Αυτοκίνητα & Τηλεκατευθυνόμενα

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Αυτοκίνητα & Τηλεκατευθυνόμενα

Προϊόντα 1-24 από 54

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Σάρωσε όλα τα τερέν με κίνηση 360 με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost 360 Tornado! Η πολύ μεγαλύτερη έκδοση του αγαπημένου Exost Cross 360 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία οδήγησης με εντυπωσιακές μανούβρες και κίνηση 360. Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε έως και 10 αντιπάλους! Τα ελαστικά του φουσκώνουν με την τρόμπα (περιλαμβάνεται) και απορροφούν όλους τους κραδασμούς. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα1:10 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - Αμάξωμα διπλής όψης - RC κεραία - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Τρόμπα για φούσκωμα ελαστικών - 15km/h - Διαθέσιμο σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς - Τρία Χρώματα: - Πράσινο - Κόκκινο - Κίτρινο - Σαρώνει όλα τα τερέν με κίνηση 360! Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 τρόμπα για τα ελαστικά - 1 οδηγός για να φουσκώσετε τα ελαστικά - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20266
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Ζήσε την εμπειρία των εφέ καπνού της σπορ οδήγησης με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost Xmoke! Εφέ καπνού και LED φώτα προσθέτουν μοναδικό στιλ στην οδήγησή σου. Λεπτός, αεροδυναμικός, urban σχεδιασμός που ταιριάζουν απόλυτα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα εφέ καπνού από την εξάτμιση όπως και τα φώτα είναι τηλεχειριζόμενα για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο με το πάτημα ενός κουμπιού. Εύκολο σύστημα γεμίσματος νερού για να γίνεσαι συνεχώς καπνός! Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε πολλαπλούς αντιπάλους! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:14 - Τηλεχειριζόμενα εφέ καπνού και φωτισμού - Εύκολο σύστημα γεμίσματος νερού με σταγονόμετρο (περιλαμβάνεται) - Σχεδιασμένο για ταχύτητα - Εμβέλεια 25m - 10km/h Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 σταγονόμετρο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20628
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Aquacross από την Exost για οδήγηση στο έδαφος αλλά και στο νερό! Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2,4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. Αψηφά όλα τα εμπόδια! Σαρώνει τα τερέν! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο σε έδαφος αλλά και σε νερό! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - Αμάξωμα διπλής όψεως με urban σχεδιασμό - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - Επαναφορτιζόμενη μπαταρία οχήματος - Μπλε Χρώμα Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20268
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Το Sky Cheetah θα σε εντυπωσιάσει με τις λειτουργίες του και την εμφάνιση του! Χρησιμοποιεί ειδικό Co-Axial σύστημα και 3 κανάλια. Έλεγχο υψηλής ακρίβειας και σταθερότητα πτήσης μέσω της γυροσκοπικής τεχνολογίας. Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84718
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 36,99 €
Ώρα για διάσωση με το Αστυνομικό Αυτοκίνητο Teamsterz! Αστυνομικό όχημα με φώτα έκτακτης ανάγκης, ήχους σειρήνας και άμεσης δράσης. Η Teamsterz είναι ένα καταξιωμένο brand που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχετικά με τα οχήματα. Με κατηγορίες όπως die-cast, οχημάτων με φώτα και ήχους, οχήματα που κινούνται και σετ με πίστες ταχύτητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των παιδιών. Τα οχήματα είναι ένα αγαπημένο μοτίβο παιχνιδιού που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή τους. Τα οχήματα της Teamsterz είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
as company
Κωδ.: 7535-17121
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Ετοιμαστείτε να κάνετε unboxing και να συναρμολογήσετε το δικό σας τηλεκατευθυνόμενο αγωνιστικό όχημα. Ανακαλύψτε τους κινητήρες και τα γρανάζια της - Σειράς BUILD 2 DRIVE με περισσότερα από 20, εύκολα στην κατασκευή, εξαρτήματα που μπορείτε να τοποθετήσετε χωρίς κατσαβίδι. Η μετάδοση στα 2,4Ghz προσφέρει τόσο τον έλεγχο 2 ταχυτήτων επιτάχυνσης όσο ακριβή τηλεχειρισμό. Το όχημα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για γρήγορη επαναφόρτιση και πολλά αξεσουάρ για να απογειώσουν την εμπειρία στο παιχνίδι. Έρχεται με 2 σώματα : Monster truck και Crawler. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά: - Κλίμακα 1:24 - Μετάδοση 2.4Ghz - Εμβέλεια 20-25m - Μέγιστη ταχύτητα : 8km/h - Χρόνος φόρτισης : 90 λεπτά - Χρόνος παιχνιδιού : 30 λεπτά - Μπαταρία οχήματος : 1 x 500mAh επαναφορτιζόμενη ( περιλαμβάνεται) - Μπαταρία χειριστηρίου : 2 x AAA ( δεν περιλαμβάνονται ) - Ηλικία : 6+ - Χρώμα : Πράσινο Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 όχημα προς συναρμολόγηση - 1 χειριστήριο - 2 σώματα οχήματος και διάφορα αξεσουάρ Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20703
