Όλα τα προϊόντα

Φίλτρα
Έχετε επιλέξει:
Ηλικία
18+
 • Προβολή ως
  Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  Όλα τα προϊόντα

  22 είδη

  Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  Το απόλυτο adult party game για όσους λατρεύουν τα memes! Δημιουργήστε τα καλύτερα MEMES, συνδυάζοντας την πιο αστεία λεζάντα με τη φωτογραφία! Κάθε παίκτης τραβάει 7 Caption Cards (λεζάντες) και ο κριτής του κάθε γύρου επιλέγει μία Photo Card. Ποια από τις 7 λεζάντες σου θα προκαλέσει περισσότερο γέλιο συνδυαστικά με τη φωτογραφία; Επίλεξέ τη! Ο κριτής θα αποφασίσει ποιο είναι το πιο αστείο MEME, γι' αυτό επίλεξε λεζάντα που να ταιριάζει στο χιούμορ του για να κερδίσεις τη φωτογραφία! Παίξτε μέχρι να πεινάσετε! Παραγγείλτε πίτσες και μετά συνεχίστε! Ο παίκτης με τις περισσότερες φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού, είναι ο memeloard της παρέας! Ιδανικό παιχνίδι για party και game nights! Το παιχνίδι περιλαμβάνει photo cards που στηρίζονται σε ένα απίστευτα sexy καβαλέτο και πάνω από 300 caption cards για να δημιουργήσετε τα πιο αστεία MEMES! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 360 caption cards (λεζάντες) - 75 photo cards (φωτογραφίες) - 1 sexy καβαλέτο - Bonus οδηγίες Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-23200
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
  Η νέα έκδοση του What Do You Meme? NSFW Expansion Pack είναι εδώ, με περιεχόμενο αποκλειστικά και μόνο για ενήλικες. Ανακαλύψτε τις πιο ξεκαρδιστικές ατάκες και ταυτιστείτε ελεύθερα. Παίξτε με τη μαμά/γιαγιά/θείο με δική σας ευθύνη! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme? για να παίξετε. Ανταγωνιστείτε με τους φίλους για να δημιουργήσετε τα πιο αστεία memes! Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις λεζάντες που έχετε στα χέρια σας, κάνοντας τον πιο αστείο συνδυασμό με τη φωτογραφία που παίζεται σε κάθε γύρο. Ο κριτής θα αποφασίσει ποιο είναι το πιο αστείο MEME, γι' αυτό επίλεξε λεζάντα που να ταιριάζει στο χιούμορ του για να κερδίσεις τη φωτογραφία! Ενώστε όλα τα expansion packs με τη βασική έκδοση What Do You Meme? και δε θα βαρεθείτε ποτέ! Ο παίκτης με τις περισσότερες φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού, είναι ο memeloard της παρέας! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 90 caption cards (λεζάντες) - 25 photo card (φωτογραφίες) - 16 κάρτες Το παιχνίδι περιλαμβάνει caption cards και photo cards για προσθήκη στη βασική έκδοση What Do You Meme? Απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme?. *Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24304
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
  Θέλεις να ρωτήσεις κάτι τον σύντροφό σου, αλλά δεν τολμάς; Θέλεις να γνωρίσεις το γκομενάκι που έχεις βάλει στο μάτι, καλύτερα; Νομίζεις ότι ξέρεις αρκετά καλά την παρέα; Αυτό το παιχνίδι είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μάθεις όσα θέλεις! Ανανέωσε τις βραδιές με τον «φίλο» ή τους τους φίλους σου και αναθεώρησε όλα όσα ήξερες. Άκρως διασκεδαστικές (..και λίγο πιο προσωπικές) ερωτήσεις, που χωρίζονται σε 3 επίπεδα οικειότητας! Αριθμός Παικτών: 2+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά *Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24324
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 29,99 €
  Μια ομάδα ληστών μόλις άδειασε τα θησαυροφυλάκια μιας τράπεζας, τώρα επιχειρούν μια πραγματικά τολμηρή απόδραση. Χρησιμοποιήστε όλα τα ένστικτα σας, αποκλείστε την πόλη και προσπαθήστε να τους πιάσετε πριν εξαφανιστούν. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 4/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - control room - 1 story booklet - 64 κάρτες - Χάρτη της Στοκχόλμης - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-21704
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
  5 Οκτωβρίου 1976, Ανατολικό Βερολίνο, Γερμανία Παρασύρεστε σε ένα δίκτυο κατασκοπείας και ίντριγκας στην ανατολική πλευρά του Τείχους. Δημιουργήστε νέα ταυτότητα και προσπαθήστε να ακολουθήσετε το δρόμο προς την άλλη πλευρά του τείχους. Λύνοντας τους γρίφους, μπορεί να γίνει! Μπείτε στη σκηνή του εγκλήματος… Μια νεαρή γυναίκα, που ζει στη σκιά του Τείχους του Βερολίνου, λαμβάνει μια περίεργη και επικίνδυνη επιστολή που αλλάζει τη ζωή της… και ίσως κάτι περισσότερο από αυτό. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 2/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή έρευνας - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-21705
