Βaby Clementoni

Η Βaby Clementoni διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για το πρώτο στάδιο της βρεφικής & νηπιακής ηλικίας του παιδιού σας. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη διασκεδαστική σειρά παιχνιδιών που θα συνοδεύει τα παιδιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης τους. Παιχνίδια διαδραστικά με ιταλικό σχεδιασμό και ποιότητα που προάγουν την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη. Το παιδί μαθαίνει τα πρώτα γράμματα και νούμερα, τα σχήματα και τα χρώματα αλλά και να αναγνωρίζει διαφορετικούς ήχους.

Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni δημιουργούν δυνατές σχέσεις καθώς βοηθούν τους γονείς να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν με το μωρό τους διασκεδάζοντας ταυτόχρονα πολύ.
Από τους 3 μήνες και πάνω, μπορούν να τα συντροφεύουν κάθε ώρα και στιγμή, στη βόλτα, στο δωμάτιό τους ή στο κρεβάτι τους, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για παιχνίδι που δεν το περιορίζει στις κινήσεις του.
Μπορεί το παιχνίδι να είναι απλώς ένα αντικείμενο, όμως, η χαρά, η ψυχαγωγία, η συντροφιά, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας που μπορεί να προσφέρει σε ένα παιδί, είναι ανεκτίμητα.

Μάθε περισσότερα

Δείτε περισσότερα Baby Clementoni

Δες όλα τα προϊόντα

Shop online

Αγοράσε online τα προϊόντα Baby Clementoni

Πρόσφατα Προϊόντα

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

ascompany

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!