Εξυπνούλης

Προβολή ως
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εξυπνούλης

Προϊόντα 1-24 από 68

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Με απλό και διασκεδαστικό τρόπο το παιδί παρατηρεί, συγκρίνει και αντιπαραθέτει τα στοιχεία των καρτών παζλ. Διακρίνοντας ομοιότητες και διαφορές αναπτύσσονται οι λογικοί συνειρμοί καθώς και συντονισμός ματιού χεριού του παιδιού. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες - Εμπλουτισμός λεξιλογίου Γνωστικές δεξιότητες - Παρατήρηση - Μνήμη - Συλλογισμός Κινητικές δεξιότητες - Συντονισμός ματιού - χεριού - Χειρωνακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες - Χωρικός προσανατολισμός Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 12 κάρτες παζλ με 2 κομμάτια αντίθετων λέξεων και εικόνων Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Η σειρά καλύπτει μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63258
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Πόσες και ποιες είναι οι εποχές; πόσοι και ποιοι είναι οι μήνες του χρόνου; Ποια είναι τα φρούτα, οι δραστηριότητες που χαρακτηρίζουν κάθε μήνα; Ποιο μήνα είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καρναβάλι, οι σχολικές εξετάσεις; Οι μήνες και εποχές είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι γνώσης! Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν τα φρούτα, τις δραστηριότητες και τις ιδιαίτερες στιγμές που χαρακτηρίζουν κάθε μήνα και αντιλαμβάνονται τις διαφορές των 4 εποχών. Ποιο μήνα είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καρναβάλι και οι διακοπές; Το παιδί τα ανακαλύπτει όλα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Έννοια του χρόνου - Συσχετισμός δραστηριοτήτων με τις εποχές και τους μήνες - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση, κατηγοριοποίηση αντικειμένων και καταστάσεων - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση μηνών και εποχών του έτους - Αναγνώριση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε μήνα και εποχής - Ανάγνωση και Γραφή - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Ξένη Γλώσσα - Εκμάθηση της αγγλικής ονομασίας από τους μήνες και τις εποχές - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμός στους κανόνες του παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63256
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ο πιο απλός και διασκεδαστικός τρόπος να μάθουν τα παιδία γεωγραφία! Τα παιδία μαθαίνουν τις πρώτες έννοιες της γεωγραφίας παίζοντας και ενώνοντας τα κομμάτια του πάζλ. Την ίδια στιγμή, απομνημονεύουν τη γεωγραφική θέση της περιοχής. Με το Μαθαίνω την Ελλάδα, το παιδί συνδυάζει την ικανότητα χειρισμού και αυτήν της παρατηρητικότητας και της λογικής. Με το παιχνίδι του Εξυπνούλη Μαθαίνω την Ελλάδα τα παιδιά μαθαίνουν τις πρώτες έννοιες της γεωγραφίας παίζοντας και ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ. Ταυτόχρονα απομνημονεύουν τη γεωγραφική θέση κάθε περιοχής ενώ μαθαίνουν τα ονόματα των πόλεων και των νομών της Ελλάδας. Μέσα από την ενασχόλησή του, το παιδί ερευνώντας και συνδυάζοντας, αναπτύσσει την παρατηρητικότητα και τη λογική του σκέψη. Αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εκπαιδευτικό βοήθημα για όλα τα παιδιά! Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Ανάπτυξη λογικής και παρατηρητικότητας - Εξάσκηση μνήμης - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση πόλεων και νομών της Ελλάδας - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης - Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63260