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή για απίθανα κόλπα! Κατάκτησε όλα τα τερέν! Η νέα RC μηχανή Motorfrift X έχει δυνατές πίσω ρόδες που περιστρέφονται 180 μοίρες και πραγματοποιεί απίθανα drift 360! Μοντέρνος σχεδιασμός με μπλε LED φως για να φωτίζει στο σκοτάδι! - Μετάδοση: 2.4Ghz - Κλίμακα : 1:18 - LED φώτα - Περιστρεφόμενος πίσω τροχός - Μέγιστη ταχύτητα : 8km/h - Εμβέλεια : 20-25m - Χρόνος παιχνιδιού : 25 λεπτά - Μπαταρία μηχανής: 3 x AA (δεν περιλαμβάνονται) - Μπαταρία χειριστηρίου: 2 x AA (δεν περιλαμβάνονται) Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20288
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
To Sonic Evo είναι κατασκευασμένο από αφρώδη υλικά EPP, που το καθιστούν πιο ισχυρό, άκαμπτο και ανθεκτικό. Είναι δικάναλο εξοπλισμένο με έλεγχο 2,4Ghz. Μπορεί να ελέγξει, με ακρίβεια, την ταχύτητα μέσω της εκπληκτικής σταθερότητας πτήσης αλλά και την λειτουργία πτήσης σε χαμηλή ταχύτητα. Μορφές πτήσης: - Απογείωση με το χέρι - Κάθοδος και προσγείωση σε σημείο - Κυκλική πορεία - Πτήση με ανεμόπτερο / gliding Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-85741
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Ετοιμαστείτε να κάνετε unboxing και να συναρμολογήσετε το δικό σας τηλεκατευθυνόμενο αγωνιστικό όχημα. Ανακαλύψτε τους κινητήρες και τα γρανάζια της - Σειράς BUILD 2 DRIVE με περισσότερα από 20, εύκολα στην κατασκευή, εξαρτήματα που μπορείτε να τοποθετήσετε χωρίς κατσαβίδι. Η μετάδοση στα 2,4Ghz προσφέρει τόσο τον έλεγχο 2 ταχυτήτων επιτάχυνσης όσο ακριβή τηλεχειρισμό. Τα οχήματα έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για γρήγορη επαναφόρτιση και πολλά αξεσουάρ για να απογειώσουν την εμπειρία στο παιχνίδι. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά: - Κλίμακα 1:24 - Μετάδοση 2.4Ghz - Εμβέλεια 20-25m - Μέγιστη ταχύτητα : 8km/h - Χρόνος φόρτισης : 90 λεπτά - Χρόνος παιχνιδιού : 30 λεπτά - Μπαταρία οχήματος : 1 x 500mAh επαναφορτιζόμενη ( περιλαμβάνεται) - Μπαταρία χειριστηρίου : 2 x AAA ( δεν περιλαμβάνονται ) - Ηλικία : 6+ - Χρώματα : Κόκκινο, Μπλε Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 όχημα προς συναρμολόγηση - 1 χειριστήριο - Διαφορετικά αξεσουάρ για κάθε όχημα - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα Exost, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20700
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - Αμάξωμα διπλής όψεως - LED φώτα - Urban σχεδιασμός - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 12km/h - Τρία Χρώματα: Πράσινο, Κόκκινο, Κίτρινο Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 360 Cross από την Exost, που αψηφάει όλα τα εμπόδια με κίνηση 360 στο πιο girly, ροζ χρώμα. Έχει απίστευτη επιτάχυνση και σύστημα 2.4GHz που υποστηρίζει πολλαπλούς παίκτες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Πολύ ανθεκτικά λάστιχα που απορροφούν όλους τους κραδασμούς. LED φώτα και μοναδικός urban σχεδιασμός! Οδήγηση και στις 2 πλευρές για να μην το σταματάει κανένα εμπόδιο! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Αμάξωμα διπλής όψεως LED φώτα Urban σχεδιασμός Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 25m 12km/h Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost 1 χειριστήριο 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20250
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost X-Storm για απίστευτα κόλπα! Το X-Storm εκτελεί απίστευτα ακροβατικά χάρη στους περιστρεφόμενους άξονες 360. Το αυτοκίνητο κάνει κινήσεις αναστροφής και φοβερές μανούβρες διατηρώντας την ανθεκτικότητά του χάρη στο προστατευτικό λάστιχο από καουτσούκ. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά Κλίμακα 1:18 Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών Προστατευτικό λάστιχο από καουτσούκ 360 περιστρεφόμενοι άξονες Μπροστινός προφυλακτήρας RC κεραία Φωτεινή Ένδειξη Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης Εμβέλεια 15m 8km/h Διαθέσιμο σε 2 χρώματα. Οδήγησέ το και μάθε όλα τα κόλπα! Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20221
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Air Mamba, ελικόπτερο Easy Control 2 καναλιών ειδικό για αρχάριους. Με εξαιρετικά ευρύ έλεγχο υπερύθρων και ακριβή έλεγχο ταχύτητας επιτρέπει εξαιρετική σταθερότητα πτήσης. Εξοπλισμένο με φως LED. Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84753