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
  Περισσότερα κάρτες για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο spicy καταστάσεις! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση Talk To The Hand για να παίξετε. Το αφεντικό ρωτά με μία μαύρη κάρτα και οι υπόλοιποι απαντούν με την πιο αστεία λευκή τους κάρτα. Το Αφεντικό θα αποφασίσει (όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε!) ποια είναι η πιο αστεία απάντηση και ο παίκτης που την έδωσε κερδίζει τη μαύρη κάρτα. Ο παίκτης με τις περισσότερες μαύρες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζει! Φυσικά, εσείς αποφασίζετε πότε θα τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί και ποτέ! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει - 30 μαύρες κάρτες - 180 λευκές κάρτες - Φυλλάδιο οδηγιών *Για προσθήκη στη βασική έκδοση Talk To The Hand Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24208
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Γίνε ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και λύσε το έγκλημα μαζί με τους φίλους σου! Πρόκειται ένα παιχνίδι επίλυσης μυστηρίου που συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία: 1) Μια σύγχρονη ιστορία μυστηρίου του συγγραφέα Arttu Tuominen. 2) Εύρεση λεπτομερειών από μια εικόνα "Hidden image". 3) Eπίλυση γρίφων. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 3/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή εγκλήματος - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-21700
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
  Ένα είδος παιχνιδιού τύπου escape room σε συνδυασμό με επίλυση μυστηρίου. Πρόκειται ένα παιχνίδι επίλυσης μυστηρίου που συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία: 1) Μια σύγχρονη ιστορία μυστηρίου του συγγραφέα Arttu Tuominen. 2) Εύρεση λεπτομερειών από μια εικόνα "Hidden image". 3) Eπίλυση γρίφων. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 3/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή εγκλήματος - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-21701
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
  Καλώς ήρθατε στο Παλέρμο, το σπίτι της «Cosa Nostra». Εδώ μπορεί η ανθρώπινη ζωή να μην έχει μεγάλη αξία, αλλά το συγκεκριμένο έγκλημα σοκάρει τους πάντες. Ποιος δολοφόνησε λοιπόν τον γνωστό Ντον; Xρησιμοποιήστε το ένστικτό σας για να λύσετε το μυστήριο. Μελετήστε τις ενδείξεις και λύστε τους γρίφους για να μάθετε ποιος είναι ο ένοχος. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 3/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή εγκλήματος - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-21702
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
  Ένα είδος παιχνιδιού τύπου escape room σε συνδυασμό με επίλυση μυστηρίου. Αυτό το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα μεσαιωνικό μοναστήρι, όπου τα πρόσφατα γεγονότα έχουν τρομάξει τους περισσότερους μοναχούς. Η ιστορία είναι γραμμένη από τον βραβευμένο συγγραφέα Arttu Tuominen. Στα παζλ πρέπει να διερευνήσετε ένα χαλασμένο καρότσι με περίεργους τροχούς, έναν νυχτερινό ουρανό με πεφταστέρια, μια κατσαρόλα όπου έχει βράσει ένας άνθρωπος και πολλά άλλα πράγματα. Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 120+ λεπτά Επίπεδο Δυσκολίας: 3/5 Το παιχνίδι περιλαμβάνει Φάκελο υπόθεσης με: - 1 ταμπλό - σκηνή εγκλήματος - 1 story booklet - 64 κάρτες - Οδηγίες παιχνιδιού Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-21703
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
  Θα προτιμούσατε να μην απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις. Η πιο Hot εκδοση του οικογενειακού παιχνιδιού Ναι ή Όχι, μόνο για ενήλικες! Έκανες ποτέ σεξ στο δάσος; Θα το έκανες για 5€; Έχεις ερωτευτεί ποτέ συνάδελφο; Όλοι σε κοιτούν, ελπίζοντας ότι θα πεις "Ναι" ή "Όχι". Είναι στο χέρι σου να γλυτώσεις. Αριθμός Παικτών: 2+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 90 κάρτες 1 κουδούνι Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-23209