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ηλεκτρονικός Παντογνώστης που μιλάει με 2 διαδραστικές πένες! Περιλαμβάνει 32 εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πάνω από 200 κουίζ γύρω από ποικίλα θέματα! Μέσα από το παιχνίδι, το παιδί θα συναντήσει χαριτωμένους χαρακτήρες, αγαπημένα ζώα και οικεία αντικείμενα και θα αρχίσει να αναγνωρίζει χρώματα, σχήματα, γράμματα και πολλά περισσότερα! Οι πένες βγάζουν ευχάριστα μηνύματα και ηχητικά εφέ όταν το παιδί διαλέγει τη σωστή απάντηση και το ενθαρρύνουν να προσπαθήσει ξανά σε περίπτωση λάθους. Οι δραστηριότητες χωρίζονται σε 3 επίπεδα, καλύπτουν συνήθη θέματα της προσχολικής εκπαίδευσης και είναι ανάλογες της ηλικίας του παιδιού και των διαφόρων σταδίων της γνωστικής ανάπτυξης. Ξεκινούν από την ηλικία των 3 στο Βασικό Επίπεδο και φτάνουν μέχρι την ηλικία των 6 στο Προχωρημένο Επίπεδο. Παίξτε με το παιδί σας και συνοδέψτε το σε ένα πολύχρωμο ταξίδι γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές ικανότητες μέσω της εξάσκησης των χεριών και της χρήσης των εργαλείων παιχνιδιού - Λογική και παρατηρητικότητα μέσω της αναγνώρισης, συσχέτισης και ταξινόμησης αντικειμένων με βάση ορισμένα κριτήρια - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου όπως τα ζώα, το περιβάλλον, ο κόσμος των ενηλίκων και τα εργαλεία - Ανάγνωση και γραφή μαθαίνοντας την αλφαβήτα και την κατανόηση κειμένων και εικόνων - Κατανόηση ποσοτήτων και αριθμών - Αυτονομία - Μνήμη - Δημιουργικότητα και φαντασία Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 16 κάρτες με 32 εκπαιδευτικές δραστηριότητες - 1 ηλεκτρονική μονάδα που μιλάει με 2 πένες - 1 εγχειρίδιο χρήσης Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1020-63392
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 19,99 €
Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Κλασικά Παραμύθια είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες που έχουν μεγάλο μέγεθος, ώστε να πιάνονται εύκολα, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Παίζοντας θα ανακαλύψει τις πιο όμορφες παραμυθένιες ιστορίες, εξασκώντας ταυτόχρονα τις κινητικές του ικανότητες και αναπτύσσοντας τη λογική και την παρατηρητικότητά του. Το παιδί πρέπει να συναρμολογήσει τις εικόνες των καρτών χρησιμοποιώντας τα κομμάτια παζλ του ίδιου σχήματος. Βοηθήστε το να σχηματίσει τα πρώτα του παζλ, έως ότου καταφέρει να τα συνδυάζει μόνο του. Με τη συμπλήρωση κάθε παζλ, το παιδί διασκεδάζει, μαθαίνει τα κλασικά παραμύθια, εξασκεί την παρατηρητικότητά του και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Ανάπτυξη λογικής και παρατηρητικότητας - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση σχημάτων - Εκμάθηση χρωμάτων - Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης - Δημιουργικότητα και φαντασία Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 4 μεγάλες κάρτες παζλ με παραμύθια - 8 κομμάτια παζλ με ήρωες και αντικείμενα Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63249
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια με διαδραστικό στυλό που μιλάει και φωτίζεται! Περιλαμβάνει πάνω από 500 ερωτήσεις και 60 εκπαιδευτικά θέματα. Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που απευθύνεται σε παιδιά 5 ετών και άνω. Μέσα από παιχνίδια/δραστηριότητες το παιδί θα έρθει σε επαφή με πλήθος θεμάτων τα οποία καλύπτουν πολλούς ενδιαφέροντες τομείς. Απαντώντας στις ερωτήσεις θα μάθει και θα κατανοήσει έννοιες όπως η ορθογραφία, οι αριθμοί και οι πρώτες πράξεις, η φύση, το περιβάλλον και άλλα πολλά. Το στυλό που μιλάει, καθοδηγεί το παιδί στο παιχνίδι και αποκαλύπτει αν οι απαντήσεις είναι σωστές ή λάθος μέσω ενός εφέ φωτισμού και με 4 διαφορετικά φωνητικά μηνύματα. Είναι σχεδιασμένο για να διεγείρει τη φαντασία των μικρών παιδιών και την επιθυμία τους για γνώση. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Ανάγνωση και γραφή μαθαίνοντας την αλφαβήτα και την κατανόηση κειμένων και εικόνων Αριθμοί και πρώτες πράξεις Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου όπως τα ζώα, το περιβάλλον, ο κόσμος των ενηλίκων και τα εργαλεία Χωρικός προσανατολισμός Λογική και παρατηρητικότητα μέσω της αναγνώρισης, συσχέτισης και ταξινόμησης αντικειμένων με βάση ορισμένα κριτήρια Η συσκευασία περιλαμβάνει: 30 κάρτες με 60 εκπαιδευτικές δραστηριότητες 1 ηλεκτρονικό στυλό που μιλάει και φωτίζεται 1 εγχειρίδιο χρήσης Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1020-63394
