Silverlit

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Silverlit

Προϊόντα 1-24 από 26

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. -Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο:Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. - Χρώματα : Λευκό, Μαύρο - Μπαταρίες Ρομπότ : 4 x AA (δεν περιλαμβάνονται) - Μπαταρίες Χειριστηρίου : 3 x AAA (δεν περιλαμβάνονται) - Ηλικία : 5+
silverlit
Κωδ.: 7530-88097
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Blast One! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ που εκτοξεύει! Ετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση και ενθουσιασμό με το ROBO BLAST ONE! Τηλεκατευθυνόμενο, με εργονομικό μέγεθος. Ισχυρή μηχανική εκτόξευση με το πάτημα ενός κουμπιού στον βραχίονα. - Περιλαμβάνονται 3 βέλη στη συσκευασία - Διατίθεται σε 2 Χρώματα: Μαύρο ή Λευκό - Διαθέτει τηλεχειριστήριο με έλεγχο 4 κατευθύνσεων Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88589
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 24,99 €
Το Dino Heads Up, είναι ένας διαδραστικός δεινόσαυρος που πηγαίνει μπρος/πίσω με ένα μόλις άγγιγμα! Πίεσε το κεφάλι του προς τα κάτω, θα βρυχηθεί και θα πάει μπροστά! Ανασήκωσέ το, θα βρυχηθεί και θα πάει πίσω! - Διαθέσιμο σε 2 στυλ, Τ-Ρεξ και Στεγόσαυρο - Ζωηροί Ήχοι και LED Μάτια - Μπαταρίες : 2 x AAA ( δεν περιλαμβάνονται) Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88592
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
To Sonic Evo είναι κατασκευασμένο από αφρώδη υλικά EPP, που το καθιστούν πιο ισχυρό, άκαμπτο και ανθεκτικό. Είναι δικάναλο εξοπλισμένο με έλεγχο 2,4Ghz. Μπορεί να ελέγξει, με ακρίβεια, την ταχύτητα μέσω της εκπληκτικής σταθερότητας πτήσης αλλά και την λειτουργία πτήσης σε χαμηλή ταχύτητα. Μορφές πτήσης: - Απογείωση με το χέρι - Κάθοδος και προσγείωση σε σημείο - Κυκλική πορεία - Πτήση με ανεμόπτερο / gliding Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-85741
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Το Robo Blast είναι το απόλυτο προγραμματιζόμενο ρομπότ με μοναδική γροθιά εκτόξευσης! Ρομπότ 34 εκατοστών με πολλαπλές λειτουργίες: - Λειτουργία εκτόξευσης: Μεμονωμένη ή Συνεχόμενη Εκτόξευση Πάρτε τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας βάλτε το να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και να εκτοξεύει τα βελάκια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Single Blast για ακριβή βολή ή Continuous Blast για να εξαπολύσετε έναν καταιγισμό γρήγορων βολών στους στόχους σας. - 3 εκρήξεις ανά επαναφόρτωση: Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος διακοπής. Το ROBO BLAST διαθέτει χωρητικότητα για 3 Blasts ανά εκτόξευση, εξασφαλίζοντας μέγιστη δράση με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, θα λάβετε 6 βελάκια για να ξεκινήσετε τις επικές ρομποτικές σας περιπέτειες! - Λειτουργία χορού: Παρακολουθήστε το ROBO BLAST να επιδεικνύει τις χορευτικές κινήσεις του! Αυτό το ευέλικτο ρομπότ μπορεί να χορέψει, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία και γέλιο για όλη την οικογένεια. - Μάτια LED & ηχητικά SFX: Ζωντανεύουν το ROBO BLAST. Παρακολουθήστε τα μάτια του Robo Blast να ανάβουν και ακούστε τα συναρπαστικά ηχητικά εφέ καθώς συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση. - Προγραμματιζόμενο: Με δυνατότητα εγγραφής έως και 20 βημάτων προγραμματισμού, μπορείτε να προ-προγραμματίσετε το ρομπότ να περπατάει προς διάφορες κατευθύνσεις και να εκτοξεύει ακόμη και τα βελάκια του κατόπιν εντολής. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88061
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Air Mamba, ελικόπτερο Easy Control 2 καναλιών ειδικό για αρχάριους. Με εξαιρετικά ευρύ έλεγχο υπερύθρων και ακριβή έλεγχο ταχύτητας επιτρέπει εξαιρετική σταθερότητα πτήσης. Εξοπλισμένο με φως LED. Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84753
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 21,99 €
