Επιστήμη & παιχνίδι

Τα Μαθαίνω & Δημιουργώ είναι μια σειρά παιχνιδιών που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τις επιστήμες και τα βοηθάει να αναπτύξουν δεξιότητες σχετικές με τις αρχές των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, δηλαδή το STEM. Ο όρος STEM είναι ακρωνύμιο για αυτά τα πεδία: Science, Technology, Engineering και Mathematics. Η σειρά κατέχει κορυφαία θέση στα επιστημονικά παιχνίδια, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό και αναλυτικές οδηγίες για ασφαλή πειράματα και εντυπωσιακές κατασκευές. Είναι μια καινοτόμος σειρά για να ανακαλύψουν τα παιδιά τη φυσική, τη χημεία, τη μηχανική, τη ρομποτική, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς και άλλα πολλά φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω & Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά όλων των Επιστημών!

Τα Μαθαίνω & Δημιουργώ μια σειρά επιστημονικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών που συνοδεύουν εδώ και χρόνια τα παιδιά στο ταξίδι της γνώσης.


Αποτελείται από μια ευρεία γκάμα δημιουργικών παιχνιδιών μελετημένα από ειδικούς και ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.


Το φάσμα της θεματολογίας που καλύπτει η σειρά είναι μεγάλο και έτσι είναι σε θέση να ικανοποιεί τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των μικρών μας εξερευνητών.


Μάθε περισσότερα

Δείτε περισσότερα Μαθαίνω & Δημιουργώ

Δες όλα τα προϊόντα

Shop online

Αγοράσε online τα προϊόντα Baby Clementoni

Πρόσφατα Προϊόντα

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

ascompany

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!