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Ακόμα περισσότερα memes για ακόμα πιο τρελά game nights! Έτσι θα σας αφήναμε; Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme? για να παίξετε. Ανταγωνιστείτε με τους φίλους για να δημιουργήσετε τα πιο αστεία memes! Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις λεζάντες που έχετε στα χέρια σας, κάνοντας τον πιο αστείο συνδυασμό με τη φωτογραφία που παίζεται σε κάθε γύρο. Ο κριτής θα αποφασίσει ποιο είναι το πιο αστείο MEME, γι αυτό επίλεξε λεζάντα που να ταιριάζει στο χιούμορ του για να κερδίσεις τη φωτογραφία! Ενώστε όλα τα expansion packs με τη βασική έκδοση What Do You Meme? και δε θα βαρεθείτε ποτέ! Ο παίκτης με τις περισσότερες φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού, είναι ο memeloard της παρέας! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει: 90 caption cards (λεζάντες) 25 photo card (φωτογραφίες) 16 κάρτες *Το παιχνίδι περιλαμβάνει caption cards και photo cards για προσθήκη στη βασική έκδοση What Do You Meme? Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24220
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
  Περισσότερα κάρτες για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο cringe καταστάσεις! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση Talk To The Hand για να παίξετε. Το αφεντικό ρωτά με μία μαύρη κάρτα και οι υπόλοιποι απαντούν με την πιο αστεία λευκή τους κάρτα. Το Αφεντικό θα αποφασίσει (όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε!) ποια είναι η πιο αστεία απάντηση και ο παίκτης που την έδωσε κερδίζει τη μαύρη κάρτα. Ο παίκτης με τις περισσότερες μαύρες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζει! Φυσικά, εσείς αποφασίζετε πότε θα τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί και ποτέ! - Αριθμός Παικτών: 3 - 20+ - Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών - Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 - 90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - 30 μαύρες κάρτες - 180 λευκές κάρτες - Φυλλάδιο οδηγιών *Για προσθήκη στη βασική έκδοση Talk To The Hand. Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24207
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Το παιχνίδι που θα κάνει εσένα και την παρέα σου να κλάψετε από τα γέλια! Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, τράβηξε μια κάρτα και προσπάθησε να πεις τη φράση που είναι γραμμένη στην κάρτα. Θα καταλάβει η ομάδα σου τι προσπαθείς να περιγράψεις; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι αναρωτιούνται τι λες. Όσες περισσότερες φράσεις μαντέψουν, τόσο πιο κοντά είστε στη νίκη! Η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει! Αριθμός Παικτών: 3-5 Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών - Περιλαμβάνει μασελάκια, κάρτες διπλής όψης και κλεψύδρα για αντίστροφη μέτρηση! - Τα μασελάκια δυσκολεύουν τον τρόπο ομιλίας καθώς δεν αφήνουν το στόμα να κλείσει. Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-23170
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Αθλια σκίτσα, για γέλια και για κλάματα! Ζωγράφισε το καλύτερο σκίτσο του κόσμου! Τουλάχιστον προσπάθησε. Μόλις το υπέροχο σκίτσο σας περάσει από όλους τους περίεργους φίλους σας, θα καταλάβετε ότι κάτι πάει πολύ στραβά. Εσύ τι θα σκεφτείς μόλις δεις τα σκίτσα των φίλων σου; Θα καταλάβεις άραγε τι πραγματικά δείχνουν; Σε αυτό το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα! Σε κάθε γύρο, αφού ζωγραφίσουν το θέμα της κάρτας τους, καλούνται να μαντέψουν τι ζωγράφισε ο προηγούμενος, έπειτα να ζωγραφίσουν αυτό που μάντεψε ο προηγούμενος κοκ, μέχρι να φτάσει στα χέρια τους η καρτέλα που αρχικά χρησιμοποιήσαν! Κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο αλλά με ζωγραφιές! Αποκαλύψτε με τη σειρά την εξέλιξη του αρχικού σκίτσου σας. χμμμ, δεν πήγε και τόσο καλά, ε; Το απόλυτο παιχνίδι για βραδιές επιτραπεζίων! Αριθμός Παικτών: 3-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάνει Επαναχρησιμοποιούμενες καρτέλες σχεδίασης που κουμπώνουν η μία πάνω στην άλλη με τα ειδικά κλιψάκια Μαρκαδόρους που σβήνουν Κάρτες με πάνω από 200 απίθανα θέματα για να ζωγραφίσετε Καρτέλες για καταμέτρηση πόντων Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24203