Το Flybotic Bi-Wing Evo είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο για παιδιά από τη Silverlit. Το σώμα του αεροπλάνου αποτελείται από μαλακό και ανθεκτικό αφρώδες υλικό. Είναι ήδη συναρμολογημένο και έτοιμο να πετάξει χωρίς χαλαρά εξαρτήματα. Αν ψάχνετε για ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο για αρχάριους, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει διπλό σχέδιο πτερυγίων με διπλούς στρόβιλους για επιπλέον σταθερότητα stealth κατά την πτήση. Το να παίζεις με τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια είναι τόσο διασκεδαστικό και το να πετάς ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο ψηλά στον ουρανό είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Το Flybotic Bi-Wing Evo έχει χρόνο πτήσης περίπου 5 λεπτά και χρειάζονται 40 λεπτά για τη φόρτιση των μπαταριών. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια περίπου 60 μέτρων, οπότε προχωρήστε και πετάξτε ψηλά και κάντε πραγματικές στροφές Maverick. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά - Ραδιοελεγχόμενο αεροπλάνο 2 καναλιών - 2,4 GHz - Ελαφρύ και μαλακό υλικό - Δίδυμοι στρόβιλοι - Απήχηση: περίπου 60 μέτρα - Χρόνος πτήσης: περίπου 5 λεπτά - Χρόνος φόρτισης: περίπου 40 λεπτά - Ενσωματωμένη μπαταρία - Περιλαμβάνεται καλώδιο USB για φόρτιση Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-85739
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 36,99 €
Δικάναλο ελικόπτερο Air Stork με πλήρη και εύκολο έλεγχο για τους νέους πιλότους! Με την τεχνολογία που διαθέτει μπορεί να ανεβαίνει αργά και σταθερά προς τα πάνω! Ζήσε και συ την εμπειρία! Η συσκευασία περιλαμβάνει - 1 Ελικόπτερο - Καλώδιο φόρτισης USB - Εγχειρίδιο οδηγιών Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84782
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Ηλεκτρονικό Ρομπότ Ruffy. Ρεαλιστικά ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο αφής. Με ένα άγγιγμα στο κεφάλι κάνει διαφορετικές κινήσεις και με ένα άγγιγμα στο κάτω μέρος κάνει αστείες πόζες. Ο Ruffy είναι ένα σκυλάκι που κάνει ρεαλιστικούς ήχους γαβγίσματος. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88567
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Robo Kombat Mega! Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά! Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, για την πραγματική μάχη. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88068
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 44,99 €
Robo DR7! Τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ με 7 λειτουργίες. Λέει ιστορίες, οι κινήσεις του προγραμματίζονται, έχει πλήρη έλεγχο λειτουργίας, μιλάει, κάνει quiz, χορεύει και παίζει μουσική. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ Robo DR7 και ένα έξυπνο χειριστήριο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand. Όλες οι λειτουργίες και εντολές είναι στα ελληνικά!
silverlit
Κωδ.: 7530-88046
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Bumper Phoenix, Το Sci-fi drone από τη Silverlit, είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά και είναι ένα πλήρως λειτουργικό drone εξοπλισμένο με έλεγχο 3 καναλιών 2.4G. Διαθέτει bumper ring για επιπλέον προστασία. Παρέχει εξαιρετική σταθερότητα πτήσης και είναι εύκολο στη χρήση. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: - Εξαιρετικά ελαφρύ υλικό - Bumper ring για επιπλέον προστασία - Drone 3 καναλιών 2.4G ελέγχου πλήρους λειτουργίας - Ακριβής έλεγχος ταχύτητας και εξαιρετική σταθερότητα πτήσης - Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους - Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέσω USB - Διαθέσιμο σε 2 χρώματα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84814
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 54,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Air Python για πτήσεις προς κάθε κατεύθυνση! Ένα μοναδικό, υψηλής τεχνολογίας, δικάναλο ελικόπτερο με μοντέρνο σχεδιασμό και απίστευτες επιδόσεις. Το ιδανικό ελικόπτερο για να ανακαλύψεις τον κόσμο των ιπτάμενων παιχνιδιών χάρη στον έλεγχο ταχύτητας και σταθερότητας. Πιλόταρε το Air Python με ευκολία χάρη στο εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χειριστήριό του και στους ενσωματωμένους σταθεροποιητές πτήσης. Ιδανικό και για αρχάριους που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα εύχρηστο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο. Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά: Έλεγχος λειτουργίας Ακριβής έλεγχος ταχύτητας Εξαιρετική σταθερότητα πτήσης Τεχνολογία υπέρυθρων Δικάναλο χειριστήριο με πολλαπλές λειτουργίες Λειτουργία Πάνω, Κάτω, Δεξιά, Αριστερά 2 Κανάλια ελέγχου Χρήση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ελικοπτέρου Σε κόκκινο χρώμα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84787