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια με διαδραστικό στυλό που μιλάει και φωτίζεται! Περιλαμβάνει πάνω από 500 ερωτήσεις και 72 εκπαιδευτικά θέματα. Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που απευθύνεται σε παιδιά 3 ετών και άνω. Είναι σχεδιασμένο για να διεγείρει τη φαντασία των μικρών παιδιών και την επιθυμία τους για γνώση. Οι 72 δραστηριότητες είναι χωρισμένες σε διάφορες κατηγορίες που εκτείνονται σε πολλούς τομείς της προσχολικής εκπαίδευσης και βοηθούν στην κατανόηση βασικών εννοιών, όπως: οι ποσότητες και τα μεγέθη, τα χρώματα και τα σχήματα, τα ζώα και το περιβάλλον, οι εποχές και οι συνήθειες κ.ά. Το στυλό που μιλάει καθοδηγεί το παιδί στο παιχνίδι και αποκαλύπτει αν οι απαντήσεις είναι σωστές ή λάθος μέσω ενός εφέ φωτισμού και με 4 διαφορετικά μηνύματα. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Σχήματα και χρώματα Αριθμοί και πρώτες πράξεις Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου όπως τα ζώα, το περιβάλλον, ο κόσμος των ενηλίκων και τα εργαλεία Χωρικός προσανατολισμός Λογική και παρατηρητικότητα μέσω της αναγνώρισης, συσχέτισης και ταξινόμησης αντικειμένων με βάση ορισμένα κριτήρια Η συσκευασία περιλαμβάνει: 36 κάρτες με 72 εκπαιδευτικές δραστηριότητες 1 ηλεκτρονικό στυλό που μιλάει και φωτίζεται 1 εγχειρίδιο χρήσης Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1020-63393
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 12,99 €
Το Μιλώ με το πρόσωπό μου βοηθά τα μικρά παιδιά να αναγνωρίζουν τις εκφράσεις του προσώπου και να τις συσχετίζουν με τα συναισθήματα. Επίσης, ακονίζει τη χειρωνακτική επιδεξιότητα, τις λογικές δεξιότητες, τις ικανότητες παρατήρησης και τη γλωσσική ανάπτυξη, ενώ αυξάνει τα επίπεδα συναισθηματικής και κοινωνικής επίγνωσης. Αφαιρέστε το πλαίσιο από χαρτόνι γύρω από τις μεγάλες κάρτες και παρατηρήστε τα 6 πρόσωπα: το καθένα δείχνει ένα συναίσθημα. Βοηθήστε το παιδί να ονομάσει το καθένα, μετατρέποντάς το σε ένα παιχνίδι, όπου προσπαθείτε να μιμηθείτε τις εκφράσεις με τα δικά σας πρόσωπα. Έπειτα, σπάστε τα παζλ και ζητήστε από το παιδί να ενώσει ξανά κάθε πρόσωπο μέσα στην κάρτα του. Χρησιμοποιήστε το χρώμα του φόντου και τη μικρή φατσούλα κοντά στη λέξη ως οδηγό. Τέλος, απολαύστε τη δημιουργία αστείων προσώπων συνδυάζοντας τα μάτια, το στόμα και τα μαλλιά από τα διάφορα πρόσωπα. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται με αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες: - Εμπλουτισμός λεξιλογίου - Γλωσσική ανάπτυξη Κινητικές δεξιότητες: - Συντονισμός ματιού - χεριού - Χειρωνακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες Κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες: - Συναισθηματική ωρίμανση - Φαντασία - Ταύτιση με άλλους Μέθοδοι μάθησης. Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού και ανάλυση των εικόνων. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού και τοποθέτηση των παζλ στις οπές. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Περιεχόμενα: - 6 παζλ με 3 τεμάχια το καθένα - 6 μεγάλες κάρτες για κάθε συναίσθημα Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63253
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Μέσα από τις χαρούμενες εικόνες το παιδί μαθαίνει την αλφαβήτα και τον ήχο των γραμμάτων. Βοηθά να γράψει τις πρώτες του λέξεις στα ελληνικά και αγγλικά. Το παιχνίδι περιλαμβάνει και σύστημα αυτοδιόρθωσης, ώστε το παιδί να μπορεί μόνο του να ελέγξει αν έδωσε τη σωστή απάντηση, χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Αλφαβήτα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες για την πρώτη προσέγγιση της αλφαβήτα και της αγγλικής γλώσσας με ευχάριστο τρόπο. Μέσα από τις χαρούμενες εικόνες το παιδί μαθαίνει την αλφαβήτα αλλά και τον ήχο των γραμμάτων. Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της αλφαβήτα στο οποίο το παιδί δοκιμάζει τον εαυτό του ή συμμετέχει σε ομαδικά παιχνίδια προκαλώντας φίλους και συγγενείς. Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63247
