Τα καλύτερα Χριστούγεννα ενός παιδιού

Στην AS COMPANY έχουμε παιχνίδια για κάθε ηλικία. Έχουμε παιχνίδια που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς του, να παίξει μόνο του και να εξελίξει τη δημιουργικότητά του, να παίξει με παρέα και να μάθει πώς συμπεριφερόμαστε σε ομάδα. Όμως... τα παιχνίδια μας γίνονται ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο όμορφα όταν ο μπαμπάς και η μαμά κάθονται οκλαδόν δίπλα στο παιδί και παίζουν μαζί του! 

Όταν θα δώσετε με όλη σας την αγάπη το παιχνίδι του, να δώσετε και χρόνο. Μπορεί να του πάρετε επιτραπέζιο και όταν θα παίξετε μαζί του να ανακαλύψει την επιβράβευση αλλά και την ήττα, γιατί και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα ανακαλύψετε τις αντιδράσεις του και μαζί του θα γίνετε κι εσείς παιδί ξανά. Άλλωστε, έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά με παιχνίδια, γιατί τα παιχνίδια θα κάνουν τα παιδιά μας κοινωνικά και θα ενθαρρύνουν τις σχέσεις τους. 

Όσο περισσότερα ανακαλύπτουν οι επιστήμονες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, τόσο καλύτερα κατανοούμε την ανάγκη για παιχνίδια που βασίζονται στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Κανένα video game ή εφαρμογή δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις σχέσεις που σχηματίζονται από τα απλά παιχνίδια, από παιχνίδια που σχεδιάζονται από ανθρώπους που αγαπούν τα παιδιά και προσπαθούν να τους δίνουν το καλύτερο. 

Άλλωστε και  οι παιδίατροι προτείνουν μια λίστα δώρων που προωθούν το αναπτυξιακό παιχνίδι, όπως: οι κούκλες και οι φιγούρες δράσης, τα παιχνίδια μίμησης όπως μαγείρεμα, τα αυτοκίνητα, τα τουβλάκια, τα παζλ, τα τρενάκια, τα υλικά για χειροτεχνίες, τα παιχνίδια με κάρτες, τα επιτραπέζια, τα παιχνίδια με γράμματα, τα τρίκυκλα, τις μπάλες και τα παιχνίδια που χρειάζεται το παιδί να σπρώξει ή να τραβήξει.

Αυτά τα Χριστούγεννα στη λίστα δώρων βάλτε και χρόνο!!! Χρόνο που θα κάνετε δώρο στα παιδιά σας.