειδική του θέση Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72097
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Μία υπέροχη χελωνίτσα που θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους. Πιέζοντας το κουμπί στο κεφάλι της χελώνας ξεκινά να κουνά τα χέρια της και κολυμπά. Κουρδίζοντας το δίσκο στην πλάτη της ξεκινά να τραγουδά! Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-27121
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 23,99 €
Διασκεδαστικό παιχνίδι μπάνιου με 3 πολύχρωμα χταπόδια για να παίξει το παιδί την ώρα του μπάνιου! Ρίξτε τους νερό και θα δείτε το κάθε χταπόδι να στριφογυρίζει και να αντιδράει στο νερό με διαφορετικό τρόπο! Χρησιμοποιείστε το κεντρικό κυπελλάκι για να ξαναρίξετε νερό και να συνεχίσετε το παιχνίδι! Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και την εξοικείωση του παιδιού με το νερό. Ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, χριστουγεννιάτικο δώρο ή για τη γιορτή του Πάσχα. Ένα εύκολο στη μεταφορά παιχνίδι που θα είναι δίπλα στο μικρό σας στα βασικά στάδια της ανάπτυξής του. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-72820
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Ένα σετ από κύπελλα με χαρακτήρες Bluey που μπορούν να στοιβάζονται, να τοποθετούνται και να παίζονται μεμονωμένα. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73622
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
Απίθανα παιχνίδια στο νερό με περιστρεφόμενη ρόδα στο σωσίβιο και την δυνατότητα να ρίχνεις νερό με τον χαρακτήρα Bluey. Βοηθάει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό και αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73623
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 11,99 €
Οι 4 χαρακτήρες της οικογένειας Peppa Pig σε κούκλες που φωλιάζουν η μία μέσα στην άλλη προσφέρει ένα διαχρονικό παιχνίδι. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του οπές για παιχνίδι στο μπάνιο ή στην άμμο. Στο κέντρο βρίσκεται o George, που είναι και κουδουνίστρα. Η σειρά βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών Toomies εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα περισσότερα παιχνίδια ενώ παράγουν ήχο και κίνηση δε χρειάζονται μπαταρίες ενώ όλα έχουν παραπάνω από έναν τρόπο παιχνιδιού. Σκοπός είναι να χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
as company
Κωδ.: 1000-73526
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!