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Το Πού ζουν τα ζώα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες. Τα παιδιά μαθαίνουν με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, τις ονομασίες των ζώων και το περιβάλλον στο οποίο ζουν! Μέσα από χαρούμενες εικόνες τα παιδιά θα ανακαλύψουν: το Δάσος, τη Σαβάνα, το Βόρειο Πόλο και τη Φάρμα. Ακόμη, θα ανακαλύψουν τα ζωάκια που συναντάμε σε καθένα από αυτά και τις συνθήκες μέσα στις οποίες επιβιώνουν. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση, χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γνώσεις για τα ζώα και το περιβάλλον τους Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση εικόνων, γραμμάτων, λέξεων Ανάγνωση και Γραφή - Κατανόηση κειμένου και εικόνων Ξένη Γλώσσα - Εισαγωγή στην κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλίας και ικανότητα λήψης αποφάσεων Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμός στους κανόνες παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων Μνήμη Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63248
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα προοδευτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Οι πολύχρωμες κάρτες γραφής προτρέπουν το παιδί να μάθει να γράφει και να διαβάζει. Ξεκινώντας από απλές ασκήσεις προγραφής, κάρτα με την κάρτα το παιδί μαθαίνει να συνδέει αντικείμενα με τα πρώτα γράμματα, κάνει εξάσκηση και γράφει πολλές λέξεις. Επιπλέον χάρη στον ειδικό μαρκαδόρο και το σφουγγαράκι, μπορεί να επαναλάβει τις ασκήσεις όσες φορές το επιθυμεί. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και κατηγοριοποίηση αντικειμένων (ισότητα, διαφορά, μέγεθος, οριοθέτηση στο χώρο) Ανάγνωση και Γραφή - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Γράμματα από την αλφαβήτα - Σύνθεση λέξεων - Γραμματική - Κατανόηση κειμένου και εικόνων Αριθμοί - Ποσότητες - Υπολογισμοί - Ανάγνωση και γραφή αριθμών - Συσχετισμός αριθμών/ποσοτήτων Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και κατάλληλων μέτρων Μνήμη Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63251
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ο συλλαβισμός γίνεται διασκέδαση με τις συλλαβές! Αποτελείται από αυτοδιορθωτικα κομμάτια παζλ και βοηθάει τα παιδιά να μάθουν τα ονόματα αντικειμένων και ζώων αρχίζοντας σιγά-σιγά να συλλαβίζουν. Πρώτα, μέσα από απλές λέξεις, το παιδί αρχίζει να κατανοεί τους μηχανισμούς που καθορίζουν το πώς χωρίζονται οι λέξεις σε συλλαβές και στη συνέχεια, αφού αποκτήσει μια εξοικείωση, προχωράει σε μεγαλύτερες λέξεις που αποτελούνται απο 3 συλλαβές. Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες κάρτες σε δύο γλώσσες για την πρώτη προσέγγιση του συλλαβισμού και της ανάγνωσης από τα παιδιά με ευχάριστο τρόπο. Ξεκινώντας από απλές λεξούλες, το παιδί αρχίζει να κατανοεί τους μηχανισμούς που καθορίζουν το χωρισμό των λέξεων σε συλλαβές και μέσα από χαρούμενες εικόνες και διασκεδαστικά παιχνίδια μαθαίνει να συλλαβίζει και να διαβάζει. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Ανάγνωση και Γραφή - Εκμάθηση συλλαβών - Σύνθεση λέξεων - Ασκήσεις προανάγνωσης και προγραφής - Γραμματική - Κατανόηση κειμένου και εικόνων Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση αντικειμένων, γραμμάτων, λέξεων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) Ξένη Γλώσσα - Εισαγωγή στην κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλίας και ικανότητα λήψης αποφάσεων Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμός στους κανόνες παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων Μνήμη Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63254
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Το Σχήματα και Χρώματα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες και γεωμετρικά σχήματα σε μεγάλο μέγεθος. Τα περιεχόμενα είναι ασφαλή, με ειδικό σχήμα ώστε να πιάνονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Παίζοντας θα ανακαλύψει τα σημαντικότερα γεωμετρικά σχήματα και θα εξοικειωθεί με τα χρώματα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οπτικές και διανοητικές του ικανότητες. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση αντικειμένων και καταστάσεων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Εκμάθηση σχημάτων - Εκμάθηση χρωμάτων Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63259