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Air Wheelz είναι το πρώτο ελικόπτερο για οδήγηση στο έδαφος και πτήση στον αέρα! Με το δικάναλο ελικόπτερο Air Wheelz θα ζήσεις την απόλυτη οδηγική εμπειρία και διασκέδαση χάρη στο ειδικό σύστημα πέδησης και το προεπιλεγμένο διζωνικό σύστημα. Ανθεκτικό στα χτυπήματα και στις πτώσεις. Ιδανικό και για αρχάριους που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα εύχρηστο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο. Οδήγησε στο έδαφος και πέτα στον αέρα! Λειτουργίες & Χαρακτηριστικά - Λειτουργία πτήσης - Λειτουργία εδάφους - Έλεγχος λειτουργίας - Ακριβής έλεγχος ταχύτητας - Τεχνολογία υπέρυθρων - Εξαιρετική σταθερότητα πτήσης - Δικάναλο χειριστήριο με πολλαπλές λειτουργίες - Λειτουργία Πάνω, Κάτω, Δεξιά, Αριστερά - 2 Κανάλια ελέγχου - Χρήση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο - Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ελικοπτέρου - Μπλε χρώμα Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84778
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 27,99 €
Το Sky Cheetah θα σε εντυπωσιάσει με τις λειτουργίες του και την εμφάνιση του! Χρησιμοποιεί ειδικό Co-Axial σύστημα και 3 κανάλια. Έλεγχο υψηλής ακρίβειας και σταθερότητα πτήσης μέσω της γυροσκοπικής τεχνολογίας. Τα Flybotic, τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα της εταιρίας Silverlit, αποτελούν ένα brand με αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν πολλές επιλογές μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, υλικών αλλά κι επιπέδων δυσκολίας, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών διαφορετικών ηλικιών. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μέσα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.
silverlit
Κωδ.: 7530-84718
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 36,99 €
Ηλεκτρονικό ρομπότ με περισσότερα από έξι χαρακτηριστικά, διαθέσιμο σε δύο σχέδια και έξι χρώματα. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής φωνής και διάφορων κινήσεων χάρη στους αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει εφαρμογή για το κινητό, αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα ρομπότ της σειράς και διαθέτει φωτιζόμενο πρόσωπο. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88529
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Robo Dackel Jr. το διαδραστικό ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο με την κίνηση του χεριού αλλά και αισθητήρα αφής! Κούνησε το χέρι σου κοντά στο Robo Dackel Jr. δεξιά ή αριστερά και θα γυρίσει προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Το σώμα του ρομπότ μακραίνει φτάνοντας έως και τα 26 εκ. Έρχεται με ένα Έξυπνο Μπαλάκι, μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι σου και το Robo Dackel Jr. θα σε ακολουθεί όπου και αν πας. Πέτα το Έξυπνο Μπαλάκι στο έδαφος και το ρομπότ θα το ακολουθήσει και θα σου το φέρει πίσω! Χάιδεψε το και δες πως αντιδράει! Προχώρα και θα σε ακολουθήσει. Γαβγίζει και περπατάει σαν αληθινό κουταβάκι με LED φωτιζόμενα μάτια και αληθινά ηχητικά εφέ! Είναι απίθανο σαν αληθινό σκυλάκι! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Έξυπνο μπαλάκι-Το κρατάς και το Robo Dackel Jr σε ακολουθάει παντού - Λειτουργία με την κίνηση του χεριού - Λειτουργία με αισθητήρα αφής - Σώμα που μακραίνει έως και 70% - LED φωτιζόμενα μάτια - Αληθινά ηχητικά εφέ Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 1 Robo Dackel Jr. - 1 έξυπνο μπαλάκι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88578
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 34,99 €
Το Robo Heads Up? είναι ένα ηλεκτρονικό διαδραστικό ρομπότ που φεύγει και έρχεται με ένα άγγιγμα! Πίεσε το κεφάλι του προς τα κάτω, θα γαβγίσει και θα πάει μπροστά! Πίεσε το κεφάλι του προς τα πάνω, θα γαβγίσει και θα πάει πίσω! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Διαδραστικό ρομποτικό ζωάκι με λειτουργία αφής - Λειτουργία κίνησης προς τα εμπρός με πίεση του κεφαλιού προς τα κάτω - Λειτουργία κίνησης προς τα πίσω με πίεση του κεφαλιού προς τα πάνω - Λειτουργία γαβγίσματος με άγγιγμα του κεφαλιού - Ηχείο για αληθινά ηχητικά εφέ - LED μάτια - Διαθέσιμο σε 2 σχέδια - Χαριτωμένο κουταβάκι - Μαγικός μονόκερος Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88523