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Το παιχνίδι που όλα επιτρέπονται! Τι είμαι; Κάνε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να βρεις τι είσαι! Ακούγεται τρελό; Ακου τους ήχους που κάνει ο συμπαίκτης σου, Αν το βρεις και οι 2 θα κερδίσετε από 1 πόντο. Δείξε μου! Διάλεξε έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να σου δείξει με κινήσεις αυτό που αναγράφεται στην κάρτα στο κεφάλι σου. Αν το βρεις και οι 2 θα κερδίσετε από 1 πόντο. Συγκέντρωσε πρώτος 6 πόντους και κέρδισε! *Προειδοποίηση: Αυστηρά για ενηλίκους. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι σοκαριστικό. Αριθμός Παικτών: 3-6 Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Το παιχνίδι περιλαμβάνει 98 κάρτες 6 στεφάνια 1 κλεψύδρα 1 μπλοκ βαθμολογίας Οδηγίες Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-22147
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  Περισσότερα memes για περισσότερα game nights! Είστε υπέροχοι και σας αξίζει! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme? για να παίξετε. Ανταγωνιστείτε με τους φίλους για να δημιουργήσετε τα πιο αστεία memes! Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις λεζάντες που έχετε στα χέρια σας, κάνοντας τον πιο αστείο συνδυασμό με τη φωτογραφία που παίζεται σε κάθε γύρο. Ο κριτής θα αποφασίσει ποιο είναι το πιο αστείο MEME, γι' αυτό επίλεξε λεζάντα που να ταιριάζει στο χιούμορ του για να κερδίσεις τη φωτογραφία! Ο παίκτης με τις περισσότερες φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού, είναι ο memeloard της παρέας! Αριθμός Παικτών: 3-20+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30-90 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 90 caption cards (λεζάντες) 25 photo card (φωτογραφίες) 16 κάρτες *Το παιχνίδι περιλαμβάνει caption cards και photo cards για προσθήκη στη βασική έκδοση What Do You Meme? Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24200
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
  Προσοχή! Μην κατουρηθείτε πάνω σας. Δεν περιλαμβάνεται καθαρό παντελόνι. Το απόλυτο παιχνίδι για να περάσεις όμορφα το βράδυ σου, τα γενέθλιά σου ή ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο! Ένα εύκολο, γρήγορο, άκρως προκλητικό παιχνίδι! Αν σιχαίνεσαι να διαβάζεις κανόνες, είναι φτιαγμένο για σένα! Το αφεντικό ρωτά με μία μαύρη κάρτα και οι υπόλοιποι απαντούν με την πιο αστεία λευκή τους κάρτα. Το Αφεντικό θα αποφασίσει (όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε!) ποια είναι η πιο αστεία απάντηση και ο παίκτης που την έδωσε κερδίζει τη μαύρη κάρτα. Ο παίκτης με τις περισσότερες μαύρες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζει! Φυσικά, εσείς αποφασίζετε πότε θα τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί και ποτέ! Μα γιατί το παιχνίδι λέγεται Talk to the Hand; 10 φανταστικές συνονόματες λευκές κάρτες περιέχονται στο σετ. Αν κρατάς μία τέτοια κάρτα και δεν βρίσκεις κάποια άλλη να ταιριάζει με την ερώτηση που παίζεται, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου! Παίξε αυτή την κάρτα και με τη γνωστή χειρονομία Talk to the Hand δείξε στους υπόλοιπους πόσο looosers είναι! Το μόνο που χρειάζεται είναι χιούμορ. Τόσο απλό! Αριθμός Παικτών: 3+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 20-60 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 85 μαύρες κάρτες 415 λευκές κάρτες Φυλλάδιο οδηγιών
  as games
  Κωδ.: 1040-23207
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