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Τα παιδιά μεταξύ 2 και 3 ετών, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι κυρίαρχοι του εαυτού τους σε σχέση με τους γονείς τους. Αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη δική τους προσωπικότητα,την έννοια του εγώ και τείνουν να φτάσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανεξαρτησίας, προσπαθώντας να κάνουν πράγματα μόνα τους. Το παιχνίδι αυτό περιγράφει μερικές πράξεις τις οποίες τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν μόνα τους από την ηλικία των 2 ετών και αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της παρατηρητικότητας, της λογικής, της μνήμης όπως και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Αφαιρέστε τα πλαίσια γύρω από κάθε παζλ και μαζί με το παιδί, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο κάθε εικόνα απεικονίζει μια διαφορετική πράξη σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία. Έπειτα, βοηθήστε το παιδί να δώσει στην κάθε πράξη μια ονομασία. Αποσυναρμολογήστε ένα παζλ τη φορά και βοηθήστε το παιδί να συνθέσει ξανά τα 4 κομμάτια με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των καρτών-παζλ και του χρώματος του περιγράμματος. Μόλις το παιδί εξοικειωθεί με το παιχνίδι, μπορείτε να ανακατέψετε τα κομμάτια και από τα 6 παζλ και να βοηθήσετε το παιδί να αναγνωρίσει τα 4 κομμάτια της κάθε εικόνας και να τα συνδέσει σωστά μεταξύ τους. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γλώσσα - Εκμάθηση χρωμάτων και σχημάτων Αισθητηριακή ανάπτυξη - Οπτική αντίληψη - Απτική αντίληψη Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία - Ενσυναίσθηση Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63250
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Με τη βοήθεια των χαρούμενων εικόνων τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές έννοιες της αριθμητικής και με απλά, διασκεδαστικά παιχνίδια συνδυασμών αντιλαμβάνονται την έννοια των ποσοτήτων. Μαθαίνουν εύκολα τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 10 και την αντιστοιχία κάθε αριθμητικού ψηφίου με την ποσότητα, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν την ικανότητα παρατήρησης και λογικής σκέψης. Το παιχνίδι διαθέτει μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση, χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των αριθμών όπου το παιδί παίζει, μαθαίνει και διασκεδάζει μόνο του ή παρέα με την οικογένεια και τους φίλους του! Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: Αριθμοί - Ποσότητες - Υπολογισμοί - Ανάγνωση αριθμών - Σύνδεση αριθμών και ποσοτήτων - Συσχετισμός ίσων ποσοτήτων - Κατάταξη αριθμών Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση αριθμών, ποσοτήτων, αντικειμένων Ξένη Γλώσσα - Εισαγωγή στην κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού Αυτονομία - Ανάπτυξη πρωτοβουλίας και ικανότητα λήψης αποφάσεων Κοινωνικότητα - Ακρόαση - Συνεργασία και ομαδική δουλειά - Σεβασμό στους κανόνες παιχνιδιού - Διαχείριση συναισθημάτων Μνήμη Δημιουργικότητα και φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63261
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Τα μέρη του σώματος διαφόρων ζώων είναι ανακατεμένα. Θα μπορέσεις να τα βάλεις σε μια σειρά; Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Μιξ και Μαξ είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες σε μεγάλο μέγεθος ώστε να πιάνονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Ο τρόπος ένωσης των καρτών εξασφαλίζει τη δημιουργία ομοιόμορφων εικόνων και μέσα από απεριόριστους συνδυασμούς το παιδί μαθαίνει να δημιουργεί χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Παίζοντας μαθαίνει τα ζώα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οπτικές και διανοητικές του ικανότητες. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση, συσχέτιση και ταξινόμηση ζώων (σχήμα, χρώμα, ομοιότητα, διαφορά, μέγεθος) - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Γνώσεις για τα ζώα - Αυτονομία - Μέθοδος αυτοδιόρθωσης - Δημιουργικότητα και φαντασία - Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63255