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Σετ όχημα emergency, ελικόπτρο & αξεσουάρ σε 3 διαφορετικά σχέδια, για ατελείωτο παιχνίδι! Η Teamsterz είναι ένα καταξιωμένο brand που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σχετικά με τα οχήματα. Με κατηγορίες όπως die-cast, οχημάτων με φώτα και ήχους, οχήματα που κινούνται και σετ με πίστες ταχύτητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των παιδιών. Τα οχήματα είναι ένα αγαπημένο μοτίβο παιχνιδιού που διεγείρει τις αισθήσεις των παιδιών και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή τους. Τα οχήματα της Teamsterz είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
as company
Κωδ.: 7535-74265
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 7,49 €
Το Dust Storm είναι ένα ευέλικτο buggy αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για οδήγηση σε όλα τα τερέν. Το ενσωματωμένο σύστημα ανάρτησης επιτρέπει την αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών. Με έλεγχο πλήρους λειτουργίας 2,4Ghz και ανθεκτικά ελαστικά, το Dust Storm στρίβει και αγωνίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις με ακρίβεια και ταχύτητα. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - Buggy αμάξωμα - Urban σχεδιασμός - Ενσωματωμένη ανάρτηση - Πλήρης έλεγχος λειτουργίας 2,4Ghz - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 12km/h Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20639
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο Star Rush! Με πλήρη έλεγχο λειτουργίας 2,4 Ghz και ανθεκτικά ελαστικά, το Star Rush στρίβει και αγωνίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις με ακρίβεια και ταχύτητα. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:28 - Αγωνιστικό αμάξωμα - Urban σχεδιασμός - Πλήρης έλεγχος λειτουργίας 2,4Ghz - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - 8km/h Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20640
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Το Flybotic Bi-Wing Evo είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο για παιδιά από τη Silverlit. Το σώμα του αεροπλάνου αποτελείται από μαλακό και ανθεκτικό αφρώδες υλικό. Είναι ήδη συναρμολογημένο και έτοιμο να πετάξει χωρίς χαλαρά εξαρτήματα. Αν ψάχνετε για ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο για αρχάριους, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει διπλό σχέδιο πτερυγίων με διπλούς στρόβιλους για επιπλέον σταθερότητα stealth κατά την πτήση. Το να παίζεις με τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια είναι τόσο διασκεδαστικό και το να πετάς ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο ψηλά στον ουρανό είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Το Flybotic Bi-Wing Evo έχει χρόνο πτήσης περίπου 5 λεπτά και χρειάζονται 40 λεπτά για τη φόρτιση των μπαταριών. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια περίπου 60 μέτρων, οπότε προχωρήστε και πετάξτε ψηλά και κάντε πραγματικές στροφές Maverick. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά - Ραδιοελεγχόμενο αεροπλάνο 2 καναλιών - 2,4 GHz - Ελαφρύ και μαλακό υλικό - Δίδυμοι στρόβιλοι - Απήχηση: περίπου 60 μέτρα - Χρόνος πτήσης: περίπου 5 λεπτά - Χρόνος φόρτισης: περίπου 40 λεπτά - Ενσωματωμένη μπαταρία - Περιλαμβάνεται καλώδιο USB για φόρτιση Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-85739
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 36,99 €
Δικάναλο ελικόπτερο Air Stork με πλήρη και εύκολο έλεγχο για τους νέους πιλότους! Με την τεχνολογία που διαθέτει μπορεί να ανεβαίνει αργά και σταθερά προς τα πάνω! Ζήσε και συ την εμπειρία! Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 Ελικόπτερο - Καλώδιο φόρτισης USB - Εγχειρίδιο οδηγιών Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84782
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Μοναδικά τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα monster trucks από την Exost, X-Monster και X-Beast! Μοντέρνος σχεδιασμός και ανανεωμένα ελαστικά για να οδηγήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε πολλαπλούς αντιπάλους! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:34 - Οδήγηση σε όλες τις κατευθύνσεις - Μοντέρνος, Urban σχεδιασμός - Αποκλειστικά ελαστικά Exost - Εμβέλεια 20m - 8km/h - Διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά σχέδια Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20611
