Εξυπνούλης Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Οι Φίλοι Μας Τα Ζώα Για 2-4 Χρονών

Κωδικός Προϊόντος:
1024-63262
Εξυπνούλης
Ένα διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες καρτέλες/ παζλ αυξανόμενης δυσκολίας με διάφορα ζωάκια. Συναρμολογώντας τις εικόνες των ζώων και με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των παζλ, το παιδί μπορεί να αναπτύξει και να εξασκήσει την παρατηρητικότητα όπως και τις κινητικές και λογικές του δεξιότητες. Οι μεγάλες και ανθεκτικές καρτέλες προσφέρονται για ασφαλές παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Oπτική αντίληψη - Aπτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Eκμάθηση σχημάτων - Eκμάθηση χρωμάτων - Eκμάθηση φύσης - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
2+ Ηλικία
Classic Σειρά
Προτεινόμενη τιμή λιανικής
5,99 €
*Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι ενδεικτικές και ο πελάτης/ λιανοπωλητής δεν υποχρεούται σε συμμόρφωση προς αυτές.

Ένα διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες καρτέλες/ παζλ αυξανόμενης δυσκολίας με διάφορα ζωάκια. Συναρμολογώντας τις εικόνες των ζώων και με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των παζλ, το παιδί μπορεί να αναπτύξει και να εξασκήσει την παρατηρητικότητα όπως και τις κινητικές και λογικές του δεξιότητες. Οι μεγάλες και ανθεκτικές καρτέλες προσφέρονται για ασφαλές παιχνίδι.

Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει:

 • Αισθητηριακή ανάπτυξη
 • Oπτική αντίληψη
 • Aπτική αντίληψη
 • Ψυχοκινητική ανάπτυξη
 • Συντονισμός ματιού - χεριού
 • Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου
 • Eκμάθηση σχημάτων
 • Eκμάθηση χρωμάτων
 • Eκμάθηση φύσης
 • Συναισθηματική ανάπτυξη
 • Τρυφερότητα
 • Φαντασία

Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Χαρακτηριστικά
Brand Εξυπνούλης
Ηλικία 2+
Φύλο Unisex
Χώρα Παραγωγής Ιταλία
Καθαρό Βάρος 1 Κιλά
Διαστάσεις Μήκος 20.5 Εκατοστά, Πλάτος 4 Εκατοστά, Ύψος 27.7 Εκατοστά
Δεξιότητες Παιχνιδιών Γνώσεων και Μάθησης Αισθητηριακή ανάπτυξη, Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου, Συναισθηματική ανάπτυξη, Ψυχοκινητική ανάπτυξη
Σειρά Παιχνιδιών Γνώσεων και Μάθησης Classic
Αναφορά προβλήματος
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!