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Μεγάλα πολύχρωμα παζλ που διεγείρουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και την αντιληπτική ικανότητα του παιδιού. Χάρη στις χαρούμενες εικόνες που ακολουθούν τη μέθοδο της αυτοδιόρθωσης, το παιδί αναγνωρίζει τα ζωάκια και συσχετίζει με τη μαμά τους. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες - Εκμάθηση των ονομάτων των ζώων Γνωστικές δεξιότητες - Προσοχή, παρατήρηση, συσχέτιση Κινητικές δεξιότητες - Συντονισμός ματιού-χεριού - Χειρονακτική επιδεξιότητα - Λεπτές κινητικές δεξιότητες Μέθοδοι μάθησης - Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού και ανάλυση των εικόνων. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού και τοποθέτηση των παζλ στις οπές. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Διαμοιρασμός: Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Περιεχόμενα: - 8 κάρτες παζλ με 2 κομμάτια Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί απο ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Η σειρά καλύπτει μία μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63257
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα απλό και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, που προσφέρει στα παιδιά προσχολικής ηλικίας έναν εύκολο τρόπο εκμάθησης της Αλφαβήτας και πολλών νέων λέξεων. Διεγείρει την ανάπτυξη της μνήμης, της παρατηρητικότητας, της λογικής και των χειρωνακτικών δεξιοτήτων. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Ανάγνωση και Γραφή - Σύνθεση λέξεων - Κατανόηση κειμένου και εικόνων - Λογική και Παρατηρητικότητα - Αναγνώριση - Συσχέτιση - Ταξινόμηση εικόνων, γραμμάτων, λέξεων - Αυτονομία - Ικανότητα λήψης αποφάσεων και εκτέλεσης κατάλληλων ενεργειών - Κινητικές Ικανότητες - Εξάσκηση χεριών και κινητικών ικανοτήτων - Χρήση εργαλείων παιχνιδιού - Μνήμη Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 24 κάρτες παζλ με 2 κομμάτια Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63252
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Ένα διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 2 ετών και άνω. Περιέχει πολύχρωμες εικονογραφημένες καρτέλες/ παζλ αυξανόμενης δυσκολίας με διάφορα ζωάκια. Συναρμολογώντας τις εικόνες των ζώων και με τη βοήθεια της μεθόδου της αυτοδιόρθωσης των παζλ, το παιδί μπορεί να αναπτύξει και να εξασκήσει την παρατηρητικότητα όπως και τις κινητικές και λογικές του δεξιότητες. Οι μεγάλες και ανθεκτικές καρτέλες προσφέρονται για ασφαλές παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να αναπτύξει και να αποκτήσει: - Αισθητηριακή ανάπτυξη - Oπτική αντίληψη - Aπτική αντίληψη - Ψυχοκινητική ανάπτυξη - Συντονισμός ματιού - χεριού - Γνώσεις για την κατανόηση του κόσμου - Eκμάθηση σχημάτων - Eκμάθηση χρωμάτων - Eκμάθηση φύσης - Συναισθηματική ανάπτυξη - Τρυφερότητα - Φαντασία Κατασκευάζεται στην Ιταλία Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63262
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 5,99 €
Τα Σχήματα είναι ένα σετ υλικών εμπνευσμένο από τη μέθοδο Montessori που χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του παιδιού για να το μυήσει στη γεωμετρία. Το παιδί "ράβει" το περίγραμμα των σχημάτων περνώντας τα κορδόνια μέσα από τις οπές, μαθαίνοντας έτσι για τα πρώτα του γεωμετρικά σχήματα μέσω της εξάσκησης των χειρονακτικών δεξιοτήτων. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: - Γλωσσικές δεξιότητες: εμπλουτισμός του λεξιλογίου με συγκεκριμένους όρους γεωμετρίας. - Κινητικές δεξιότητες: εκμάθηση της γεωμετρίας μέσω των αισθήσεων (αποτύπωση μέσω αφής), συντονισμός ματιού - χεριού. - Κοινωνικό-συναισθηματικές δεξιότητες: Ανάπτυξη αυτονομίας. Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: - Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. - Απτική εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. - Προσήλωση στην πραγματικότητα: Όλα τα θέματα των παιχνιδιών μας είναι εμπνευσμένα από τον πραγματικό κόσμο, που είναι πιο συναρπαστικός από τα παραμύθια ή τις φανταστικές ιστορίες. - Απομόνωση των χαρακτηριστικών: Τα παιχνίδια μας παρουσιάζουν ένα χαρακτηριστικό τη φορά, με τη βοήθεια ρεαλιστικών εικονογραφήσεων σε ουδέτερο φόντο για να μην προκαλείται σύγχυση στα παιδιά με τα πάρα πολλά ερεθίσματα. Το κουτί περιέχει: - 10 χαρτόνια σε διάφορα σχήματα και οπές - 4 κορδόνια - 3 χοντρές κορδέλες - 3 λεπτές κορδέλες - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63239