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Bumper Phoenix, Το Sci-fi drone από τη Silverlit, είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά και είναι ένα πλήρως λειτουργικό drone εξοπλισμένο με έλεγχο 3 καναλιών 2.4G. Διαθέτει bumper ring για επιπλέον προστασία. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα πτήσης και είναι εύκολο στη χρήση. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: - Εξαιρετικά ελαφρύ υλικό - Bumper ring για επιπλέον προστασία - Drone 3 καναλιών 2.4G ελέγχου πλήρους λειτουργίας - Ακριβής έλεγχος ταχύτητας και εξαιρετική σταθερότητα πτήσης - Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους - Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέσω USB - Διαθέσιμο σε 2 χρώματα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84814
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 54,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Air Python για πτήσεις προς κάθε κατεύθυνση! Ένα μοναδικό, υψηλής τεχνολογίας, δικάναλο ελικόπτερο με μοντέρνο σχεδιασμό και απίστευτες επιδόσεις. Το ιδανικό ελικόπτερο για να ανακαλύψεις τον κόσμο των ιπτάμενων παιχνιδιών χάρη στον έλεγχο ταχύτητας και σταθερότητας. Πιλόταρε το Air Python με ευκολία χάρη στο εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χειριστήριό του και στους ενσωματωμένους σταθεροποιητές πτήσης. Ιδανικό και για αρχάριους που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα εύχρηστο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: Έλεγχος λειτουργίας Ακριβής έλεγχος ταχύτητας Εξαιρετική σταθερότητα πτήσης Τεχνολογία υπέρυθρων Δικάναλο χειριστήριο με πολλαπλές λειτουργίες Λειτουργία Πάνω, Κάτω, Δεξιά, Αριστερά 2 Κανάλια ελέγχου Χρήση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ελικοπτέρου Σε κόκκινο χρώμα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84787
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Air Wheelz είναι το πρώτο ελικόπτερο για οδήγηση στο έδαφος και πτήση στον αέρα! Με το δικάναλο ελικόπτερο Air Wheelz θα ζήσεις την απόλυτη οδηγική εμπειρία και διασκέδαση χάρη στο ειδικό σύστημα πέδησης και το προεπιλεγμένο διζωνικό σύστημα. Ανθεκτικό στα χτυπήματα και στις πτώσεις. Ιδανικό και για αρχάριους που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα εύχρηστο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο. Οδήγησε στο έδαφος και πέτα στον αέρα! Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά - Λειτουργία πτήσης - Λειτουργία εδάφους - Έλεγχος λειτουργίας - Ακριβής έλεγχος ταχύτητας - Τεχνολογία υπέρυθρων - Εξαιρετική σταθερότητα πτήσης - Δικάναλο χειριστήριο με πολλαπλές λειτουργίες - Λειτουργία Πάνω, Κάτω, Δεξιά, Αριστερά - 2 Κανάλια ελέγχου - Χρήση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο - Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ελικοπτέρου - Μπλε χρώμα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84778
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Απίθανο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο X-Crawler με πραγματικό αμορτισέρ για οδήγησε σε όλα τα τερέν! Ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο ικανό να διασχίσει όλα τα εδάφη, με ενσωματωμένη ανάρτηση και ελαστικά παντός εδάφους. Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε πολλαπλούς αντιπάλους! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:18 - PVC αμάξωμα με Urban σχεδιασμό - Ελαστικά παντός εδάφους - Ενσωματωμένη μπροστινή και πίσω ανάρτηση - Φωτεινή ένδειξη - Έλεγχος κίνησης και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 25m - Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία οχήματος Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20634
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Οδήγησε με στυλ το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Mini Pixie στην πιο girly ροζ απόχρωση! Το πιο στιλάτο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο με μοναδικό design για οδήγηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Εξοπλισμένο με τεχνολογία 2.4Ghz για αγώνα ενάντια σε πολλαπλούς αντιπάλους! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Κλίμακα 1:34 - Ελαστικά παντός εδάφους απορρόφησης κραδασμών - PVC αμάξωμα με Urban σχεδιασμό - Φωτεινή Ένδειξη - Έλεγχος κίνηση και συστήματος διεύθυνσης - Εμβέλεια 20m - 8 km/h Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο Exost - 1 χειριστήριο - 1 φυλλάδιο οδηγιών Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα EXOST, της εταιρείας Silverlit, αποτελούν ένα brand που έχει καθιερώσει την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
exost
Κωδ.: 7530-20269
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 17,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!