Εξυπνούλης Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Montessori Τα Σχήματα Για 3+ Χρονών

Κωδικός Προϊόντος:
1024-63239
Εξυπνούλης
Τα Σχήματα είναι ένα σετ υλικών εμπνευσμένο από τη μέθοδο Montessori που χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του παιδιού για να το μυήσει στη γεωμετρία. Το παιδί "ράβει" το περίγραμμα των σχημάτων περνώντας τα κορδόνια μέσα από τις οπές, μαθαίνοντας έτσι για τα πρώτα του γεωμετρικά σχήματα μέσω της εξάσκησης των χειρονακτικών δεξιοτήτων. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: - Γλωσσικές δεξιότητες: εμπλουτισμός του λεξιλογίου με συγκεκριμένους όρους γεωμετρίας. - Κινητικές δεξιότητες: εκμάθηση της γεωμετρίας μέσω των αισθήσεων (αποτύπωση μέσω αφής), συντονισμός ματιού - χεριού. - Κοινωνικό-συναισθηματικές δεξιότητες: Ανάπτυξη αυτονομίας. Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: - Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. - Απτική εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. - Προσήλωση στην πραγματικότητα: Όλα τα θέματα των παιχνιδιών μας είναι εμπνευσμένα από τον πραγματικό κόσμο, που είναι πιο συναρπαστικός από τα παραμύθια ή τις φανταστικές ιστορίες. - Απομόνωση των χαρακτηριστικών: Τα παιχνίδια μας παρουσιάζουν ένα χαρακτηριστικό τη φορά, με τη βοήθεια ρεαλιστικών εικονογραφήσεων σε ουδέτερο φόντο για να μην προκαλείται σύγχυση στα παιδιά με τα πάρα πολλά ερεθίσματα. Το κουτί περιέχει: - 10 χαρτόνια σε διάφορα σχήματα και οπές - 4 κορδόνια - 3 χοντρές κορδέλες - 3 λεπτές κορδέλες - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
3+ Ηλικία
Montessori Σειρά
Προτεινόμενη τιμή λιανικής
14,99 €
*Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι ενδεικτικές και ο πελάτης/ λιανοπωλητής δεν υποχρεούται σε συμμόρφωση προς αυτές.

Τα Σχήματα είναι ένα σετ υλικών εμπνευσμένο από τη μέθοδο Montessori που χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του παιδιού για να το μυήσει στη γεωμετρία. Το παιδί "ράβει" το περίγραμμα των σχημάτων περνώντας τα κορδόνια μέσα από τις οπές, μαθαίνοντας έτσι για τα πρώτα του γεωμετρικά σχήματα μέσω της εξάσκησης των χειρονακτικών δεξιοτήτων. 


Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: 

 • Γλωσσικές δεξιότητες: εμπλουτισμός του λεξιλογίου με συγκεκριμένους όρους γεωμετρίας. 
 • Κινητικές δεξιότητες: εκμάθηση της γεωμετρίας μέσω των αισθήσεων (αποτύπωση μέσω αφής), συντονισμός ματιού - χεριού. 
 • Κοινωνικό-συναισθηματικές δεξιότητες: Ανάπτυξη αυτονομίας. 


Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: 

 • Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. 
 • Απτική εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. 
 • Προσήλωση στην πραγματικότητα: Όλα τα θέματα των παιχνιδιών μας είναι εμπνευσμένα από τον πραγματικό κόσμο, που είναι πιο συναρπαστικός από τα παραμύθια ή τις φανταστικές ιστορίες. 
 • Απομόνωση των χαρακτηριστικών: Τα παιχνίδια μας παρουσιάζουν ένα χαρακτηριστικό τη φορά, με τη βοήθεια ρεαλιστικών εικονογραφήσεων σε ουδέτερο φόντο για να μην προκαλείται σύγχυση στα παιδιά με τα πάρα πολλά ερεθίσματα. 


Το κουτί περιέχει

 • 10 χαρτόνια σε διάφορα σχήματα και οπές 
 • 4 κορδόνια 
 • 3 χοντρές κορδέλες 
 • 3 λεπτές κορδέλες 
 • Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι


Κατασκευάζεται στην Ιταλία. 


Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Χαρακτηριστικά
Brand Εξυπνούλης
Ηλικία 3+
Φύλο Unisex
Επιμορφωτικά Οφέλη/ Δεξιότητες Γλώσσα, Κινητικές Ικανότητες, Λεπτοί Χειρισμοί Κινήσεων, Χειρονακτικές Ικανότητες
Χώρα Παραγωγής Ιταλία
Καθαρό Βάρος 1 Κιλά
Διαστάσεις Μήκος 29.2 Εκατοστά, Πλάτος 5.5 Εκατοστά, Ύψος 25.5 Εκατοστά
Δεξιότητες Παιχνιδιών Γνώσεων και Μάθησης Αισθητηριακή ανάπτυξη, Αυτονομία, Κινητικές ικανότητες, Κοινωνικότητα, Συναισθηματική ανάπτυξη
Σειρά Παιχνιδιών Γνώσεων και Μάθησης Montessori
Αναφορά προβλήματος
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!