Ο φίλος των παιδιών που μεγαλώνει μαζί τους

Ο Εξυπνούλης, ο αγαπημένος φίλος των παιδιών, συντροφεύει εδώ και χρόνια όλα τα παιδιά σε ένα ατελείωτο και συναρπαστικό ταξίδι γνώσης. Παρέα με τον Εξυπνούλη ανακαλύπτουν τον κόσμο και αποκτούν δεξιότητες, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Αναπτύσσουν μεταξύ άλλων την παρατηρητικότητα, τη λογική, τη μνήμη, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη φαντασία. Τα παιχνίδια της σειράς, έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Μπορείτε να διαλέξετε το πιο ταιριαστό παιχνίδι για το παιδί σας, μέσα από μια μεγάλη συλλογή που καλύπτει πολλά και διαφορετικά θέματα κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και πάνω.


Μεγαλώνουμε παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη παρέα με τον Εξυπνούλη! Δεν υπάρχουν μόνο έννοιες, αριθμοί και γράμματα, αλλά και συναισθήματα, όπως στοργή, αγάπη, χαρά. Με τη συναισθηματική μάθηση τα παιδιά εκπαιδεύονται στην έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων τους. Τα παιχνίδια συναισθηματικής νοημοσύνης επιτρέπουν στο παιδί να  μάθει μέσα από αυτό και να βιώσει τα συναισθήματά του. Έτσι, η μάθηση μετατρέπεται σε διασκέδαση και παιχνίδι.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, αποκτούν νέες γνώσεις, κάνουν νέους φίλους και παίζουν μαζί τους κάνοντας την εκπαίδευση παιχνιδάκι.


Η σειρά αποτελείται από μια μεγάλη συλλογή με πολλά και διαφορετικά θέματα ενώ απευθύνεται ιδανικά σε ηλικίες από 2 ετών και πάνω.


Τα παιχνίδια της σειράς, έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία.


Ο Εξυπνούλης θα κάνει τη σχολική χρονιά έξυπνη!
Τυπώστε σήμερα το πρόγραμμα με ένα click.

Με τον Εξυπνούλη το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ!
Τυπώστε τις χρωμοσελίδες με ένα click.

Μάθε περισσότερα

Δείτε περισσότερα Εξυπνούλης

Δες όλα τα προϊόντα

Shop online

Αγοράσε online τα προϊόντα Baby Clementoni

Πρόσφατα Προϊόντα

message-smile

Θέλεις βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει για οτιδήποτε χρειαστείτε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

ascompany

Newsletter

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο newsletter της AS και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές

Ακολούθησέ μας!