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ηλεκτρονικό ρομπότ Maze Breaker με έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης μονοπατιού! Ένα μοναδικό ρομπότ με περισσότερα από 8 χαρακτηριστικά που ενισχύει τη φαντασία των παιδιών. Βάλε το στο λαβύρινθο και θα βρει το δρόμο για να βγει! Μπορεί να ακολουθήσει μια μαύρη γραμμή, να βγει από το λαβύρινθο ή να παραμείνει σε ένα κλειστό πλαίσιο μαύρης γραμμής. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται χάρτης διαδρομών. Αντιδρά σε ήχους και έχει λειτουργία εγγραφής και αναπαραγωγής φωνής. Χορεύει με διαφορετικά ηχητικά εφέ και μελωδίες. Διαφορετικά Mazebreaker μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Λειτουργία ανίχνευσης μονοπατιού - Λειτουργία ακολούθησης - Λειτουργία εγγραφής - Λειτουργία αναπαραγωγής - Λειτουργία χορού - Ηχητικά εφέ και μελωδίες - LED μάτια - Λειτουργία πολλαπλών παικτών Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88044
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Robo Kombat! Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ μαχητές με τη δυνατή γροθιά! Προκάλεσε τους φίλους σου ή προπονήσου μόνος σου, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την πραγματική μάχη. Μείνε όρθιος μέχρι το τέλος και βγες νικητής! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία πρόκλησης (μάχη με Τεχνητή Νοημοσύνη) - Λειτουργία μάχης (παιχνίδι με φίλους) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 2 τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ - 2 χειριστήρια προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88052
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 39,99 €
Robo Kombat RC ρομπότ μάχης με LED μάτια, ηχητικά εφέ και τεχνολογία AI. Περιλαμβάνεται εκπαιδευτικό bot. 3 Συναρπαστικά επίπεδα παιχνιδιού - Versus mode - Challenge mode - Training Ένα πακέτο περιλαμβάνει - 2 robos - 2 πομπούς Είναι υπέρυθρα ελεγχόμενα Υπάρχουν 5 δράσεις - Εμπρός - Εμπρός αριστερά - Εμπρός δεξιά - 2 κινήσεις γροθιάς Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Αναβοσβήνουν τα μάτια τους - Κάθε φορά που χτυπούν, υπάρχει ένα ηχητικό εφέ διάτρησης - Μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση έως και 5 μέτρα περίπου Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88054
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Μίνι ηλεκτρονικό ρομπότ με χειριστήριο και φωτιζόμενα μάτια που κινείται σε 2 κατευθύνσεις. Διαθέσιμο σε 2 σχέδια. Σε διάφανη συσκευασία. Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88058
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Τηλεκατευθυνόμενο, προγραμματιζόμενο ρομπότ Robo Up με δυνατότητα να σηκώνει και να μετακινεί αντικείμενα! Περιλαμβάνονται 4 παιχνίδια. Ζήτησέ του να ισορροπήσει ή να καθίσει με το SmartControl. Χρησιμοποίησε το Flex-Tray? για να σηκώσεις και να μεταφέρεις το χάρτινο κιβώτιο. 2 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία δίσκου: Τοποθέτησε αντικείμενα επάνω του και δες το να τον χρησιμοποιεί και να ισορροπεί περπατώντας προς τα μπροστά - Λειτουργία γάτζου: Κρέμασε και τράβηξε αντικείμενα. Δες το να τα μεταφέρει 2 χαρτοκιβώτια περιλαμβάνονται Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - Προγραμματιζόμενο έως και 50 βήματα - Αμεσες λειτουργίες - Παιχνίδι ανύψωσης αντικειμένων - 2 τρόποι μεταφοράς με το Flex-Tray - Παιχνίδι μεταφοράς αντικειμένων - Κάθεται και ισορροπεί όρθιο με το SmartControl - Λειτουργία Ακολούθησε Με - Λειτουργία Ισορροπίας - LED μάτια με 3 χρώματα - Ζωντανά ηχητικά εφέ Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88050
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 49,99 €
Robo Kombat! Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ μαχητής με τη δυνατή γροθιά τώρα σε μοναδική συσκευασία προπόνησης! Προπονήσου μόνος σου με το σάκο προπόνησης για να είσαι έτοιμος για την πραγματική μάχη. Εξασκήσου με το Σάκο Προπόνησης και προετοιμάσου για την αληθινή μάχη! Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά - LED φωτιζόμενα μάτια - 5 κινήσεις - Ηχητικό εφέ πραγματικής γροθιάς - Δυνατή συνδυαστική γροθιά 3 τρόποι παιχνιδιού - Λειτουργία προπόνησης σε ειδικό σάκο προπόνησης - Λειτουργία πρόκλησης (χρειάζεται τουλάχιστον επιπλέον 1 Robo Kombat για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία) - Λειτουργία μάχης (χρειάζεται τουλάχιστον επιπλέον 1 Robo Kombat για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία) Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει - 1 τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ - 1 χειριστήριο - 1 σάκο προπόνησης - 1 βάση για το σάκο προπόνησης προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης Μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίκτες! Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
silverlit
Κωδ.: 7530-88053
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 26,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!