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα παιχνίδι για την τόνωση της λογικής, του ορθολογισμού, της αυτοεκτίμησης και των συναισθημάτων, χάρη σε μια διασκεδαστική και διαισθητική μηχανική παιχνιδιού, που περιλαμβάνει την τοποθέτηση αντικειμένων σε διαφορετικές καρτέλες, με θέματα οικεία στο παιδί. Οι κάρτες που ταιριάζουν στην κάθε καρτέλα είναι κατασκευασμένα από εύχρηστο χαρτόνι. Οι εικονογραφήσεις είναι γεμάτες λεπτομέρειες που διεγείρουν τη γλώσσα του παιδιού. Το "Που είναι η θέση τους;" είναι ένα παιχνίδι συσχέτισης στο οποίο το παιδί πρέπει να ταξινομήσει διάφορα αντικείμενα και να τα τοποθετήσει στο σωστό περιβάλλον. Οι λεπτομερείς απεικονίσεις και τα εύχρηστα σχήματα ενθαρρύνουν το παιδί να αναπτύξει τη λογική και τις χειρονακτικές δεξιότητες καθώς μαθαίνει να διατηρεί το χώρο του τακτοποιημένο. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: - Γλωσσικός τομέας: εμπλουτισμός λεξιλογίου - Γνωστικές δεξιότητες: παρατήρηση, συσχέτιση, μνήμη και συλλογισμός - Λογικο-μαθηματικές δεξιότητες: παρατήρηση - Κινητικές δεξιότητες: χωρική οργάνωση, δεξιοτεχνία Μέθοδοι μάθησης - Το παιχνίδι λειτουργεί σε διάφορα επίπεδα: - Συλλογισμός: Παρατήρηση του υλικού, εστίαση στις λεπτομέρειες, αναγνώριση των επιμέρουςστοιχείων και επαφή με τις έννοειες της χωρικότητας. - Εξερεύνηση: Χειρισμός του υλικού, συσχέτιση των περιβαλλόντων με τα αντίστοιχα αποσπώμενα αντικείμενα μέσω των κατάλληλων οπών. - Εφεύρεση: Εύρεση εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας. - Διαμοιρασμός: Παιχνίδι και σύνδεση με άλλους κατά τη διάρκεια συνεργατικών δραστηριοτήτων παιχνιδιού. Το κουτί περιέχει: - 6 χάρτινες καρτέλες - 30 αποσπώμενα αντικείμενα - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63245
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Αυτό το παιχνίδι, εμπνευσμένο από τη μέθοδο Montessori, που ονομάζεται ονοματολογία και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών από τα πρώτα χρόνια. Κάθε παζλ αποτελείται από δύο κομμάτια προς αντιστοίχιση: στο ένα υπάρχει η εικόνα ενός ζώου ή ενός αντικειμένου και στο άλλο η ίδια εικόνα με το όνομά της. Το παιδί καλείται να ενώσει τις δύο κάρτες που φέρουν την ίδια εικόνα, ενώ μαθαίνει το όνομα. Τα παζλ οργανώνονται σε ομάδες, ώστε το παιδί να μπορεί να παίζει με λίγες εικόνες τη φορά και να αναπτύσσεται αυτόνομα και φυσικά. Επιπλέον, οι εικόνες έχουν μια αισθητήρια επιφάνεια, ιδανική για την ανάπτυξη της αφής. Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γνωστικές δεξιότητες - Κατανόηση του κόσμου μέσω της παρατήρησης και της κατηγοριοποίησης - Διακρίσεις και συσχετίσεις - Προσοχή και συγκέντρωση Κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες - Ανάπτυξη αυτονομίας Κινητικές δεξιότητες - Συντονισμός - Ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων Γλωσσικές δεξιότητες - Γλωσσική ανάπτυξη - Εμπλουτισμός του λεξιλογίου Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 54 εικονογραφημένα παζλ δύο τεμαχίων διπλής όψης (40 εκ των οποίων είναι κάρτες αφής με ζώα) - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. Απτική Εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. Εξερεύνηση και ανακάλυψη: Είναι σημαντικό να διεγείρουμε τη φυσική περιέργεια των παιδιών και να σεβόμαστε τις ικανότητές τους, ενθαρρύνοντάς τη μάθηση, χωρίς πιέσεις. Maria Montessori: "Η πρώτη προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός παιδιού είναι η συγκέντρωση. Ένα παιδί που μπορεί να συγκεντρωθεί είναι εξαιρετικά χαρούμενο." Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63234
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 14,99 €
