Η σειρά τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων EXOST, της εταιρείας Silverlit, ενός brand με συνεχώς ανοδική πορεία και δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 54 χώρες ανά τον κόσμο, αποτελεί το κορυφαίο brand στα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα. Η διατήρηση της καινοτομίας και της εξέλιξης θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμή της ώστε να προσφέρει στα παιδιά οδηγική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα.

Έξυπνα σχεδιασμένο assortment: Ολοκληρωμένη σειρά που προσφέρει προϊόντα όχι μόνο σε διαφορετικά και ανταγωνιστικά εύρη τιμών, αλλά και με καινοτόμες λειτουργίες και δυνατό πλάνο marketing προκειμένου να καλύψει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών: Αν και το brand απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+, τον δυναμικό και μοντέρνο σχεδιασμό των προϊόντων και των συσκευασιών τα καθιστά ελκυστικά ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Υψηλή ποιότητα: Η Exost αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand στη χώρα μας, βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών και έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα και παικτική αξία.

Έχεις αγοράσει ξανά

Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!