  Ας το παραδεχτούμε, σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, σωστά; Γι' αυτό κι εμείς τις συγκεντρώσαμε σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι γεμάτο από άθλιες, θλιβερές, απίστευτες καταστάσεις! Ταξινόμησέ τις κάρτες ανάλογα με το πόσο θλιβερές είναι οι καταστάσεις που διαβάζεις. Ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να δεις τον πατέρα σου γυμνό; Κάθε ατυχής κατάσταση βαθμολογείται από το 0 έως το 100, χρησιμοποιώντας τον Δείκτη μιζέριας. Δε χρειάζεται να μαντέψεις ακριβώς τον σωστό δείκτη, αρκεί να ταξινομήσεις την κάρτα σωστά σύμφωνα με αυτό τον δείκτη. Αν έχεις δίκιο, κρατάς την κάρτα! Συγκέντρωσε 10 κάρτες στο μονοπάτι του πόνου σου και κέρδισε! Ιδανικό αν θέλετε να κάνετε τους φίλους σας να κλάψουν από τα γέλια! Το παιχνίδι περιλαμβάνει κάρτες με απίστευτα θλιβερές καταστάσεις. Οι κάρτες περιλαμβάνουν την περιγραφή της κατάστασης, την απεικόνιση της κατάστασης και τον δείκτη μιζέριας της κατάστασης. Αριθμός Παικτών: 2+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 20-60 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 200 SHIT HAPPENS κάρτες Φυλλάδιο οδηγιών Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-23201
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
  Θα πεις την αλήθεια; Όλη την αλήθεια; Θέλεις ο κόσμος να μάθει την ιστορία σου; Τότε ετοιμάσου να την αποκαλύψεις. Προσοχή: όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στα Fake News, συμπληρώνοντας το δικό τους κομμάτι στην ιστορία σου (με μία κάρτα), αλλά ΕΣΥ είσαι αυτός/ή που θα παρουσιάσει τις ειδήσεις. Δυστυχώς κάποια πληροφορία είναι εντελώς άσχετη με την ιστορία σου. Αποφάσισε ποια και αφαίρεσέ τη. Ο παίκτης που σου έδωσε αυτή την πληροφορία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει ο Βασιλιάς των losers! Πες τα καλύτερα Fake News και κέρδισε τον σεβασμό των υπολοίπων! Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν νικητές. Υπάρχουν μόνο Losers! Αριθμός Παικτών: 4+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18-99 Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 405 κάρτες με εικόνες ή κείμενα Φυλλάδιο οδηγιών Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-23208
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 16,99 €
  Shit Happens ακόμα και στο κρεβάτι! Πρόκειται να διαβάσεις κάποιες πραγματικά θλιβερές καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις ανάλογα με το πόσο άσχημες είναι. Ένα πολύ στενό εσώρουχο είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να ανακαλύπτεις μούχλα σε δονητή που μόλις χρησιμοποίησες; Μήπως είναι απλά χειρότερο από μία τεράστια πιπιλιά στον λαιμό; Ταξινόμησε την κάρτα που διαβάζεις, και αν ο δείκτης μιζέριας μας συμφωνεί μαζί σου, κράτησέ τη. Ταξινόμησε σωστά 10 κάρτες, ολοκλήρωσε το μονοπάτι του πόνου σου και απέδειξε πως είσαι ο πιο fun και cool της παρέας! Περιλαμβάνει κάρτες με απίστευτα θλιβερές καταστάσεις. Οι κάρτες περιλαμβάνουν την περιγραφή της κατάστασης, την απεικόνιση της κατάστασης και τον δείκτη μιζέριας της κατάστασης. Αριθμός Παικτών: 2+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 20-60 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 200 SHIT HAPPENS κάρτες Φυλλάδιο οδηγιών *Το παιχνίδι παίζεται μόνο του ή και σε συνδυασμό με τη βασική έκδοση SHIT HAPPENS για ακόμη περισσότερη διασκέδαση Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-24201
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 15,99 €
  Πες το, μην ντρέπεσαι. Φαίνεται εύκολο να αναφέρεις 3 χρήσεις της γλώσσα σου, σωστά; Μπορείς όμως να το κάνεις γρήγορα και χωρίς να μπερδευτείς; Όλοι περιμένουν να τους πεις τι μπορείς να κάνεις με τη γλώσσα σου. Έχεις μόνο 5 δευτερόλεπτα για να δώσεις 3 απαντήσεις. Σίγουρα γνωρίζετε το παιχνίδι 5 Seconds! Ξέρατε όμως ότι κυκλοφορεί και σε μία έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για, μεγάλους; Σκεφτείτε γρήγορα, Πείτε τα 3 πρώτα στοιχεία της κατηγορία που σας έρχονται στο μυαλό πριν τελειώσει ο χρόνος Απαντήστε αυθόρμητα, πάνω στη βιασύνη σας, ποιος ξέρει τι θα πείτε Διασκεδάστε, καθώς οι μπίλιες τρέχουν στο χρονόμετρο, θα κλάψετε από τα γέλια με τις απαντήσεις που δίνονται Αριθμός Παικτών: 3+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 18+ Χρονών Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 20 λεπτά Το παιχνίδι περιλαμβάνει 150 κάρτες με 300 ερωτήσεις 1 χρονόμετρο σπιράλ Φυλλάδιο οδηγιών Το προϊόν διαθέτει περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες.
  as games
  Κωδ.: 1040-23204
  Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
  ανά σελίδα
  Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
  και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!