Ένα παιχνίδι συνειρμού και παρατήρησης κατάλληλο από τα πρώτα χρόνια του παιδιού, που διαθέτει πρωτεύοντα και δευτερεύοντα χρώματα. Το παιχνίδι περιέχει μεγάλες καρτέλες από χαρτόνι στις οποίες μπορείτε να χωρέσετε πολλές διαμορφωμένα εικόνες σύμφωνα με το χρώμα που απεικονίζεται στις καρτέλες. Εκτός από τη συσχέτιση των καρτελών με το χρώμα τους, το παιδί ανακαλύπτει τα ονόματά τους, αναπτύσσοντας τη γλώσσα. Οι κάρτες έχουν τις ιδανικές ανάγλυφες εικόνες για να αναπτυχθεί το άγγιγμα των μικρών παιδιών. Το παιχνίδι βασίζεται σε 3 στόχους εμπνευσμένους από τη μέθοδο Montessori: - Αναγνώριση των βασικών και δευτερευόντων χρωμάτων - Εμπλουτισμός του λεξιλογίου - Απτική εξερεύνηση Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες - Διεύρυνση του λεξιλογίου Γνωστικές δεξιότητες - Κατανόηση του κόσμου μέσω της παρατήρησης και της κατηγοριοποίησης - Διακρίσεις και συσχετίσεις - Προσοχή, συγκέντρωση και μνήμη Κινητικές δεξιότητες - Χωρική οργάνωση - Ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων Κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες: - Ανάπτυξη αυτονομίας Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 8 εικονογραφημένες καρτέλες χωρισμένες σε βασικά χρώματα (κόκκινο/κίτρινο/μπλε), δευτερεύοντα χρώματα (πράσινο/πορτοκαλί/μωβ) και σε άσπρο και μαύρο - 24 κάρτες με εικόνες που πρέπει να συνδεθούν και να τοποθετηθούν στα αντίστοιχα κενά - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. Απτική Εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. Εξερεύνηση και ανακάλυψη: Είναι σημαντικό να διεγείρουμε τη φυσική περιέργεια των παιδιών και να σεβόμαστε τις ικανότητές τους, ενθαρρύνοντάς τη μάθηση, χωρίς πιέσεις. Maria Montessori: "Δεν είναι μόνο η φύση, αλλά η φύση και το περιβάλλον μαζί, που μας δίνουν το θαύμα του μικρού παιδιού, το θαύμα του μικρού παιδιού που μιλάει." Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63235
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Ένα πλούσιο και πολύχρωμο παζλ αφής εμπνευσμένο από την παιδαγωγική μέθοδο της Μοντεσσόρι. Το παιχνίδι περιέχει παζλ με πολύχρωμες εικονογραφήσεις ζώων και τις σιλουέτες τους. Το παιδί θα πρέπει στη συνέχεια να συσχετίσει τις εικόνες των ζώων με τα απτικά σχήματα, δημιουργώντας έτσι τους φυσικούς βιότοπους στους οποίους ζούνε. Η τραχιά επιφάνεια των σχημάτων βοηθά στην ανάπτυξη του αγγίγματος των μικρών παιδιών. Το παιχνίδι βασίζεται σε 3 στόχους εμπνευσμένους από τη μέθοδο Montessori: - Αναγνώριση των βασικών και δευτερευόντων χρωμάτων - Εμπλουτισμός του λεξιλογίου - Απτική εξερεύνηση Τομείς ανάπτυξης που ενισχύονται από αυτό το παιχνίδι: Γλωσσικές δεξιότητες - Εμπλουτισμός του λεξιλογίου Γνωστικές δεξιότητες: - Κατανόηση του κόσμου μέσω της παρατήρησης και της κατηγοριοποίησης - Διακρίσεις και συσχετίσεις - Προσοχή, συγκέντρωση και μνήμη Κινητικές δεξιότητες - Χωρική οργάνωση - Ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων Κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες - Ανάπτυξη αυτονομίας Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 8 εικονογραφημένες καρτέλες με διαφορετικούς βιότοπους - 24 αλληλένδετες κάρτες με ζώα που εισάγονται στον βιότοπό τους και συσχετίζονται με τα αντίστοιχα σχήματα - Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι Οι διδακτικές αρχές Montessori βασίζονται στους ακόλουθους πυλώνες: Αυτονομία: Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκτελούν τις δραστηριότητές τους μόνα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια μας έχουν ρυθμιστεί με αυτόνομο μηχανισμό ελέγχου σφαλμάτων. Απτική Εμπειρία: Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργήθηκαν με υλικά κορυφαίας ποιότητας κατάλληλα για απτική εξερεύνηση. Εξερεύνηση και ανακάλυψη: Είναι σημαντικό να διεγείρουμε τη φυσική περιέργεια των παιδιών και να σεβόμαστε τις ικανότητές τους, ενθαρρύνοντάς τη μάθηση, χωρίς πιέσεις. Maria Montessori: "Δεν είναι μόνο η φύση, αλλά η φύση και το περιβάλλον μαζί, που μας δίνουν το θαύμα του μικρού παιδιού, το θαύμα του μικρού παιδιού που μιλάει" Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
Εξυπνούλης
Κωδ.: 1024-63244
Προτεινόμενη τιμή λιανικής : 9,99 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter της AS
και μάθε πρώτος για νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές!